Evo ministrica u vijestima veli da sabor jos mora izglasati zakon tako da ovo s naknadom jos nije ziher...Mirjana Hrga ju je pitala sta ako se sabor raspadne prije odnosno ako se ne postigne saborska većina...a ministrica veli da se nada da se to nece desiti i da o tome nitko ne želi razmišljati i da zato ne žele nove izbore.
Uglavnom sve je 100 % pamuk osim ovog bijelog kombinezona s leptiricem, u njemu ima 20 % poliestera
Cure kakva je procedura kad se ide u bolnicu kad ulove trudovi? Kamo treba ici? U rodilište, na prijemni šalter, na hitni prijem, gdje se treba javiti? Sad razmišljam i shvacam da to uopce nisam nikog pitala...
A ja znam za Vinogradski. Trebam doći na 3. kat gdje je rodilište i pozvoniti Pinkice, super što si se javila, nadam se da ti je tamo ok.
Cure kakva je procedura kad se ide u bolnicu kad ulove trudovi? Kamo treba ici? U rodilište, na prijemni šalter, na hitni prijem, gdje se treba javiti? Sad razmišljam i shvacam da to uopce nisam nikog pitala…
Na sv duhu u rodiliste..isto imaju zvonce :)
Pravac rodiliste,Ofnice!Liftom na drugi kat-mislim da je drugi!A budes saznala tak ionak!Ha ha😀
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Kupila sam ja u Pepcu neki bodic i tregerice s majicom-za bebicu,po 18 kn,oprala na 60!Niti pustilo boju nit se ista skupilo ili rasirilo!Uzela dvije kapice-po 3.50 kune,dvije tetra pelene s necim nacrtanim po sebi-svaka po 7 kn i obicne tetra bijele-po 3.5 kn!E,one su se skupile!Inace tamo je sve jeftino!S tim da bebice i djeca brzo to prerastu isplati se!Sinu uzela trenirke po 35 kn,tajice po 25....Isplati se...
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Vezano uz mazanje lica sa uv faktorom to je obavezno kod mene zadnjih par godina..prije nikad nisam imala hiperpigmentacije ali zadnjih nekoliko godina ne izlazim van bez zastitnog faktora 50 na licu cim na proljece sunce proviri..prek zime koristim nize faktore. Nestane vecina tih pigmentacija prek zime ali na jesen izgledam flekavo. A inace ne gorim na suncu i tijelo u pravilu mazem sa 30 samo ako sam bas u udarnom terminu kad je najjace sunce na plazi iz nekog razloga, ali lice je lice :) primjetila sam i da su mi se sad u trudnoci napravili novi madezi po trbuhu.
Ja imam ispod oba oka smedje mrlje!Nije ruzno,ali se primjeti!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Da vas pitam nesto. Dosli smo sa tecaja pa je patronazna rekla da preporuca onaj klinasti jastuk staviti ispod madraca tako da dijete bude u povisenom polozaju za 15%. Ja sam sad dosla doma i stavila obican jastuk ispod i malo stisnula rukom madrac i imam osjecaj da se madrac uleknuo pa mi je nekako blesavo da stavim klinca na tak nekaj spavat. Mozda mi je tanki madrac? Znam da smo nekad davno o tome pisale ali koliko su debeli vasi madraci?
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji