ja sam jutros oko 9 bila oko 20 min na suncu i onda sam se premjestila za stolac u hladu. nekako drugačije doživljavam toplinu nego prije, a možda i umišljam. u hodu mi je ok, no ovako za sjesti ne baš. a prije dok se sjetim, znala sam uživati. snjeguljica sam puti, bijela koža i sklonost pjegicama ljeti (pa nestanu zimi) i tamne oči, kosa, obrve i ostalo krzno. :D
no sad sam skužila mi se na čelu napravilo par tih trudničkih pjegica, koje su drugačije nego ove standardne koje se pojave na nosu. i na blesavom su mjestu, blizu početka kose. i da, na nosu sam dobila mali madež. nisam baš sretna. mislim da je vrijeme da se počnem mazuckati.
Mamika onda smo mi sljedeće! Kad imas tog zubara haha? Kaj nista za vikend onda od tebe? 🤣
Ne,zao mi je!Drugi vikend cu ja....😂😂😂Poslije tebe!!!!!!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika onda smo mi sljedeće! Kad imas tog zubara haha? Kaj nista za vikend onda od tebe? 🤣
Ne,zao mi je!Drugi vikend cu ja….😂😂😂Poslije tebe!!!!!!
Aha,u srijedu ,u pol 2....
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Vezano uz mazanje lica sa uv faktorom to je obavezno kod mene zadnjih par godina..prije nikad nisam imala hiperpigmentacije ali zadnjih nekoliko godina ne izlazim van bez zastitnog faktora 50 na licu cim na proljece sunce proviri..prek zime koristim nize faktore. Nestane vecina tih pigmentacija prek zime ali na jesen izgledam flekavo. A inace ne gorim na suncu i tijelo u pravilu mazem sa 30 samo ako sam bas u udarnom terminu kad je najjace sunce na plazi iz nekog razloga, ali lice je lice :) primjetila sam i da su mi se sad u trudnoci napravili novi madezi po trbuhu.
E,kupila sam marelice u Kauflandu!Nemojte ih uzimat!Jedino zajednicko s pravim marelicama je boja.....Ma FUJ!Kiselo,nimalo ukusno!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Hej curke. Ja sam skroz izvan mreže. Od ponedjeljka sam u Majčinskom domu u Nazorovoj i tamo nemaju wifi pa sam u banani. Sad uhvatila vezu pa da vidim kaj sam sve propustila. Baš danas bila na pregledu i imamo 1350 grama. Prema zadnja dva uzv beba je malo manja nego što bi trebala biti, ali je sve u granicama. Opet su me naručili za 2 tjedna na uzv pa će vidjeti kakvo će stanje biti. Javljat ću se kad stignem. Usput, hvala na brizi. :-)
Ja sam po cijelom tijelu dobila nove madeze, posebno se isticu po bradavicama...pretpostavljam da ima veze s trudnickim hormonima.
Inace sam tamnoputa, tamne kose I.ociju I potamnim za doslovno 5 min na suncu. Unatoc tome zadnjih par godina se mazem visokim faktorom, prvenstveno zbog svih tih madeza. Nije sunce ono sto je nekad bilo, sada sve teze izdrzavam ove vrucine pa se I manje suncam :)
Žene drage, ja se upravo vratila iz Pepca. Ne da se isplati otići nego se FUL isplati. Ja sam mislila ići u Graz radi tih cijene, ali evo, Graz došao meni u obliku Pepca :)
Poslat ću vam fotku u idućem postu pa si zumirajte cijene, ali ja sam oduševljena. Pamuk je fini stvarno, netko je spominjao ručnike s kapuljačom za 49 kn i to je istina s tim da imaju neke manje još jeftinije, 35 kn 80x80 veličina. Mene su iznenadile dekice koje su inače užasno skupe po svim dućanima, a ovdje sam ih našla za 35 kn, doduše nisam vidjela veličinu dekice ali su na dodir preeeemekane....
Ima i majica za nas ali budući da sam danas bila ograničena vremenom, kupila sam samo za bebicu :) za sebe samo ovaj mali neseser koji mi se činio zgodan za bolnicu (3,50 kn!) i japanke za 9 kn ☺️
Donna vrhunski! Cijene su smiješne stvarno...jel to sve 100% pamuk sto se tice robice?
Sortiraj odgovore
Najstariji