Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • gala_28
    18. Svibanj 2017. 13:39

woow! jedan ultrazvuk i saznanje o blizancima i to je to do poroda? pa to je dvostruka briga. ok, definitivno ću sada skulirati. :) 
    e to je Božić za pamćenje ;) 

mamika3
    18. Svibanj 2017. 13:55

gala_28

uf, jesam živnula na ovu vijest o naknadama! :) sutra ću skočiti do burze i vidjeti mogu li je primati s obzirom na ovu sivu zonu odjavljenog slobodnjaka. koliko sam skužila čitajući po netu, ovisi kako mi grah padne. :-/
    joj ta supernova mi je daleko za poludjeti, a ne vozim. ako je tako dobra cijena, onda ću ladno i takva dva ručnika naručiti od nekoga. :) ovi što sam našla na netu sve su cijene oko 100 kn ili više. i one piđame jednodjelne na kopčanje poprijeko su isto suludo skupe, nadam se da će ih biti u robici koju ću dobiti.
    cure, vi koje imate isti problem sa odsutnim mužjacima, vi ste puno bliže terminima. to ne mogu ni zamisliti. tipa da sam na ofnicinom mjestu, mislim da bih ga pod ovim hormonima zavezala za radijator.
    kakav portugal :D može do samobora i nazad!
    ma totalno sam neubrojiva. nikad nisam bila posesivna niti sam dramila ako smo razdvojeni. znali smo u početku veze i po 3-4 tjedna biti. aliii sadaaa!?!…a termin mi za 3 mjeseca, nije neka hića niti opsadno stanje. on ima taj neki obiteljski cirkus od sestrične udaljen sat i pol od zg. ja ne idem jer sam nedavno došla od svojih i ubio me put. i ne želim se nervirati zbog njegovih staraca, skužila sam da me mali boksa čim njegova mama nazove ili pomislim na njih dvoje. bolje mir. a i upoznavanje neke silne rodbine uz stomak do zuba nije mi baš napeto. zapravo mi je komično kao ideja haha…bilo bi kao na filmu jer se znam haha…jadan on sa mnom. i eto, jutros sam mu odpizdila epizodu za danas, valjda je to sad to. ja ću delati svoje i nesmetano papati bez kontrolora nad glavom :P

A zakaj se mucis toliko s rucnicima?Uzmi najobicnije velike!Ja sam imala za sina tri plava velika,muz ih u Konzumu kupio!Bili su koristeni samo za njega jako dugo,a kasnije sam ih ubacila medju ostale rucnike!Kapuljaca mi nije ni trebala,nakon kupanja je dobio pamucnu kapici na glavu!😊

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ofnica
    18. Svibanj 2017. 14:04

Pametno Mamika! To se zove praktičnost! 
    Lagertha danas ima pregled, jel da? 

Ofnica
    18. Svibanj 2017. 14:11

Da Gala, u gradu di je živjela uzv je bio pokvaren pa su ju za Bozic poslali u Zg. Haha, da pravi Bozic za pamćenje!
    E nista se Martina s blizancima ne javlja...bas me zanima kako kod nje ide trudnoća! Bas ove godine ima puno blizanackih trudnoća.

mamika3
    18. Svibanj 2017. 14:14

Ofnica

Pametno Mamika! To se zove praktičnost!
    Lagertha danas ima pregled, jel da?

Da,da!Cekam da se javi,jos nista!Ko zna,mozda se pocela otvarati pa su ju zadrzali!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ofnica
    18. Svibanj 2017. 14:18

Mamika onda smo mi sljedeće! Kad imas tog zubara haha? Kaj nista za vikend onda od tebe? 🤣

Me+mybaby
    18. Svibanj 2017. 14:21

Ej cure. Mene uz moje proteine u urinu danas prvi put lupio i tlak. Nije ekstra visok, ali s obzirom da sam do sad uvijek funkcionirala sa maksimalno 100/60 ovo je bio sok. Glava me rastura, vrti mi se, tockice pred ocima... Sad se vratio u normalu i sad jedva gledam. 
    Vadila sam danas krv za TSH i zena u labosu me zabrinuto pitala jesam li dobro. Hodala sam kao pijana. A sad jos moramo na tecaj pa da i tu potvrdu dobijemo. Mislim da cu doci doma nakon tecaja i zaleci u krevet!

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Ofnica
    18. Svibanj 2017. 14:40

Me+mybaby samo odmor...ovo vrijeme je nesnosno, ali za vikend su vec najavili zahlađenje.
    Ja mislim da mi se čep počeo otkidati...prilikom piskenja vidim sluzavi sekret na papiru, nemam pojma jel to to. Nadam se da ce tak u dijelovima pomalo ici, da nece cijeli izletiti. 😳

18. Svibanj 2017. 14:45

Nitko nikog ne plaši,znam malo više o tome zbog toga jer imam šećer i znam šta su mi rekli...
    No dobro,zanemarite moj komentar.

Nego da vas pitam,da li se vi malo sunčate kada dođe lijepo vrijeme? Ja malo da al ne trbuh

18. Svibanj 2017. 14:49

Evo mene napokon doma. Bila sam gotova s kontrolom oko 9, ali sam morala još neke stvari obaviti po gradu. Nikakvih promjena nema, kontrola za tjedan dana  Bila sam im rekla da mi je dečkić super aktivan zadnjih par dana pa mi je gledala plodnu vodu (gleda se boja jer je moguće ako su super aktivni da su pod stresom pa da su se pokakali, to je moja pretpostavka da ju je zato gledala... moguće i da je to regularan pregled) i to je malo bolilo. Plodna voda je mliječna tako da je i to ok. Rekla je da ću poslije pregleda krvariti - da se ne preplašim, ali ja krvi vidjela nisam  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.