Valentina sorry, nemoj me krivo shvatiti, rekoh samo da budemo oprezne s komentarima, da se ne uspaničimo sve kolektivno. Ma bude to sve ok!
Lagertha, znaci nema mrdanja... kad je mene vaginalno gledao, kod prvog piskenja je bilo samo malo nesto narančasto na papiru, ali zato je navecer ispao cijeli ljigavo krvavi grumen, onak ne friske krvi. Tak da je to moguce, nemoj se splašiti ako bi i tebi tako bilo. A drugo jutro bilo vec sve ok. Ps. Mozda ni ne dočekaš sljedeci pregled! 😂
Prije 2mj mi je gin zadnji put mjerio bebaca i od tad mozda 2x upalio uzv na pol minute.. Ctg, mjerenje plodne vode, jesam li otvorena i ostalo takoder nije radio..narucuje me svaka 2tj na pregled..sad cekam ponedjeljak da vidim kakav pregled ce biti jer to je 9 dana prije termina pa msm da bi bio red da bar pogleda jel se otvaram..brinem se jedino kad vidim da vi svi idete na te neke preglede, a ja ne 😂 al nekako mislim da dok se dobro osjecam i dok se bebac javlja sve je u redu..
Valentina sorry, nemoj me krivo shvatiti, rekoh samo da budemo oprezne s komentarima, da se ne uspaničimo sve kolektivno. Ma bude to sve ok!
Lagertha, znaci nema mrdanja… kad je mene vaginalno gledao, kod prvog piskenja je bilo samo malo nesto narančasto na papiru, ali zato je navecer ispao cijeli ljigavo krvavi grumen, onak ne friske krvi. Tak da je to moguce, nemoj se splašiti ako bi i tebi tako bilo. A drugo jutro bilo vec sve ok. Ps. Mozda ni ne dočekaš sljedeci pregled! 😂
Pa znaš da bih voljela prije idućeg četvrtka rodit. Bilo bi fora i u četvrtak, tad je rođen Tito Možda i moj sin onda bude komunistički diktator i voljeni vođa
Meni se čini da ja dole nisam baš osjetljiva, drugi i ovaj četvrti pregled su bili prilično bolni pa nije bilo uopće krvi. Doktorica je nešto pričala i da ona jedva gurne taj 1 prst unutra, ako sam je dobro shvatila - ustvari to znači da sam skroz zatvorena. Pitala sam i za epiduralnu. Rekla je da čim dođem u rodilište kažem da želim epiduralnu (da nalazi trebaju biti od tog dana) i da će mi uzeti krv te da se čeka 1 sat. Uglavnom... ja očekujem da će te se ti i mamika prve poroditi, a onda bum ja.
Prije 2mj mi je gin zadnji put mjerio bebaca i od tad mozda 2x upalio uzv na pol minute.. Ctg, mjerenje plodne vode, jesam li otvorena i ostalo takoder nije radio..narucuje me svaka 2tj na pregled..sad cekam ponedjeljak da vidim kakav pregled ce biti jer to je 9 dana prije termina pa msm da bi bio red da bar pogleda jel se otvaram..brinem se jedino kad vidim da vi svi idete na te neke preglede, a ja ne 😂 al nekako mislim da dok se dobro osjecam i dok se bebac javlja sve je u redu..
Ma meni se to čini i normalnije nekak ili ovak kak su naše mame. S druge strane, možda je bolje napraviti taj OGTT i TSH. Ne čini mi se to loše što provjeravaju.
Dajte mi recite da li se vi ostale malo sunčate sad kad je lijepo? Ne kažem izdržavanje od 3 ,4 sata al ono...barem malo noge i to
Dal je to stetno? Joj koliko toga me muči haha
Lagertha, ne kuzim ovo oko preaktivne bebe, to bi.kao mi trebale osjetit ako je beba odjednom puno aktivnija no inace?
Moj mali inace ima faze divljanja kad izgleda kao da ce mi iskocit kroz trbuh van, ponekad se pitam jel to tak treba biti...a opet, kazu sto aktivniji to bolji...
Ufgf, definitivno je nasim mamama bilo lakse bez svih ovih pretraga I informacija :)
I ja mislim da je manje stresno sto je manje pregleda.
Lagerha vidis kak je to različito od bolnice do bolnice...na sv duhu treba krvna slika koja moze biti stara do 3tj. Ako isti dan prave krvnu sliku, obrada navodno traje oko 2h, tak sam cula, a to obda moze biti malo prekasno za primit epi ako npr dođem u rodilište otvorena 4-5 prstiju, tj kad trudovi budu npr na 15min. Nemam pojma...
Ofnice, tu sam ja.
Doma sam na strogom mirovanju, uglavnom mi je dosadno, a moram izdržati barem do 34 tjedna, to je kao donja granica za blizance.
Sutra ulazim u 33. tj. i idem do Merkura ujutro na pregled.
Čitam vas stalno al ne pišem.
https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji