Ma spremna sam ja…samo bih voljela pričekati bar vikend dok mi se muz ne vrati s puta i dok mi sisterka ne stigne.
Jooooj ne smijem sutra zaboraviti pitati doktora za krvnu sliku za epiduralnu. Bas jucer zovem svoju gin da mi napise uputnicu za lab, a ona na godišnjem. Mijenja ju neka gin s Jaruna…ne znam jel zamjene mogu napisati uputnicu?
Jel mozes pitat dal ima neka brzinska pretraga u bolnici?Ja sam zaboravila!Mogu zamjene napisat uputnicu!Meni je i pedijatar i dr opce prakse to napravio!A i da nece odes do svojeg doktora ili doktorice!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ma i ja zaboravila prošli put kad me malo zbrejkalo to s plodnom vodom...sad sam si na fascikl napisala ceduljicu kao podsjetnik. Pa cu pitati sutra jel mogu vaditi krv u bolnici, a ako ne, onda cu sutra zvati zamjenu, danas ju nisam dobila.
Ma znam, ali mi nekako zvuči nevjerojatno da bih za koji dan mogla roditi jer se osjećam skroz normalno, smireno, po ničemu drugačije nego inače osim što osjećam da mi je teret u trbuhu sve teži i teži. Zamišljala sam to sve drugačije.
Joj mene tako jako boli trbuh sa svih strana već sat vremena. Ne valja mi nikako kako god se namjestio. Imam osjećaj koda se vrti za 360 stupnjeva po trbuhu…. baš me.boli!:-(
Jel kome tako bilo??
Kiara, steže te kao koža da se širi ili baš unutra? Jesi bila puno danas u pokretu?
Meni je bilo slično u dva navrata ali ta oba dana sam puno hodala i imala sam baš osjećaj kao da mi je stomak napeti bubanj. Pričekaj još navečer da ti se mali javi. Moj zna imati mirne dane pa navečer nadoknadi. Pojedi nešto slatko, to ih potakne. :)
Steze me bas u trbuhu i tvrd je jako. Imam osjecaj koda nosim 20kg u trbuhu. A danas sam legla nakon posla bas zbog toga. Javio se bebac :) bude valjda sutra bolje. Mislim si da je valjda sve u redu kad se javlja.
Lagertha i meni je frendica rekla da joj je dan prije bilo sve isto uz jednu razliku...primijetila je da su nogice 5-6cm nize od mjesta gdje su inace bile. Bile su ispod cikice, a onda su otišle niže. To joj je bio pokazatelj da je bebač ušao u porođajni kanal.
Valentina ako imas bas jake čudne bolove koje su neuobičajeni, procijeni je li situacija za hitnu. Kiara, mozda su ti BH kontrakcije...ili jednostavno nisko nosiš kao ja pa ti je stalno dolje pritisak.
Ofnice moglo bi biti da nosim nisko. Bas je osjecaj koda ce mi ispasti van :D
Navratila sam da vidim jel ima kakvih novosti, al jos nista..pa cure sta cekate? 😂 😂
Moj dragi i pokazivanje osjecaja su bili nebo i zemlja, al ajde malo sam uspjela promjeniti to haha al mazi trbuh i prica sa bebacem..sad kad nesto krenem prigovarat on pocne mazit trbuh i kaze sine jel cujes ti svoju mamu, znam da puno prica al je mi svejedno volimo (nesto tako) hahah
Mamika natačem se da je to strasno…do sad sam popila vec oko 1,5l vode, mozda i vise…
Kad se sjetim MaleRuzice, ona veli da popije oko 8-10l dnevno! Pa di joj stane toliko i sta pije svakih 10 min??? 😳 Svaka joj čast!eni
Vec ovih 1,5l ide van na nos!
Ha ha, ma ne pijem bas svakih 10 min, ali znam od jednom popiti pola litre sto neki ne popiju u cijelom danu.Svi oko mene znaju da puno pijem i da se mene ne smije bez vode ostaviti 😀.Mi smo bas danas bili na pregledu i sve je uredu.Beba ima 1828 grama, nadam se da nece puno previse narasti u ova 2 mj. jer ja sam mala, a treba ona izaci.I pitala sam ginekologa jel moguce da tolikom vodom isperem sve vitamine, ali on kaze da nije da si beba uzme sta joj treba.
A sto se tice tepanja bebi, moj muz je prava maza on njemu prica, i bude bas sretan kada se mali ritne, pa svaki puta kaze da ga pozdravlja, i bude mu bas tesko kada mora ponovno na teren :(
Sortiraj odgovore
Najstariji