Mamika ne da se Lagertha! Jos cemo ti i ja prije nje! Mislim da je i Mamica oko 25.5.
Ja mislim da si na tablici ti odmah poslije mene, nema nikog između.
Daaa Mamika, moj muz stalno govori nek pazim kak ležim da ne zgnječim bebača. Nije baš tip koji iskazuje nježnost u smislu maženja trbuha šta mu ja znam spočitati, ali jednostavno to nije ni sam imao u odgoju, pa ne mogu očekivati da sad to odjednom počne raditi. Ali malo pomalo s bebom ću ga poticati da ga ljubi, i da mu govori da ga voli i da mu tepa malo...moram ga malo usmjeriti. S druge strane, toliko je osjetljiv da nema šanse da izađe iz stana ili da idemo spavati bez puse, ali opet, to je sa mnom naučio tako da ce naučiti i ovo drugo hihi!
Ajoj Lagertha nemoj mi to govoriti hehe! Sad ti meni praviš pritisak 🙊😂🤣
Mamika ne da se Lagertha! Jos cemo ti i ja prije nje! Mislim da je i Mamica oko 25.5.
Mamica je 31.5!Moramo se dogovoriti koja ce kad je vec Lagerthinom bebacu lijepo unutra!Ha ha...
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Pa i pitala je na prošloj straniciU četvrtak je tek pregled. Treba doći do 11. Osjećam se ko i zadnjih par tjedana. Nema promjena.
Tvoj mali nas zbilja drzi u neizvjesnosti!Ha ha….Bas me zanima kako ce biti na pregledu!Sretno!
Pa tek je prekosutra... Nadam se da će krenuti samo od sebe, da neće doći do indukcije
Ja mislim da si na tablici ti odmah poslije mene, nema nikog između.
Ima ,ima...Nemoj ju plasit😀
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamica je 31.5!Moramo se dogovoriti koja ce kad je vec Lagerthinom bebacu lijepo unutra!Ha ha…
A ma da... Tko zna, možda je već i rodila, ne javlja se!
Daaa Mamika, moj muz stalno govori nek pazim kak ležim da ne zgnječim bebača. Nije baš tip koji iskazuje nježnost u smislu maženja trbuha šta mu ja znam spočitati, ali jednostavno to nije ni sam imao u odgoju, pa ne mogu očekivati da sad to odjednom počne raditi. Ali malo pomalo s bebom ću ga poticati da ga ljubi, i da mu govori da ga voli i da mu tepa malo…moram ga malo usmjeriti. S druge strane, toliko je osjetljiv da nema šanse da izađe iz stana ili da idemo spavati bez puse, ali opet, to je sa mnom naučio tako da ce naučiti i ovo drugo hihi!
Moj ti je muz takav da mu je njegova sestra jednom rekla da bi on bio najsretniji da se rode s tri godine!ha ha ha...Nije samo do tvog muza nego do njih samih!Njima to s malim bebama nista ne dodje spontano nego ih se bas mora usmjeravati-to si jako dobro rekla!Naravno da ima i iznimaka!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ma spremna sam ja...samo bih voljela pričekati bar vikend dok mi se muz ne vrati s puta i dok mi sisterka ne stigne.
Jooooj ne smijem sutra zaboraviti pitati doktora za krvnu sliku za epiduralnu. Bas jucer zovem svoju gin da mi napise uputnicu za lab, a ona na godišnjem. Mijenja ju neka gin s Jaruna...ne znam jel zamjene mogu napisati uputnicu?
Pa i pitala je na prošloj straniciU četvrtak je tek pregled. Treba doći do 11. Osjećam se ko i zadnjih par tjedana. Nema promjena.
Tvoj mali nas zbilja drzi u neizvjesnosti!Ha ha….Bas me zanima kako ce biti na pregledu!Sretno!
Pa tek je prekosutra… Nadam se da će krenuti samo od sebe, da neće doći do indukcije
Jos ti je rano razmisljat o indukciji!Kad budes 41 plus 1,onda pocni!Ali ima jedna dobra stvar-mozes na vrijeme trazit epiduralnu!Pa ja sam sineka prenijala 5 dana!Mi tebe zezamo,ali sve je to ok,bez brige!Sve mi znamo da su ti nasi termini okvirni dstumi za porod!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji