Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Svibanj 2017. 21:29

Ofnica

Mamika ne da se Lagertha! Jos cemo ti i ja prije nje! Mislim da je i Mamica oko 25.5.

Ja mislim da si na tablici ti odmah poslije mene, nema nikog između.

Ofnica
    16. Svibanj 2017. 21:30

Daaa Mamika, moj muz stalno govori nek pazim kak ležim da ne zgnječim bebača. Nije baš tip koji iskazuje nježnost u smislu maženja trbuha šta mu ja znam spočitati, ali jednostavno to nije ni sam imao u odgoju, pa ne mogu očekivati da sad to odjednom počne raditi. Ali malo pomalo s bebom ću ga poticati da ga ljubi, i da mu govori da ga voli i da mu tepa malo...moram ga malo usmjeriti. S druge strane, toliko je osjetljiv da nema šanse da izađe iz stana ili da idemo spavati bez puse, ali opet, to je sa mnom naučio tako da ce naučiti i ovo drugo hihi!

Ofnica
    16. Svibanj 2017. 21:31

Ajoj Lagertha nemoj mi to govoriti hehe! Sad ti meni praviš pritisak 🙊😂🤣

mamika3
    16. Svibanj 2017. 21:32

Ofnica

Mamika ne da se Lagertha! Jos cemo ti i ja prije nje! Mislim da je i Mamica oko 25.5.

Mamica je 31.5!Moramo se dogovoriti koja ce kad je vec Lagerthinom bebacu lijepo unutra!Ha ha...

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3

Lagertha

Pa i pitala je na prošloj straniciU četvrtak je tek pregled. Treba doći do 11. Osjećam se ko i zadnjih par tjedana. Nema promjena.

Tvoj mali nas zbilja drzi u neizvjesnosti!Ha ha….Bas me zanima kako ce biti na pregledu!Sretno!

Pa tek je prekosutra... Nadam se da će krenuti samo od sebe, da neće doći do indukcije 

mamika3

Lagertha

Ofnica

Ja mislim da si na tablici ti odmah poslije mene, nema nikog između.

Ima ,ima...Nemoj ju plasit😀

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

16. Svibanj 2017. 21:34

mamika3

Ofnica

Mamica je 31.5!Moramo se dogovoriti koja ce kad je vec Lagerthinom bebacu lijepo unutra!Ha ha…

A ma da... Tko zna, možda je već i rodila, ne javlja se!

mamika3
    16. Svibanj 2017. 21:37

Ofnica

Daaa Mamika, moj muz stalno govori nek pazim kak ležim da ne zgnječim bebača. Nije baš tip koji iskazuje nježnost u smislu maženja trbuha šta mu ja znam spočitati, ali jednostavno to nije ni sam imao u odgoju, pa ne mogu očekivati da sad to odjednom počne raditi. Ali malo pomalo s bebom ću ga poticati da ga ljubi, i da mu govori da ga voli i da mu tepa malo…moram ga malo usmjeriti. S druge strane, toliko je osjetljiv da nema šanse da izađe iz stana ili da idemo spavati bez puse, ali opet, to je sa mnom naučio tako da ce naučiti i ovo drugo hihi!

Moj ti je muz takav da mu je njegova sestra jednom rekla da bi on bio najsretniji da se rode s tri godine!ha ha ha...Nije samo do tvog muza nego do njih samih!Njima to s malim bebama nista ne dodje spontano nego ih se bas mora usmjeravati-to si jako dobro rekla!Naravno da ima i iznimaka!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ofnica
    16. Svibanj 2017. 21:38

Ma spremna sam ja...samo bih voljela pričekati bar vikend dok mi se muz ne vrati s puta i dok mi sisterka ne stigne. 
    Jooooj ne smijem sutra zaboraviti pitati doktora za krvnu sliku za epiduralnu. Bas jucer zovem svoju gin da mi napise uputnicu za lab, a ona na godišnjem. Mijenja ju neka gin s Jaruna...ne znam jel zamjene mogu napisati uputnicu?

mamika3
    16. Svibanj 2017. 21:42

Lagertha

mamika3

Lagertha

Pa i pitala je na prošloj straniciU četvrtak je tek pregled. Treba doći do 11. Osjećam se ko i zadnjih par tjedana. Nema promjena.

Tvoj mali nas zbilja drzi u neizvjesnosti!Ha ha….Bas me zanima kako ce biti na pregledu!Sretno!

Pa tek je prekosutra… Nadam se da će krenuti samo od sebe, da neće doći do indukcije

Jos ti je rano razmisljat o indukciji!Kad budes 41 plus 1,onda pocni!Ali ima jedna dobra stvar-mozes na vrijeme trazit epiduralnu!Pa ja sam sineka prenijala 5 dana!Mi tebe zezamo,ali sve je to ok,bez brige!Sve mi znamo da su ti nasi termini okvirni dstumi za porod!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.