Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    16. Svibanj 2017. 20:17

I moj se danas uopce ne javlja, sad sam pojela čokolade pa cekam. Legla sam na lijevi bok. Zna biti aktivan oko 10 navecer tek. Jucer sam ga isto slabo osjetila ali posto sam bila spojena na ctg, znala sam da je budan, cak cijelo vrijeme...čudno ali nisam ga uopce osjetila. Kiara i ti malo pojedi slatkog...
    Gala moj muz ne tepa trbuhu, cak mu je malo i  čudno maziti ga...to ti je tak tradicionalni odnos...ali mislim kad se bebač rodi i kad ga vidi, da ce prica ici u drugom smjeru, muškima je to dosta apstraktno shvatiti da je bebač u trbuhu.

mrva2017
    16. Svibanj 2017. 20:28

Moj muz mazi trbuh... cak mu i pjevamo skupa... voli kad osjeti bebine pokrete/udarce...cak je zapamtio datum kad ga je prvi put osjetio.... inace nije tip koji pokazuje lako osjecaje, osim naravno prema meni i zato sam jako sretna kad vidim kako se lijepo odnosi prema trbuhu i bebi...

LittleG
    16. Svibanj 2017. 20:57

Kiara19

Sad sam 26+5

Kiara ja bar jednom tjedno paničarim zbog toga što je mali miran...tako da ne brini...već sam zbog paranoje par puta trčala slušati otkucaje kod prijateljice. Ne brini se...imaju valjda takve faze kao i mi. Moj je mirniji kada sam ja više uznemirena i nervozna. 

16. Svibanj 2017. 20:57

Evo me, bila sam prala dijelove kolica pa smo to sastavljali muž, mama i ja. Tj. jaje i košaru, sportski dio ću kad za to dođe vrijeme. Lijepo je sve sad, svježe oprano i spremno za malca  kolica su teška samo 6,5 kila. Bila sam se i kupala jer sam pročitala da se tako potiče porod  sutra je cool datum 

• gala_28
    16. Svibanj 2017. 21:10

Da, kužim da im je apstraktno da su bebači tu,no ipak još nisu. Mislim da je mom mužjaku jučer na pregledu došlo do glave da je malac stvarno tu s nama i da još procesuira tu informaciju. :D A znam da će ga na kraju razmaziti jer i sam kaže da nikada ne bi prakticirao odgoj koji su on i buraz imali. No ipak, iznenadio me baš. :)
    Lagertha, koliko je to složena operacija sa kolicima? :D I nas to čeka. Iskreno, planirala sam konstrukciju dobro prebrisati a ove platnene dijelove oprati. I da, naravno da mi nije palo na pamet da nas čeka rastavljanje. Veselo!

mamika3
    16. Svibanj 2017. 21:14

Lagertha

Evo me, bila sam prala dijelove kolica pa smo to sastavljali muž, mama i ja. Tj. jaje i košaru, sportski dio ću kad za to dođe vrijeme. Lijepo je sve sad, svježe oprano i spremno za malcakolica su teška samo 6,5 kila. Bila sam se i kupala jer sam pročitala da se tako potiče porodsutra je cool datum

A bas sam bila odgovorila Ofnici na post i nikako nisam mogla poslat!Nagovarala sam ju da pita jesi rodila,meni je vec neugodno....Hi hi hi....I ti se javis!Kako se osjecas?U koliko ti je pregled?

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ofnica
    16. Svibanj 2017. 21:22

Mamika ne da se Lagertha! Jos cemo ti i ja prije nje! Mislim da je i Mamica oko 25.5.

mamika3
    16. Svibanj 2017. 21:23

Muskima je puno teze povezati se s bebom!Mi ju nosimo i osjecamo,raste u nama,udara nas,a oni sa strane gledaju samo kako trbuh raste!Mm ni u jednoj trudnoci nije mazio trbuh niti mu je tepao!Sad kad stavi ruku napravi to tak njezno,ko da ce se maloj nesto dogoditi!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

16. Svibanj 2017. 21:26

Pa i pitala je na prošloj stranici U četvrtak je tek pregled. Treba doći do 11. Osjećam se ko i zadnjih par tjedana. Nema promjena.

mamika3
    16. Svibanj 2017. 21:29

Lagertha

Pa i pitala je na prošloj straniciU četvrtak je tek pregled. Treba doći do 11. Osjećam se ko i zadnjih par tjedana. Nema promjena.

Tvoj mali nas zbilja drzi u neizvjesnosti!Ha ha....Bas me zanima kako ce biti na pregledu!Sretno!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.