Cure jel vama logično da se za količinu plodne vode treba piti puno tekućine ili mislite da to nema veze?
ok, koji kod se stavlja za ovaj trudnički timeline u potpisu? drugi put pokušavam i ne ide grrr
Cure jel vama logično da se za količinu plodne vode treba piti puno tekućine ili mislite da to nema veze?
Ako je manjak dobre su kisele jabuke i naravno sok od jabuka,lezanje na lijevom boku i dosta tekucine,sretno da se stanje popravi
Vezano uz baby nest, ja sam nasla za 250 kn isto na fb, bum pogledala kasnije i ovu tvoju :)
Bila sam na pregledu i malac i ja smo super :) rekla sam da planiram na more u 6 mj. pa me narucila par dana prije da me pogleda za svaki slucaj..
Ako je manjak dobre su kisele jabuke i naravno sok od jabuka,lezanje na lijevom boku i dosta tekucine,sretno da se stanje popravi
Sigurna sam da ima veze!Procitala sam clanak o zeni kojoj je na pocetku trudnoce manjkalo plodne vode i ona je na svoju ruku pocela piti puno tekucine !Uspjela je,iznijela trudnocu do kraja tako da pij sto vise!Sreca u nesreci je da si skoro pred kraj pa je lakse!Nije sredina trudnoce ili pocetak....
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika natačem se da je to strasno...do sad sam popila vec oko 1,5l vode, mozda i vise...
Kad se sjetim MaleRuzice, ona veli da popije oko 8-10l dnevno! Pa di joj stane toliko i sta pije svakih 10 min??? 😳 Svaka joj čast!eni
Vec ovih 1,5l ide van na nos!
Mamika natačem se da je to strasno…do sad sam popila vec oko 1,5l vode, mozda i vise…
Kad se sjetim MaleRuzice, ona veli da popije oko 8-10l dnevno! Pa di joj stane toliko i sta pije svakih 10 min??? 😳 Svaka joj čast!eni
Vec ovih 1,5l ide van na nos!
Ha ha ha...Vjerujem ti!Ali mislim da ,ako ce biti potrebno,da ces se naviknuti!Meni je plafon 2 litre i vise ne mogu!Jedino sto imam naviku piti i za jelom i poslije jela-uvijek sam to radila ,tako da za jedan rucak ili veceru-dorucak ne,popijem oko pola litre!Kazu da to nije dobro,ali nemam nuspojava!Inace,sad i trudnoci ,ako nisam doma muka mi je kad sam zedna jer za pet min moram na wc!Kak s tim stojis?
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Hm pa ako uzmemo u obzir da je plodna voda u biti neki produkt majcinog krvotoka ima smisla da ako se trudnica hidratizira ima i vise plodne vode. Zapravo kaze frendica da sto je bolja cirkulacija krvi kroz posteljicu to ima vise plodne vode(zato svi pricaju o spavanju na lijevom boku). Rekla mi je da plodne vode moze bit i previse (to nisma znala).
Daaa i ja stalno idem piškiti a pogotovo sad kad se nalijevam. Ali ono, popiskim mozda pola dcl. Kao normalno je da se plodna vida smanjuje kako se bliži porod, ali ne smije naglo. Od muza sam naručila sok od jabuke da donese kad dolazi doma, glođem jabuke i tankam se vodom. Jos cu jesti krastavce u salati koji obiluju vodom i varivo, valjda stanuje sutra bude bolje...imam vec termin u 7 ujutro! 😳
Imas pravo Sundi, moze biti i premalo plodne vode.
Sortiraj odgovore
Najstariji