Daaa i ja stalno idem piškiti a pogotovo sad kad se nalijevam. Ali ono, popiskim mozda pola dcl. Kao normalno je da se plodna vida smanjuje kako se bliži porod, ali ne smije naglo. Od muza sam naručila sok od jabuke da donese kad dolazi doma, glođem jabuke i tankam se vodom. Jos cu jesti krastavce u salati koji obiluju vodom i varivo, valjda stanuje sutra bude bolje…imam vec termin u 7 ujutro! 😳
Imas pravo Sundi, moze biti i premalo plodne vode.
Kako tako rano?No rjesit ces to pa si miru ostatak dana
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dr je dežuran u noćnoj pa mi je rekao da dojdem na kraju njegove smjene...ma bolje da je ranije!
Meni je doktor samo na predprošlom pregledu komentirao količinu plodne vode. Evo do ovog trenutka kad sam vas čitala, uopće nisam skretala pozornost na to. Budem malo proučila na netu, čisto da se općenito informiram.
Radila sam salatu sa grahoricama i još hrpom svačeg i fakat je zasitno! Uz to sam radila i popečke od heljde i leće. Od ručka sam pojela samo šaku jagoda i malu zdjelicu pahuljica sa bademovim mlijekom i osjećam se baš sito. Ima nade, budem dalje improvizirala. :)
Mamika di je Lagertha??? Ne javlja se danas...da nas nece iznenaditi?
Gala, njamasto zvuče tvoji receptici! Ja sam danas radila povrtno varivo kojeg cu imati jos narednih 2 dana posto mi muz ide na sluzbeni put...samo da se ne porodim dok se ne vrati. Ajme to bi bilo fora da ga dočekam s bebom! Ali radije ne...
Imam još inspiracije za dva dana hrane pod kontrolom :D, poslije nek bude kako bude hihi
Ofnice, držimo fige da pričekate tatu :) bilo bi to lijepo iznenađenje ali ipak je bolje da bude uz vas.
Jel vaši muževi/partneri tepaju trbuhu?
Mom se danas omaklo možda 2-3. put. Pokušala sam ne pokazati iznenađenje da mu ne bude neugodno i da se u idućem navratu ne povuče. Imao je valjda taj blesavi "muški" odgoj pa je kao kul ali vidim da se bori. :D
Cure mene cijeli dan steze dolje u trbuhu. Ne znam opisati osjecaj. Koda mi je pritisak. I tesko mi je hodati. I da imam osjecaj da me boli stidna kost. I malac mi se slabo javlja. Inace dok legnem i stavim ruku na trbuh odmah se javi a sad nista. Jel se kojoj to mozda dogadalo? Nebih htjela panicariti ali pocelo me je brinuti. A na pregled idem tek u cetvrtak.
Kiara, steže te kao koža da se širi ili baš unutra? Jesi bila puno danas u pokretu?
Meni je bilo slično u dva navrata ali ta oba dana sam puno hodala i imala sam baš osjećaj kao da mi je stomak napeti bubanj. Pričekaj još navečer da ti se mali javi. Moj zna imati mirne dane pa navečer nadoknadi. Pojedi nešto slatko, to ih potakne. :)
Da Vam javim...
Ja i muz smo gledali kolica i prvo su bila u planu jedna od 5000 kn i sada me mama zove da je na Ekupi akcija.
Koga zanima - upisite Ekupi -kunert lavado ...skinuta su sa 4300 na 3600!
Mi smo ih upravo kupili!! Cekaju se 2 do 6 tjedana i besplatna je dostava!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji