Lagerha super info za čajeve! Da, da, babylove ima super stvari, rekla sam ti!
Mi necemo navikavati bebu na krevet, nas plan je kinderbet privući odnosno nasloniti skroz na moju stranu i spustiti jednu stranicu tako da kindač bude skroz priljubljen uz krevet i bude recimo kao nastavak kreveta. Tako da ce moja ruka stalno biti dostupna bebi za dodir i maženje. Za dojenje ga stavim kod sebe ali jad smo gotovi ide u svoju Buksicu na 30cm od mene. E takav je plan, a kako bude to cemo vidjeti.
Hello zene! Ni ja jos nista nisam pocela spremat, stalno mislim da imam vremena, a i moramo prvo sobu zarotirat da nam 2 kindaca stanu..i mislim da mi je zadnjih mjesec dana dosta za sve..imamo sve potrepstine od male..samo treba sve oprati.
Gala: probaj jecmeni gris ak ti je ovaj psenicni bolnicki ;) ima u dm i par kuna je skuplji..
Lagertha mi imamo isti problem (krevet 140), ali i nekak ne zelim navikavat dijete da spava sa nama..kindac ce nam biti odmah pored kreveta pa se nadam da cu ga moci samo premjestit ili skroz priblizit krevetu. Sto mislite o onom baby nestu? Meni se to cini full prakticno i kad smo negdje u gostima, a i doma kad smo u dnevnom boravku, a i pise da ga se kasnije moze koristit ko podloga za igranje, samo se odveze. Jel ima netko iskustva?
Summerchild iskustva nemam, no naručila sam si preko fb od neke žene što ih izrađuje. Meni se isto čini praktično, još se na ovom stranice mogu spustiti pa kasnije posluži kao podloga za igranje ili tako nešto.
Neva, možeš li možda staviti link? Koliko košta kod te žene?
Sad sam guglala što je to i djeluje mi praktično. Moj jastuk za dojilje nema one vrpce na krajevima pa se ne može baš fiksirati za ovu fazu kad je najmanji bebač.
Gala: probaj jecmeni gris ak ti je ovaj psenicni bolnicki ;) ima u dm i par kuna je skuplji..
a taman sam jutros bila u dm nabavci. ništa, sutra opet. :D za promjenu ne gledam šminku nego hranu hihihi
Evo kak to izgleda
I tebe su lijepo udesili. Ja sam u plavim tonovima trenutno. :D
Bitno da smo preživjele.
Mislila sam da je nošenje urina tlaka, zbog trpljenja ujutro dok se tuširam, pa pažnja na taj srednji mlaz pa upute sa čašicom pa nošenje urina...bila sam u krivu. Samo nek je prošao ogtt.
Sortiraj odgovore
Najstariji