Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    16. Svibanj 2017. 08:34

Jutro cure! Mamika, je je bolje je, nema vise krvi...fala Bogu! Nije jos vrijeme mom bebaču, a i moram čekati seku do vikenda da dođe iz Njem! Samo odmaranje sada. Dobro da sam sve pripremila za bebu...zato sve cure, napravite si to ranije. 

16. Svibanj 2017. 08:49

Joj ja uvijek kasnim.. U strci sam ovih dana...
    Ugl. OvoVam je moja busa (sutra 26 TT) , sve skupa sam dobila 6 kg..i da a svi misle da sam na početku trudnoće a ne već u 6.mj ,jer uživo se stvarno ne primjeti busa...hehe :-)

16. Svibanj 2017. 09:00

Ma super Valentina izgledaš, to ti bukne odjednom. 
    Meni je jučer bila frendica na kavi pa mi je, između ostalog, kupila čaj za poticanje mlijeka, neki sok isto za poticanje mlijeka, kremicu za iritaciju kože kod beba i kremu za bradavice koja se isto nemora ispirati. Sve je Babylove. Ona ima 4 djece i sve je rodila u Vingradskoj pa mi je malo pričala iskustva. Njoj npr. uopće nije trebao kinderbet, sve bebe su spavale s njima jer joj je tako bilo najlakše i tako se jedino uspjela naspavati. Svaki put kad bi po noći podojila i onda probala staviti bebu u kinderbet natrag bi se beba probudila, a ovako bi se ona samo odmaknula i ne bi ju micala pa bi beba nastavila spavati. 

• blu5
    16. Svibanj 2017. 09:05

Lagertha, tocno kao i meni.Ja sam imala krevetic, ali djeca su mi mozda spavala dva dana u njemu.Znaci, isto kad bi se probudili, podoj i nastajanje spavanja.Meni je tako bilo sto puta lakse tako da kad sam rodila drugi put, mala je odmah  bila sa mnom u krevetu.

OhSoBoho
    16. Svibanj 2017. 09:10

Jutro zenske, 
    Kako ste?
    Valentina, super slatka busica 
    Ofnice, super da je krvarenje prestalo! Cula sam da su jako neugodni ti pregledi pod kraj trudnoce...
    Lagherta, super si me podsjetila na taj caj za poticanje mlijeka, ja cu si isto nabaviti. Bila sam u hipp paketu dobila vrecicu njihovog caja za dojenje I svidio mi se pa mislim da cu njihov uzeti. I kremu za bradavice moram vec sad nabaviti I poceti koristiti, nekak mi vec sad izgledaju napuknuto...

mrva2017
    16. Svibanj 2017. 09:29

Ja sam bas jucer uzela caj u dm-u.

16. Svibanj 2017. 09:40

blu5

Lagertha, tocno kao i meni.Ja sam imala krevetic, ali djeca su mi mozda spavala dva dana u njemu.Znaci, isto kad bi se probudili, podoj i nastajanje spavanja.Meni je tako bilo sto puta lakse tako da kad sam rodila drugi put, mala je odmah bila sa mnom u krevetu.

Mi imamo mali krevet (širok je 140) i nama je skroz ok, ali beba ne stane  Morati ću onda izbaciti muža ili se ja preseliti na kauč koji se razvlači. Ona mi je predložila i da kindaču skinem jednu stranicu pa ga zavežem za krevet. Hm...
    A nekako me i strah da ne bih bebu povrijedila dok spavam 

• summerchild
    16. Svibanj 2017. 10:06

Lagertha mi imamo isti problem (krevet 140), ali i nekak ne zelim navikavat dijete da spava sa nama..kindac ce nam biti odmah pored kreveta pa se nadam da cu ga moci samo premjestit ili skroz priblizit krevetu. Sto mislite o onom baby nestu? Meni se to cini full prakticno i kad smo negdje u gostima, a i doma kad smo u dnevnom boravku, a i pise da ga se kasnije moze koristit ko podloga za igranje, samo se odveze. Jel ima netko iskustva?

• gala_28
    16. Svibanj 2017. 10:15

I naš je širok 140 i taman nam je, toliko sam navikla na njega da mi je teško zamisliv veći, kao pravi bračni. Isto mislim da bebač ne bi stao, ili ako bi, morali bi spavati kao svijeće cijelu noć bez ikakvog mrdanja. 
    Ja zasad brijem da ću staviti kod malog u sobu onaj madrac na pumpanje pa tamo spavati preko tjedna da ne budimo tatu baš non stop + kauč na razvlačenje u dnevnom. Tako nekako kombinirati prema potrebama. Nadam se i da ćemo se uspjeti naviknuti na krevetić u startu jer znam koji je to bio problem sa separacijom kod mene. Do 3. godine valjda sam valjda spavala sa svojima, puno predugo i naposlijetku prekomplicirano za samostalno spavanje. Na greškama vlastitih staraca se uči. :D
    Valentina, super trbuh! :) Jesi vježbala prije trudnoće?
    Moram se i ja uslikati čisto radi usporedbe sa onom slikom od prije dva tjedna. Postaje zanimljivo svakim danom. :D
    Sundi, mi smo gotovo pa terminuše. I ti si skoro sve nabavila već? I planiraš već pranje i spremanje? Ajajajaj, lovi me panika! Meni je to u planu tek za mjesec dana. 

• gala_28
    16. Svibanj 2017. 10:19

summerchild

Ofnica super su kolica :) ja sam danas narucila sivo-bijela.

Sto se tice hrane - ja sam ujutro ovisna ili o grisu bez secera (jecmeni ili psenicni kako koji dan) sa benquickom ili onim obicnim gorkim kakaom i cimetom. Druga varijanta je cokolino ili keksolino sa komadima crne cokolade.
    Takodjer da se ne ogranicavam svaki dan bi mogla sladoled jesti i jagode sve potamanim cim dodjem do njih.

uuu keksolino sa komadima crne čokolade mi djeluje kao mljac ideja!
    evo ja sam si jutros kupila neke pahuljice i bademovo mlijeko (obično ne mogu) malo za promjenu, više mi jogurt izlazi na uši...pa budem kombinirala to sa voćem, cimetom i sličnim dodacima.
    gris imam cijelo vrijeme no ni ne doživljavam ga jer mi je nekako "bolnički"...imam valjda traume iz djetinjstva. nemam pojma uopće odakle mi u ormariću. možda bih mogla probati navečer isto sa kakaom i cimetom, inače sve volim u toj kombinaciji. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.