Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Svibanj 2017. 20:29

gala_28

lagertha, grahorice znam da fino zasite no nekako imam dojam i da debljaju. valjda zato što mi malo teže padaju. budem ih malo češće uvrstila u jelovnik. i ponovno eksperimentirala sa bulgurima, heljdinim kašama i sličnim prilozima uz povrće i meso tako na naglo.
    sundi, barem papaš u dobrom društvu oba puta.:)
    ja jedem sama, sa dečkom i onda nakon par sati opet sama. :D tako je već dva tjedna. a kombinacije su kao da sam konstantno napušena. :D da gledam sa strane nekoga da to jede zgrozila bih se.

Imaju kalorija, ali ja sam ti uvjerenja da nije isto ako pojedeš 2 tanjura graha s ječmom ili vrećicu čipsa, makar imali isto kalorija 

• blu5
    15. Svibanj 2017. 20:48

Ajme Lagertha, tebi je za 5 dana termin!!!Jos malo pa ce bit jos bebicaaaa

mamika3
    15. Svibanj 2017. 21:07

Da,Gala,otkud ti lubenica?Po kojoj cijeni?Ha ha....ja gledam to voce,sve volim....Nema sta ne jedem,a onda pogledam cijenu i zavrsim na jabukama i bananama te ako ima neka akcija necega!Inace,jos uvijek me drzi zelja za sladoledom!Dobro da je onaj vodeni u Lidlu 2.79 kn!ha ha...

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• gala_28
    15. Svibanj 2017. 21:12

na kvatrić placu. :) i bila je začuđujuće dobra za početak sezone, ali u skladu sa cijenom :-/. jednostavno nisam mogla odoljeti. mislim da sam oko Nove godine počela pričati o lubenici. i tako sam je jučer srokala u par sati, nenormalno. 
    ma čips me ni ne vuče :D to je bila ljubav prije trudnoće. evo već neko vrijeme fantaziram kinesku ali preskupi mi ti naši kineski. to je baš za počastiti se pri nekoj prilici. ja sa ovim apetitom, pih, mislim da nas ne bi izašlo ispod 150 kn za nas dvoje. :D
    očito sad jedemo kao da nam život ovisi o tome :D ova frendica koja je rodila priča mi da ne stigne jesti, zaboravi jednostavno sad kad maloj već spravlja male obroke.
    ništa, lagertha, sutra pravim salatu sa grahom i nadam se da će me držati. ova juha je otvorila crnu rupu gladi...koliko god da je bila gusta. ima nečeg u tome, sad kad ne smijem - vola bih pojela i samo razmišljam o finim stvarima. 

• gala_28
    15. Svibanj 2017. 21:15

mamika3

Da,Gala,otkud ti lubenica?Po kojoj cijeni?Ha ha….ja gledam to voce,sve volim….Nema sta ne jedem,a onda pogledam cijenu i zavrsim na jabukama i bananama te ako ima neka akcija necega!Inace,jos uvijek me drzi zelja za sladoledom!Dobro da je onaj vodeni u Lidlu 2.79 kn!ha ha…

daaaa, sladoooled! ja sam opsjednuta sladoledom i to baš ovim teškim, vodeni bi me bacili u depru kak su prazni :D ali probat ću se zavarati nekako.
    mislim da je kila lubenice bila oko 8 kn što je puno. ali to sam se počastila i uzela onako malu veću krišku koja je četvrtina valja i imala je malo više od 2 kg. ;) toliko sam mogla nositi. i vrijedilo je svake lipe. :D 

• gala_28
    15. Svibanj 2017. 21:17

Sjećam se kad je Lagertha bila otprilike kao ja sad, pred ulazak u 7. mjesec i evo sad je već pred termin. proletjelooo! 

Ofnica
    15. Svibanj 2017. 21:34

Cure moje, nadam se da je normalno sta ja sad krvarim, nije friska krv nego onako smeđa...bome me posteno sredio tim vaginalnim pregledom...zvala sam svekra, veli da je to cesta posljedica, vidjet cemo sutra.
    Nemam nikakve trudove ni kontrakcije tak da ne bih jos trebala doci na red...
    Apropo klope, ne znam kaj bi pametno predložila. Mozda neka musaka s krumpirom ili tijestom, rižota mesna i povrtna, heljdoto s gljivama, štrukle s jogurtom, variva, tortilje punjene sa svim i svačim...
    Ja si zadnjih dana pravim salatu od krastavaca s vrhnjem ili jogurtom i puno papra! Naravno salate s tunom i rikolom, salate sa slanutkom...jao sad sam gladnaaaaa!!!

Tamara..
    15. Svibanj 2017. 22:04

gala ma ne ti zganci , ja one obicne palentu jel voda i kukuruzno brasno i mrvica soli :D
    oni bijeli zganci su bome kaloricni... 
    Eto je problem peciva i sendvici to izbaci to jako deblja... ma pekaru treba zaobilaziti u sirokom luku i bijelo brasno po meni...
    Mene su zeznuli u pocetku sendvici kao nabrzinu , i nakon toga cokolino, ja sam morala jesti cokolino to nisam nikad iskusila u zivotu .... 
    Joj Ofnince ne znam sa obzirom da si blizu kraja ja osobno bi otisla da me pogledaju :O 
    Samo se meni cini da sam ja postala panicar u zadnjih tjedan dana ...
    Nama su na tecaju rekli ako vidimo i malo krvi ili nesta drugacije ili pak samo posumnjamo jel pred taj kraj da bolje dodemo pa nas pogledaju 

mamika3
    15. Svibanj 2017. 22:16

Drz se ,Ofnice!Meni je isto bilo bas neugodno,malo i bolno ,ali nisam krvarila!Ali ako ti svekar kaze da je ti cesta posljedica onda je valjda ok!Budes vidjela kak bu sutra,a preksutra si ionako na pregledu!
    Zelim vam svima laku noc!Pere me nervoza....

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Maja 3
    15. Svibanj 2017. 22:28

0fnice ne brini,zbilja je cesto da se krvari nakon tih zadnjih pregleda. Sutra cu vam poslikat ruku da vidite podljev koji sam dobila..to nisam nikad u zivotu imala. Ali i ocekivala sam, zena mi nije kao mogla nac venu..i bolilo odmah na 1 vadjeju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.