Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Svibanj 2017. 17:28

gala_28

Lagertha i Ofnica, skoro pa ste pred ciljem! :)
    Kako se tate drže? :)
    Imam pitanje vezano za prehranu. S obzirom da smanjujem slatko i sol i tek sad počinjem paziti na unos kalorija….što jesti svakiii božji dan?
    Lešo meso ne volim. Zapravo, kuhano meso općenito ne bi išlo, želudac mi se oduvijek diže na to. :( Jedino mi fiiino mirišu vinski gulaši i sl. ali to baš i nije dijatalno :D.
    Sad sam si sprevila domaću krem juhicu od mrkve i mrvicom đumbira. Budem ovih dana i to neko svoje varivo ala sataraš.
    Ako neka ima neki prijedlog, bila bih zahvalna.
    Tek sad kužim koliko sam ovisna o krumpiru a i pasta je baš jedan dan u tjednu bila na jelovniku. :(

Pileća prsa na naglo su dijetalna isto. Po mogućnosti s vrlo malo ulja ili na kokosovom maslacu. Uglavnom na naglo meso i nije tako jako kalorično. Uz to onda možeš kombinirati razno povrće na lešo s kuhanim krumpirom. Salatu od tune možeš 1 tjedno, samo kupi tunu u vlastitom soku. Grahorice razne su zasitne, a dijetalna.

mamika3
    15. Svibanj 2017. 17:38

Lagertha

mamika3

Mi obavili pregled!Sve ok!Zatvorena sam ko Lagertha!hi hi hi…Dosla u 10,izasla u pol 11!Neki brzinski uzv i vaginalni-onaj odvratni kod kojeg imam feeling da guraju prste koliko ide!I onda me malkice boli poslije!Za tjedan dana opet idem,ak se ne porodim naravno!
    Ofnice…Ctg ide nakon punog 38-og tjedna osim ako doktor zatrazi!

Ja sam bila otvorena 1 prst prošli tjedan i napisala je da je opipala glavicu

E,a kad ti je sljedeci pregled?Ne znam dal sam te vec pitala!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Tamara..
    15. Svibanj 2017. 18:17

Gala ja isto imam problem :D ja si salatama zamjenjujem kruh koliko god je to moguce ...
    Juhice sa raznim povrcem i u to stavljam neke sjemenke tipa kus kus , proso ...
    Pocela sam sada za dorucak jesti palentu sa mljekom  u mljeko stavim malo sirovog kakaa malo cimeta i zlicicu meda i onda tokom dana nemam napadaje za slatkim ... sad ne znam dali su zganci pametan izbor :D ali mislim da su bolji od cokolina koji mi je bio slaba tocka..
    I ubiti koje god voce zelim izmislim novce za njega , tako kada to malo pojedem prode ona zelja za slatkim..
    ja obozavam krumpir isto jakoo... Ja sam izbacila prosli mjesec sve sto posto i onda mi je nakon pola mjeseca tjelo podivljalo i onda nisam mogla izdrzai vise pa sam na kraju pretjerala... tako da mislim da ako bas nesto kronicno zelis priusti si to ali normalno u jako maloj kolicini i rijetko :D

Tamara..
    15. Svibanj 2017. 18:21

Joj svaki cas ce nam stici nova bebica ja sam mislila da ce biti Largetha nakon Koskice , ali Pandica je bila brza.. hmm Sada mislim da bi mogla cak i Ofnica :D

• Mojabebica
    15. Svibanj 2017. 18:40

Cure kako stojimo s tablicom

Sundi
    15. Svibanj 2017. 19:44

Ja sam sad doma pa kuzim da nekaj jedem konstantno.. Kao necu puno ali posto je mama stan ispod mene jedem sve obroke dva puta. Jednom s njom jednom sa muzem... To bu zavrsilo katastrofa.. 

• gala_28
    15. Svibanj 2017. 19:53

Tamara..

Gala ja isto imam problem :D ja si salatama zamjenjujem kruh koliko god je to moguce …
    Juhice sa raznim povrcem i u to stavljam neke sjemenke tipa kus kus , proso …
    Pocela sam sada za dorucak jesti palentu sa mljekom u mljeko stavim malo sirovog kakaa malo cimeta i zlicicu meda i onda tokom dana nemam napadaje za slatkim … sad ne znam dali su zganci pametan izbor :D ali mislim da su bolji od cokolina koji mi je bio slaba tocka..
    I ubiti koje god voce zelim izmislim novce za njega , tako kada to malo pojedem prode ona zelja za slatkim..
    ja obozavam krumpir isto jakoo… Ja sam izbacila prosli mjesec sve sto posto i onda mi je nakon pola mjeseca tjelo podivljalo i onda nisam mogla izdrzai vise pa sam na kraju pretjerala… tako da mislim da ako bas nesto kronicno zelis priusti si to ali normalno u jako maloj kolicini i rijetko :D

hm hm, palenta :) ja je volim sa malo prodinstane kapule i kiselim vrhnjem, tako sam navikla uz baku odmalena. ali komplicirano mi je to spravljati ujutro :D kako se nakaniš skuhati je? kod mene su dosad bile pecivo ili sendvič opcije, ponekad pahuljice pa dodam nasjeckane banane ili jagode i cimet. 
    voća jedem kao blesava, a i salate isto. jučer sam pojela 2 kg lubenice (otvorila sezonu sretna kao prase!) i pola košarice jagoda. 
    ajme, dva tjedna bez krumpira? svaka čast! ne mogu to zamisliti. mislim da ću uspjeti skulirati na 1. tjedno. :) slažem se, treba si priuštiti povremeno i pomalo. idem u istraživanje salata!

• gala_28
    15. Svibanj 2017. 19:57

lagertha, grahorice znam da fino zasite no nekako imam dojam i da debljaju. valjda zato što mi malo teže padaju. budem ih malo češće uvrstila u jelovnik. i ponovno eksperimentirala sa bulgurima, heljdinim kašama i sličnim prilozima uz povrće i meso tako na naglo.
    sundi, barem papaš u dobrom društvu oba puta.:)
     ja jedem sama, sa dečkom i onda nakon par sati opet sama. :D tako je već dva tjedna. a kombinacije su kao da sam konstantno napušena. :D da gledam sa strane nekoga da to jede zgrozila bih se. 

• blu5
    15. Svibanj 2017. 20:07

Hahaha!Sve jedemo i mlatimo koliko mozemo i stignemo!Kljuc uspjeha je bit sta manje doma, a vani odolijevar svemu.Ja inace kad sam vani i nemam potrebu za jelom niti sam gladna, tako da o meni pali😊.Gala; di si uzela lubenicu?

15. Svibanj 2017. 20:26

mamika3

Lagertha

mamika3

Mi obavili pregled!Sve ok!Zatvorena sam ko Lagertha!hi hi hi…Dosla u 10,izasla u pol 11!Neki brzinski uzv i vaginalni-onaj odvratni kod kojeg imam feeling da guraju prste koliko ide!I onda me malkice boli poslije!Za tjedan dana opet idem,ak se ne porodim naravno!
    Ofnice…Ctg ide nakon punog 38-og tjedna osim ako doktor zatrazi!

Ja sam bila otvorena 1 prst prošli tjedan i napisala je da je opipala glavicu

E,a kad ti je sljedeci pregled?Ne znam dal sam te vec pitala!

U četvrtak.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.