Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Svibanj 2017. 22:30

gala_28

Sjećam se kad je Lagertha bila otprilike kao ja sad, pred ulazak u 7. mjesec i evo sad je već pred termin. proletjelooo!

pa ni ja se tog ne sjećam 

Drš se ofnice! Ako svekar kaže isto da je ok, nema panike! 

Ofnica
    15. Svibanj 2017. 22:43

Valjda bude prestalo do sutra...bas sam osjetila kak me štrecnulo kad me Dr pregledavao, ufff. Ma najgore sta sad moram metati uloške, do sad sam nosila normalno samo gaćice, cak ni dnevne uloške. Vidjet cemo sutra. Ali nisam u panici kad znam od čega je, nije obicno krvarenje koje je nastalo samo od sebe...
    Ps nama stigla kolica danas! Nakon 12tj čekanja 😳

• gala_28
    15. Svibanj 2017. 22:46

Tamara, pa na te žgance i mislim. Postoje li neki drugi? :D Odrasla sam njima sa malo prodinstane kapule i kiselog vrhnja. Svatko ima svoju verziju. Moj dečko je isto pristalica ovog tvog recepta, no kod mene se nikada nisu tako jeli.
    Na kraju sam večeras ostala na kukanju i voćnom jogurtu. Idem polako u krpe i preživjela sam večer bez tko zna čega na tanjuru (a i prazan hladnjak nakon putovanja je pomogao :D)

sutra ću složiti neku salatu mada ne mogu ja to tako dobro kao tipa ovi u good foodu gdje sam nedavno slučajno završila i ugušila se u cesar salati. salate više nikada neće biti iste.nemam pojma kako im to uspjeva.
    e tortilje su dobra ideja, valjda ću izdržati bez otopljenog sira. :D

• gala_28
    15. Svibanj 2017. 22:50

Lagertha, ja pamtim kao slon tj. inače sam sklona "gledanju u retrovizor" i procjenjivanju kako mi vrijeme ili pojedina faza protječe.  :) Inače nije dobro kao osobina zbog manjka opuštenosti i osvrtanja naprijed-nazad ali za stanja kao trudnoća dušu je dalo. Baš sam ovih dana ispričala poznanici kako je koji mjesec prolazio. Ona je otkrila nedavno da je trudna pa je u frasu kakav sam i sama imala zimus. Moja mama recimo, ona se svega sjeća kroz neku maglu. 
    Ofnice, predivna su kolica! Jako mi se sviđa kombinacija boja! :) 
    Odmaraj i prati situaciju. Mogli bi ti doktori i malo nježnije pregledavati, uf.

• summerchild
    15. Svibanj 2017. 23:01

Ofnica super su kolica :) ja sam danas narucila sivo-bijela. 

Sto se tice hrane - ja sam ujutro ovisna ili o grisu bez secera (jecmeni ili psenicni kako koji dan) sa benquickom ili onim obicnim gorkim kakaom i cimetom. Druga varijanta je cokolino ili keksolino sa komadima crne cokolade. 
    Takodjer da se ne ogranicavam svaki dan bi mogla sladoled jesti i jagode sve potamanim cim dodjem do njih. 

Ofnica
    15. Svibanj 2017. 23:15

Hvala cure! Muz nije htio bijelo po njima pa smo posebno naručili tamnu plastiku, valjda smo zato tako dugo čekali. Jaje je crno sivo. Ma sve je bas praktično, lako se sklapaju i montiraju, stvarno smo prezadovoljni! 
    Gala, nadam se da ce u srijedu biti nesto nježniji pregled.
    Apropo hrane, sutra cu napraviti fino varivo s graškom i krumpirom...i ja sam nekako veceras ostala polugladna, pojela pileću juhu, grickala suhe šljive i bademe i sad bih najrađe obrstila frižider, ali se vec mazim s mojim banana mužem (jastukom za dojenje). Ali mislim da cu se ujutro baciti na zobene s kefirom prije nego posteno progledam.

• Matija2111
    16. Svibanj 2017. 01:53

Ofnica

Hvala cure! Muz nije htio bijelo po njima pa smo posebno naručili tamnu plastiku, valjda smo zato tako dugo čekali. Jaje je crno sivo. Ma sve je bas praktično, lako se sklapaju i montiraju, stvarno smo prezadovoljni!
    Gala, nadam se da ce u srijedu biti nesto nježniji pregled.
    Apropo hrane, sutra cu napraviti fino varivo s graškom i krumpirom…i ja sam nekako veceras ostala polugladna, pojela pileću juhu, grickala suhe šljive i bademe i sad bih najrađe obrstila frižider, ali se vec mazim s mojim banana mužem (jastukom za dojenje). Ali mislim da cu se ujutro baciti na zobene s kefirom prije nego posteno progledam.

Dobra vecer svima!

Posto sam nova na forumu,vidim da ima i onih novopecenih mamica,koje se vjerovatno razumiju u ono sto cu sad ja da opisem.

Naime,proslu mengu sam imala 22.04 a ne zasticeni odnos u plodnim danima s deckom koji je ejakulirao u mene,nakon odnosaa sam ostala lezati nisam se tusirala. Stoga,sutradan kad sam otisla do toaleta dok sam pi izaslo mi je dvije tri kapi spermica. Ali u zadnje vrijeme se toliko osjecam,nervoznom,ljutom,svrab me ujtio po cijelom tijelu,pa ponekad prestane,pa opet nastavi se. Grudi me boli,za stomak da ne pricam imam osjecaj da ce procuriti svakog trena,zgaravica,nadutost,zatvor prdez svaki dan,jajnici me bole s obje strane iako teta bi tribala doci 22.05. Mental u ustima,odbojnost prema hrani. Dali postoji mogucnost dali sam trudna i dali je netko dozivio poput mene. Hvala 

donna83
    16. Svibanj 2017. 06:18

Pozdrav i tebi!
    Sve sto navodiš mogu biti simptomi trudnoće. Isto tako, kad nešto jako želiš, vrlo lako se možeš uvjeriti u to i tijelo ti se zaista počne tako ponašati iako zapravo nisi trudna. Preporučujem ti da pricekas barem datum očekivane menstruacije i napraviš test, a dotad se opusti ako možeš. 
    Nitko ti ovdje ne može reci da si trudna ni da nisi, znat ćeš tek kad napraviš test. Želim ti puno sreće i lijepi trbuščić i bebicu za 9 mjeseci!

mamika3
    16. Svibanj 2017. 08:21

Jutrekoooooo!Ofnice,je li bolje?

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Sundi
    16. Svibanj 2017. 08:22

Divna kolica. Ja moram poceti prati robicu za bebu, kolica i ostalo.. Nekak imam u glavi to cu zapocet sljedeci tjedan u miru kad se rijesim poslovnih obaveza do kraja. Nekako mi je u glavi film imam hrpu vremena polako. Ali nisam se ni okrenula a proslo mi je 6 mjeseci. Ostao mi je jos shoping u apoteci i dm. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.