Mamika3, koji sirup pijes? Ide li na recept?
I_me, kako se zove taj magnezij u granulama ili kako izgleda. Prvi puta cujem za to. Meni nist ne pomaze, pijem jedino sumeci magnezij.
I_me, kako se zove taj magnezij u granulama ili kako izgleda. Prvi puta cujem za to. Meni nist ne pomaze, pijem jedino sumeci magnezij.
Predpostavljam da misli na Magnezij direct - ima od dva proizvodjaca ali koji god uzmes je super ;)
Predpostavljam da misli na Magnezij direct - ima od dva proizvodjaca ali koji god uzmes je super ;)
Da bas googlam :) ali me ipak zanima koji tocno uzima :)
Pijem Heferol, u kombinaciji s C vitaminom, i pazim da ne uzimam iza mliječnog obroka. Magnezij ima taj u granulama od Dietpharma, taj sam i ja uzimala jedno vrijeme. Meni za stolicu pomaze kefir+zobene+velika zlica lanenog ulja unutra umiješana. Suhe šljive mi nisu pomagale, ali mi je dobar kompot od šljiva (ima od K plus). Vjerojatno bi suhe šljive pomogle da ih se skuha kao kompot.
Da bas googlam :) ali me ipak zanima koji tocno uzima :)
Pokusavam stavit sliku al mi nece ucitat.
Bioelectra magnezij 300mg. Okus naranca
Lagertha: u ovoj ljekarni na Vrbanima kupujem sve
http://www.vasezdravlje.hr/index.php/popis-ljekarni#ljekarna-rudeška-vrbani
Svaku subotu imaju 20% na VICHY, EUCERIN, LA ROCHE POSAY, URIAGE, MUSTELA, BIODERMA..
Prije sam ciljala akcije po farmacijama dok nisam ove otkrila...kad potrošim čekam subotu..
Pinkica hvala za savjete oko grijanja grudi...ja isto imam paranoju da mi neće ići dojenje... Vidla sam na netu da postoje ti gelovi Nexcare ColdHot za grudi..kad nađem ti ih ima kupujem i javljam. U pon i mene čeka OGGT, inače mrzim ta vađenja krvi a gladna sam već u 4 ujutro...tako da će mi bit veselo...
U kojem tjednu cca salju na taj ogtt? Ja se nadam da neće i mene poslat. Jučer sam bila vadit krv za krvnu grupu iako sam to već radila u prvoj t, baš glupost.
Vidjela sam te Nexcare u dm-u ali su fakat skupi, bas cu vidjet koliko su ovi iz mullera.
Što se Heferol tableta tiče, ja sam zahvaljujući njima u prvoj t završila na hitnoj na klistiru koliko su me zatvorile. Čak ni oni čepići eva/q koji me uvijek otvore nisu mogli pomoć.. Onda sam prešla na Ferrum sirup i sve ok. Ne želim plašit, samo kažem svoje iskustvo, ne mora značit da će i vama isto napravit
Ja sam sa probavom imala problema samo kratko na pocetku trudnoce, i to kada sam pila elevit.Ali sam odlucila da necu piti nikakve vitamine jer se zdravo hranim.I od tada mi je probava ista kao i prije, a to je dva puta na dan.I ja pijem taj sirup Ferrum i dobar mi je i donat pijem.Mislila sam ginekologa pitati koji magnezij da si uzmem zbog grceva, ali ovaj tjedan kako ne radim vise me ne hvataju.
Odi na stranicu 699,ima slika tog sirupa!Ferrum lek-tak sam rekla ginicu,zvala telefonski!Ide na recept,jedino sto uz njega moras uzimati i vitamin c-da se zeljezo apsorbira!Ja sam uzela Plivit c,20 kom-27 kn!Nemam apsolutno nikakvih nuspojava!Cak i obavljam veliku nuzdu dvaput dnevno-prije nego sam ga pocela uzimati bila je jedamput!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji