Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    13. Svibanj 2017. 15:06

Ofnica

Evo tih jastučića Mamika

Hvala puno!Kupit cu ih

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• blu5
    13. Svibanj 2017. 15:07

Ofnica

Blu5, slatki ti je trbuščić…Apropo onih zena sta smo spominjale koje guraju svoje noseve po pitanju veličine trbuha, i ti bi bome nadrapala s komentarima kako ti je mali 😂 bitno da bebač raste, jel tako?

Haha, vjerovatno!Iako se meni uopce ne cini mali pogotovo navecer!Beba raste, imamo pregled u srijedu i to onaj detaljni, bas me zanima kolika je!

mamika3
    13. Svibanj 2017. 15:13

Da li koja od vas proucavala prehranu za vrijeme dojenja?Sta se smije,sta ne...Koja hrana kakti poboljsava laktaciju?Citala sam da je vazno dvije litre tekucine dnevno,a onda da je netko ovdje napisao da tekucina nije toliko bitna!Pandice i Blu  sta vi kazete vezano uz prehranu?E,da,i da su domace juhice-koje obozavam-jako dobre u tom periodu!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ofnica
    13. Svibanj 2017. 15:18

Blu5, aha onaj uzv u 32.tj? Moram priznati da meni nije bio bas detaljan...bila sam gotova za 5-6min, a radila sam ga u bolnici. Jedino sto je bio novitet to sto su gledali prokrvljenost pupčane vrpce.
    Ja idem sad u ponedjeljak s 37+4, odnosno po uzv s 38+4. Ovaj doktor mi pise obje te starosti trudnoće. Zanima me hoce li raditi ctg ovaj put. 
    Ps. cure, saznala sam da je generalni zastupnik za Avent firma Kadulja D.O.O pa tko treba rezervne dijelove za svoje izdajalice direktno treba njih kontaktirati.

Ofnica
    13. Svibanj 2017. 15:22

Mamika, ja cu jesti sve, osim mahunarki koje ionak mene napuhuju. One gluposti da se ne smiju jaja cu zanemariti. Jedino ne budem neke velike alergene tipa kikiriki. Nama je patronažna rekla da jedemo sve, ali da obratimo pozornost sto nama smeta i sto bi mozda moglo uzrokovati grčeve kod bebe. 
    Za laktaciju sam cula da treba jesti puno jabuka, ali nisam to googlala. Meni to pase jer ionak pojedem minimalno 2 jabuke dnevno. I naravno voda i juhice i lagana variva.

Charmed
    13. Svibanj 2017. 15:22

Curke, da li netko zna kako se zovu mullerovi ulošci koji su kao chiccovi? Tražila sam, al očito je muller u kojem sam gledala premali. Znam da ih hvale jer su jeftiniji od chiccovih, a isto imaju nepropusni sloj?

Čula sam da dosta ljudi ima problema s virovim, jer im nakon epi znaju šavovi zapinjati za mrežicu i da naju propustiti...

Hvala vam! :*

• blu5
    13. Svibanj 2017. 16:07

mamika3

Da li koja od vas proucavala prehranu za vrijeme dojenja?Sta se smije,sta ne…Koja hrana kakti poboljsava laktaciju?Citala sam da je vazno dvije litre tekucine dnevno,a onda da je netko ovdje napisao da tekucina nije toliko bitna!Pandice i Blu sta vi kazete vezano uz prehranu?E,da,i da su domace juhice-koje obozavam-jako dobre u tom periodu!

Ja sam jela laganiju hranu, dakle manje zacinjeno, i nama su rekli nikako citruse, pome...vrlo cudno obzirom da kad sam rodila smo za veceru dobili manistru sa salsom😊Samo nisam citruse prvih 2-3 tjedna, i dosta sam pil tekucine.Preporucam vam i caj za dojenje onaj u granulama.

• blu5
    13. Svibanj 2017. 16:09

Ofnica

Blu5, aha onaj uzv u 32.tj? Moram priznati da meni nije bio bas detaljan…bila sam gotova za 5-6min, a radila sam ga u bolnici. Jedino sto je bio novitet to sto su gledali prokrvljenost pupčane vrpce.
    Ja idem sad u ponedjeljak s 37+4, odnosno po uzv s 38+4. Ovaj doktor mi pise obje te starosti trudnoće. Zanima me hoce li raditi ctg ovaj put.
    Ps. cure, saznala sam da je generalni zastupnik za Avent firma Kadulja D.O.O pa tko treba rezervne dijelove za svoje izdajalice direktno treba njih kontaktirati.

Da, rekao je dr da imamo detaljan uzv.Moj dr je stvarno odlican, a i skup😊, tako da do sada nisam imala ama bas nikakvu zamjerku.

• blu5
    13. Svibanj 2017. 16:11

Charmed

Curke, da li netko zna kako se zovu mullerovi ulošci koji su kao chiccovi? Tražila sam, al očito je muller u kojem sam gledala premali. Znam da ih hvale jer su jeftiniji od chiccovih, a isto imaju nepropusni sloj?

Čula sam da dosta ljudi ima problema s virovim, jer im nakon epi znaju šavovi zapinjati za mrežicu i da naju propustiti…

Hvala vam! :*

Ja sam koristila Chiccove, ne mogu ni zamislit da sam koristila vir.Meni ono sve nesigurno izgleda, i ne razumin kako to sve skupa ne promoci sa virovim uloscima.Ne znam na zalost za te mullerove.

Ofnica
    13. Svibanj 2017. 16:44

E to je onda kvaka Blu5, koliko para, toliko muzike! Čim se ide privatno, to je sasvim druga priča...
    Meni je logično koristiti chicco uloške u početku kad je obilnije krvarenje, a vir kad se krvarenje malo smanji.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.