Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrva2017
    14. Svibanj 2017. 19:16

mici_0555

Cure, jel oggt vade iz vene 3 put il iz prsta? Čisto da se znam pripremit…

Iz vene... 

Ofnica
    14. Svibanj 2017. 19:18

Mici,  iz vene, ali pitaj jel moze iz prsta ako ti je bed iz ruke...tanka je igla, nije tako strasno. Ok, ja kao redovni darivatelj krvi nisam mozda mjerodavna o tom pricati kad istrpim iglu debljine one štrikaće dok mi uzimaju pola litre krvi😂

• summerchild
    14. Svibanj 2017. 19:21

Pitala sam za ogtt jel moze iz prsta no nazalost ne :( meni su prvi put vadili sva 3 puta iz iste vene, a sad mi je dva put vadila iz jedne ruke a treci put iz druge ruke. Izgledam kao narkoman :/

mici_0555
    14. Svibanj 2017. 19:23

Ja imam neke glupe traume s tim vađenjem krvi od malena..operacija, može, infuzije ništa..al krv...zna mi bit slabo..
    Pa zadnjih 10 puta ih naručila doma i bilo mi super...za oggt ne mogu pa se već pripremam na party ujutro..

• summerchild
    14. Svibanj 2017. 19:25

Ja sam bila toliko gladna da me zena pitala jel razmisljam o igli ili o hrani, jer bila sam blijeda ko krpa..meni zna biti lose kad mi izvade krv ali sam ocelicila u trudnoci ;)

Maja 3
    14. Svibanj 2017. 19:31

Ofnice, i ja darivatelj krvi..a imam takov strah od igli, i krv nesmijem vidjet, ali pretrpim to. 

mici_0555
    14. Svibanj 2017. 20:07

I bit ću gladna ko pas.. inače se dižem u 4 i već krećem s hranom...do 12 najaviše jedem...ručam već u 11...od malena tako...ugl. bit će veselo...

• summerchild
    14. Svibanj 2017. 20:13

Mici - Sretno sutra..javi kak je proslo. E i nekima je ta glukoza grozna pa si ponesi limun ak ne volis bas jako slatko..meni to nije strasno za piti i ne znam zasto zene drame oko te glukoze, ali ne volimo svi slatko ;)

• gala_28
    14. Svibanj 2017. 20:25

summerchild

Pitala sam za ogtt jel moze iz prsta no nazalost ne :( meni su prvi put vadili sva 3 puta iz iste vene, a sad mi je dva put vadila iz jedne ruke a treci put iz druge ruke. Izgledam kao narkoman :/

Kod mene ista situacija! Lijeva ruka mi izgleda kao da sam se bola u mraku. Boooliii kao vrag a 4. je dan od ogtt-a.

14. Svibanj 2017. 20:38

Treba držati ruku ravno par minuta poslije vađenja i pritisnuti to mjesto s drugom rukom pa neće biti modrica. Isto sam jednom dala krv na poslu, pa se nisam mogla dići sat vremena. Skoro sam pala u nesvijest i bilo mi je jako zlo - skoro sam se ispovraćala. Više ne budem...  
    Ja sam se isto navadila krvi ovu trudnoću, uz sve regularno još i svakih 4 tjedna sam vadila TSH  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI