Mici, iz vene, ali pitaj jel moze iz prsta ako ti je bed iz ruke...tanka je igla, nije tako strasno. Ok, ja kao redovni darivatelj krvi nisam mozda mjerodavna o tom pricati kad istrpim iglu debljine one štrikaće dok mi uzimaju pola litre krvi😂
Pitala sam za ogtt jel moze iz prsta no nazalost ne :( meni su prvi put vadili sva 3 puta iz iste vene, a sad mi je dva put vadila iz jedne ruke a treci put iz druge ruke. Izgledam kao narkoman :/
Ja imam neke glupe traume s tim vađenjem krvi od malena..operacija, može, infuzije ništa..al krv...zna mi bit slabo..
Pa zadnjih 10 puta ih naručila doma i bilo mi super...za oggt ne mogu pa se već pripremam na party ujutro..
Ja sam bila toliko gladna da me zena pitala jel razmisljam o igli ili o hrani, jer bila sam blijeda ko krpa..meni zna biti lose kad mi izvade krv ali sam ocelicila u trudnoci ;)
Ofnice, i ja darivatelj krvi..a imam takov strah od igli, i krv nesmijem vidjet, ali pretrpim to.
I bit ću gladna ko pas.. inače se dižem u 4 i već krećem s hranom...do 12 najaviše jedem...ručam već u 11...od malena tako...ugl. bit će veselo...
Mici - Sretno sutra..javi kak je proslo. E i nekima je ta glukoza grozna pa si ponesi limun ak ne volis bas jako slatko..meni to nije strasno za piti i ne znam zasto zene drame oko te glukoze, ali ne volimo svi slatko ;)
Pitala sam za ogtt jel moze iz prsta no nazalost ne :( meni su prvi put vadili sva 3 puta iz iste vene, a sad mi je dva put vadila iz jedne ruke a treci put iz druge ruke. Izgledam kao narkoman :/
Kod mene ista situacija! Lijeva ruka mi izgleda kao da sam se bola u mraku. Boooliii kao vrag a 4. je dan od ogtt-a.
Treba držati ruku ravno par minuta poslije vađenja i pritisnuti to mjesto s drugom rukom pa neće biti modrica. Isto sam jednom dala krv na poslu, pa se nisam mogla dići sat vremena. Skoro sam pala u nesvijest i bilo mi je jako zlo - skoro sam se ispovraćala. Više ne budem...
Ja sam se isto navadila krvi ovu trudnoću, uz sve regularno još i svakih 4 tjedna sam vadila TSH
Treba držati ruku ravnopar minuta poslije vađenja i pritisnuti to mjesto s drugom rukom pa neće biti modrica. Isto sam jednom dala krv na poslu, pa se nisam mogla dići sat vremena. Skoro sam pala u nesvijest i bilo mi je jako zlo - skoro sam se ispovraćala. Više ne budem…
Ja sam se isto navadila krvi ovu trudnoću, uz sve regularno još i svakih 4 tjedna sam vadila TSH
Ma držala sam propisno, ovo mi je četvrto vađenje samo u trudnoći i prvi puta imam ovako brutalne posljedice. Još je lik komentirao kako nemam vene. Pa nitko prije mi to nije rekao. Pa je fulao pri trećem vađenju, pa opet pokušavao...ukratko, odsad ću i ja imati frku od vađenja krvi.
Sortiraj odgovore
Najstariji