Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Svibanj 2017. 09:27

Mamika  hoces da ti lazem ili? Ha ha
    Bradavice su me dovodile do suza doslovno kad bi mali tek krenuo sisat. Jedna mi je cak bila prokrvarila i imala sam ranice ali srecom Purelan je majka ;) onda su mi sestre u bolnici dale savjet i pomoglo je. Prije dojenja ugrij grudi i masiraj dobro. Ja pustim skoro vrelu vodu i pod njoj ugrijem ruku i onda masiram grudi par minuta. Mlijeko krene curit kao blesavo i ne bude bolno.

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Ofnica
    13. Svibanj 2017. 09:55

Cure za grijanje ciceka, ima u mulleru za kupiti jastučići s košticama trešnje, ugriju se u mikrovalnoj i metnu na cice...to su jastučići inace za bebine trbuhe kad počnu grčevi. Ja imam te jastučiće s pečenom pšenicom, to mi je davno mama kupila u Njemačkoj. Drže jako dugo toplinu. 
    Pandice presuper da ti tako dobro ide! Malo si patila ali drago mi je da ste se ufurali. Ovo za tuširanje vrlo toplom vidom sam isto cula i planiram to kombinirati sa ugrijanim jastučićima. 
    Mamika, Milky ti je na trgiću u Pos-ovom naselju, na onom ogromnom trgiću di se igra milijun siječe. Imas i na fejsu stranicu, vidi Palacinkarnica Milky.

mamika3
    13. Svibanj 2017. 10:44

Ofnica

Cure za grijanje ciceka, ima u mulleru za kupiti jastučići s košticama trešnje, ugriju se u mikrovalnoj i metnu na cice…to su jastučići inace za bebine trbuhe kad počnu grčevi. Ja imam te jastučiće s pečenom pšenicom, to mi je davno mama kupila u Njemačkoj. Drže jako dugo toplinu.
    Pandice presuper da ti tako dobro ide! Malo si patila ali drago mi je da ste se ufurali. Ovo za tuširanje vrlo toplom vidom sam isto cula i planiram to kombinirati sa ugrijanim jastučićima.
    Mamika, Milky ti je na trgiću u Pos-ovom naselju, na onom ogromnom trgiću di se igra milijun siječe. Imas i na fejsu stranicu, vidi Palacinkarnica Milky.

Znam di je to,tamo mi zivi frendica!Ionako moramo na kavu pa mozemo i na palacinke!Ona je isto trudna,nece se bunit  ha ha ha...

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    13. Svibanj 2017. 10:45

Pandica1510

Mamika hoces da ti lazem ili? Ha ha
    Bradavice su me dovodile do suza doslovno kad bi mali tek krenuo sisat. Jedna mi je cak bila prokrvarila i imala sam ranice ali srecom Purelan je majka ;) onda su mi sestre u bolnici dale savjet i pomoglo je. Prije dojenja ugrij grudi i masiraj dobro. Ja pustim skoro vrelu vodu i pod njoj ugrijem ruku i onda masiram grudi par minuta. Mlijeko krene curit kao blesavo i ne bude bolno.

Uopce nisam znala ovo za zagrijati prsa!Hvala na info,probat cu sigurno!I hvala za jastucice,Ofnice!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

OhSoBoho
    13. Svibanj 2017. 12:37

Palacinkeeee 
    Ufff, milky whey je fantastican! Bas bi mi sad fino sjela jedna s linoladom 
    Inace, mi konacno obavili soping za bebinja...uzeli kadicu, podlogu za prematanje, tiny love ljuljacku, bocice I tak....ono, sad vise nemrem.hodat al ajde, bar smo to rijesili. Fali nam.kindac I madrac :)

Ofnica
    13. Svibanj 2017. 12:43

Evo tih jastučića Mamika

Ninche9
    13. Svibanj 2017. 12:47

Ja sam uzela u DMu male jastucice sa kosticama. Pri grcevima zagrijati u mikrovalnoj i jedan se stavi na bebin trbuscic a jedan sa straznje strane na leda i pomaze. Tako mi kaze prijateljica koja ina 7mj bebu. Mali su i prakticni.

• blu5
    13. Svibanj 2017. 13:37

Evo kako i obecah, 32+1

Ofnica
    13. Svibanj 2017. 14:16

Blu5, slatki ti je trbuščić...Apropo onih zena sta smo spominjale koje guraju svoje noseve po pitanju veličine trbuha, i ti bi bome nadrapala s komentarima kako ti je mali 😂 bitno da bebač raste, jel tako?

mamika3
    13. Svibanj 2017. 14:49

OhSoBoho

Palacinkeeee
    Ufff, milky whey je fantastican! Bas bi mi sad fino sjela jedna s linoladom
    Inace, mi konacno obavili soping za bebinja…uzeli kadicu, podlogu za prematanje, tiny love ljuljacku, bocice I tak….ono, sad vise nemrem.hodat al ajde, bar smo to rijesili. Fali nam.kindac I madrac :)

Mi smo za madrac super prosli!U Harvey Normannu,prvo snizenje sa 600 na 300 kn i jos neki postotak na Diners-sveukupno 254 kn!
    Neki Babysan!Nije bilo roze samo plava,al nema veze!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.