Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    13. Svibanj 2017. 21:42

Kiara, ja sam pila heferol,al mi nije bio dobar..endokrinolog mi onda prepisao legofer cini mi se..i taj sirup mi bio ok.

Matie89
    13. Svibanj 2017. 22:50

Kiara, pila sam I ja heferol, I nisam imala nikakvih problema s probavom. Cak suprotno, 3 puta na dan bi Isla. Ali Evo kao sto mozes vidjeti Iz komentara, ne mozes znati kako ce utjecati na tebe, nekog zatvara nekog ne. Ali je dosta jak, pa je dobar za veoma nisko zeljezo. 

Netko je pitao za prehranu tijekom dojenja, sto sam iscitala moze se jesti apsolutno sve sto se tice hrane, samo da se obrati pozornost da beba nema reakciju na nesto. Za pijenje kazu da se izbjegava caj od mente jer smanjuje laktaciju, kao I persin. Sve mozete saznati ako nazovete Rodin SOS telefon za dojenje. 

Cure preslatke su vam busice. <3 mene malo trta uhvati jer mi se trbuh cini bas veliki za ove tjedne, uslikam se I ja sutra pa posaljem. 

• Kiara19
    14. Svibanj 2017. 07:39

Hvala cure na savjetima :) mislim da cu piti heferol do cetvrtka kad idem na pregled, a onda cu moliti ginekologicu da mi prepise taj sirup.

Me+mybaby
    14. Svibanj 2017. 11:25

33+3

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

donna83
    14. Svibanj 2017. 14:03

Wow kako dobar trbuščić za te tjedne! Ja ću se sva raspuknut ☹️

Tamara..
    14. Svibanj 2017. 15:53

joj ja sam sada umrla kada mi je face izbacio ovo https://www.facebook.com/vixdotcom/videos/1997343250495873/
    nista slati ce mo bebe neka se same setaju hehehe...
    joj mene je moj sin isprepado jako, sinoc sam se budila sa bolovima jako me je stomak zatezao , bocko , bolio koda kamenja ima u njemu, i bol me budila ako bi legla na ledja ili nesta .. onda sam se probudila i primirila kad sam najdom osjetila dolje kod mjehura bas pravilne udarce kao otkucaje srca ... e to me je tek uplasilo , pa sam se hvala 
    Bogu sjetila stucavice , ali nisam cula da je neko reko da se to osjeti , nego da se stomak pomice...
    Joj cim je nesto novo odma sam zabrinuta.. hmm sad si pomislim mozda su to sinoc bile kontrakcije :O

donna83
    14. Svibanj 2017. 15:56

Da da štucavica moj bebolino štuca bar dvaput dnevno i to po 15-20 min :)

Tamara..
    14. Svibanj 2017. 16:08

joj evoo mene ovo je slikano negdje u 26 tjednu, imam me jako puno ... samo sam ja i bila jaka prije tako da sam najvise dobila ubiti u stomaku 

Tamara..
    14. Svibanj 2017. 16:09

donna83

jel jesu onda to ti kao udarci u pravilnim razmacima stucavica :D 
    kako mi je sada smjesno to sto sam se toliko zabrinila 

donna83
    14. Svibanj 2017. 16:14

Tamara..

donna83

jel jesu onda to ti kao udarci u pravilnim razmacima stucavica :D
    kako mi je sada smjesno to sto sam se toliko zabrinila

Da da to ti je to! Nema šta drugo biti ;)
    Ne brini, kažu da je dobro da stucaju, znaci da im se razvijaju pluća dobro :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.