Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blu5
    13. Svibanj 2017. 16:54

Ko i sve Ofnice, na zalost...Iako placamo i drzavne, pa nula bodova!Da, za uloske sam i ja tako napravila, tim vise, sto je i Charmes spomenila, konci se lijepe za Virove uloske a ovi  chiccovi su bas mekani i super.Ja vir nisam ni posli koristila vec obicne libresse koje koristim i kad imam menstruaciju

• blu5
    13. Svibanj 2017. 16:55

Meni se tako apetit otvorio da bi pojela sve redom!Sad mi organizam bas trazi slatko nakon rucka, al doziram, pa pojedem samo red cokolaxe.Kupit cu si tamnu cokoladu da se bas ne pucam secerom

Ofnica
    13. Svibanj 2017. 17:03

A ja za goste danas i sutra napravila Ferrero...za mene samo jedan komad, ja se čuvam za one palačinke hehe 🤣

OhSoBoho
    13. Svibanj 2017. 17:23

Jooooj Ofnice, sline mi cure ;)
    Izgleda prefino! 

• blu5
    13. Svibanj 2017. 17:29

Odlicno izgleda!!!

Tamara..
    13. Svibanj 2017. 18:01

cure trbuscici su vam premededni :D
    mm torta odlicno izgleda :D
    Planirate li svi roditi klasicno ili imate alternativne metode u planu ? 

• Kiara19
    13. Svibanj 2017. 18:18

Jel pije koja Heferol za zeljezo? Imam nisko zeljezo pa mi je gin propisala, a strah me ga je piti jer i bez toga imam problema sa odlaskom na wc :D

mamika3
    13. Svibanj 2017. 18:25

Ja sam dobila sirup,nemam problema sa stolicom niti mi tesko pada na zeludac!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Mojabebica
    13. Svibanj 2017. 18:46

Ja pijem Heferol od početka. Dosta velikih problema sam imala sa stolicom i sve živo sam probala od suhih smokava pa nadalje, jedino mi je Donat mg pomogao.

I_me
    13. Svibanj 2017. 19:01

Kiara19

Jel pije koja Heferol za zeljezo? Imam nisko zeljezo pa mi je gin propisala, a strah me ga je piti jer i bez toga imam problema sa odlaskom na wc :D

Ja pijem heferol.  Uz to pijem i magnezij u granulama ( onaj sto se sipa direkt u usta) i od kad sam uvela taj magnezij nemam problema sa stolicom. 
    Al heferol pijem poslije rucka jer sam skontala ako ga popijem na prazan zeludac pravi mi velike mucnine.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.