Ko i sve Ofnice, na zalost...Iako placamo i drzavne, pa nula bodova!Da, za uloske sam i ja tako napravila, tim vise, sto je i Charmes spomenila, konci se lijepe za Virove uloske a ovi chiccovi su bas mekani i super.Ja vir nisam ni posli koristila vec obicne libresse koje koristim i kad imam menstruaciju
Meni se tako apetit otvorio da bi pojela sve redom!Sad mi organizam bas trazi slatko nakon rucka, al doziram, pa pojedem samo red cokolaxe.Kupit cu si tamnu cokoladu da se bas ne pucam secerom
A ja za goste danas i sutra napravila Ferrero...za mene samo jedan komad, ja se čuvam za one palačinke hehe 🤣
cure trbuscici su vam premededni :D
mm torta odlicno izgleda :D
Planirate li svi roditi klasicno ili imate alternativne metode u planu ?
Jel pije koja Heferol za zeljezo? Imam nisko zeljezo pa mi je gin propisala, a strah me ga je piti jer i bez toga imam problema sa odlaskom na wc :D
Ja sam dobila sirup,nemam problema sa stolicom niti mi tesko pada na zeludac!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ja pijem Heferol od početka. Dosta velikih problema sam imala sa stolicom i sve živo sam probala od suhih smokava pa nadalje, jedino mi je Donat mg pomogao.
Jel pije koja Heferol za zeljezo? Imam nisko zeljezo pa mi je gin propisala, a strah me ga je piti jer i bez toga imam problema sa odlaskom na wc :D
Ja pijem heferol. Uz to pijem i magnezij u granulama ( onaj sto se sipa direkt u usta) i od kad sam uvela taj magnezij nemam problema sa stolicom.
Al heferol pijem poslije rucka jer sam skontala ako ga popijem na prazan zeludac pravi mi velike mucnine.
Sortiraj odgovore
Najstariji