Kako su svi ttbusi posebni i drugaciji, svaki na svoj nacin savrsen!Ja sutra stavim sliku, sad sam u hotizontali i tlaka mi se dizat.
Ha ha ha..Ja cu sljedeci vikend,moram samo u petak rjesit zubara i to je to!Da ne bi jos Lagerthu cekala!Pa nikad docekat...Lijepo je krenulo sa koskicom i pandicom,i sad je zastekalo!Pitam se zasto,Lagertha??????Hihihihi...😂😂😘
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Hehe samo se vi porađajte...meni seka dolazi tek drugi vikend, tak da bih ja radije pričekala barem 25.5.
A i naumile smo se ubiti u palačinkama u Milkyju ili Činkici i onda se mogu mirne duše poroditi...zato se sve ovo vrijeme čuvam slatkog, ne bih htjela da taj silni trud propadne. 😜
Mamika ne ide dok zubara ne obavi hahaha
Ofnica joj svi nesto hvale te palacinke iz Milkyja i svaki put kad dodemo u Zg kao cemo ici i nikak otic,al sljedeci put sigurno idemo 😆
E i da kazete kak je bolje zdravstveno tu u njem..zadnji pregled je bio 8.5 i onda me naruci 22.5, ne idem na preglede u bolnicu i gin mi ne radi uzv,zadnji put upalio uzv na pol min nista nisam vidjela, nez koliko mi je bebac tezak i nitko mi nije radio ctg,al bitno da mi svaki put kaze da je sve super 😊
Palačinke su mrak, ali ubojiceee...ja uzmem samo s linoladom i sladoledom i ubijem se, ne znam di bi strpala u sebe jos one ekstra svakojake dodatke...Milky definitivno ima nesto bolje palačinke od Činkice, ali zato Činkica ima bolji ambijent, samo je prostor dosta skučen i kod jednih i kod drugih...najbolje je preko ljeta na terasi.
Curke evo malo slatke zabave za laku noc...za sve vas koje čekate curice!
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=203182670199495&id=134336697084093&ref=m_notif¬if_t=comment_mention
Jutro cure :))
Pupice su vam svima pre slatke :)
Ja se osjecam super. Bebica je super :) dojenje nam ide odlicno i papamo i po 14 puta u 24h.
Ajde sada sljedeca ljetna bebica gdje je?! :)
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Bravo Pandice! Uvijek mi je drago čuti kad nekome odmah lijepo krene dojenje. A dobro je i za podizanje morala, skužila sam da su se cure počele vise bojati dojenja nego poroda :) uživaj sa svojim mirisnim smotuljkom! 😘
Jutro cure :))
Pupice su vam svima pre slatke :)
Ja se osjecam super. Bebica je super :) dojenje nam ide odlicno i papamo i po 14 puta u 24h.
Ajde sada sljedeca ljetna bebica gdje je?! :)
Joj,super za dojenje!Bravo!Jesu te bolile bradavice?Ako nisu odaj mi tajnu,molim te?Ha ha ..Najvise se tiga bojim!..Sta se tice sljedece bebe,moram ti reci,ne mogu odoljeti-pitaj Lagerthu!!!😙
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Palačinke su mrak, ali ubojiceee…ja uzmem samo s linoladom i sladoledom i ubijem se, ne znam di bi strpala u sebe jos one ekstra svakojake dodatke…Milky definitivno ima nesto bolje palačinke od Činkice, ali zato Činkica ima bolji ambijent, samo je prostor dosta skučen i kod jednih i kod drugih…najbolje je preko ljeta na terasi.
Jel Cinkica tamo na Kukuljevicevom jos uvijek?Za Milky nisam cula dosad!A da,imaju i u Samoboru-dobro,nije za svakodnevni izlazak,nesto sa americkim palacinkama!Gledala na fejsu,sline mi curile....1001 dodatak
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji