Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • gala_28
    14. Svibanj 2017. 16:48

Pozdrav drage moje,
    tu i tamo bih navratila zadnjih desetak dana, no nikako se nisam uspjevala ulogirati sa maminog kompa, ne znam zašto. Bila sam kod svojih doma na malo duže da se još malo družimo, dok mogu putovati...iako skršilo me u oba smjera po 4 i pol sata, mislim da sam gotova što se tiče busa i putovanja, ipak trebam češće piš pauze i protegnuti noge. 
    Pandice, čestitam na prinovi!!! Nadam se da ste sad već domeka, da se odmarate i uživate u svom miru :) 
    Lagertha, koliko sam pohvatale termine, sada tebe čekamo? :) Ulalala!
    Sad ću si prvo popisati što si spremila u torbe, jer kad mi bude trebalo nema šanse da ću ovdje iskopati.
    Ja sutra planiram zvati i pitati ima li mjesta za tečaj u domu zdravlja. 24. i 25. je. Bojim se da je malo knap ali probat ću pa vidjeti. Koliko vidim na netu, zasad nema još rasporeda za lipanj. Održavaju li se uopće tad ili je već ljetna pauza?
    Ogtt sam preživjela, dobri su nalazi i sad mogu odahnuti...skoro sam umrla od gladi a i brige zbog demonske želje za slatkim kojoj prečesto znam popustiti. Sutra ujutro imamo pregled, na kraju je 5 tjedana proletjelo!
    I da, ako smijem primijetiti, ovdje se okupila ekipica divnih trbuščića! Bravo! :)

Ofnica
    14. Svibanj 2017. 17:37

Gala, u domu zdravlja se nije trebalo predbilježiti, samo se pojaviš. Barem je tako bilo u domu zdravlja na Baruna Filipovica. Ali nazovi za svaki slučaj. Ima sad tečajeva jos u 5.mj.
    http://www.zagreb.hr/trudnicki-tecajevi/453

• gala_28
    14. Svibanj 2017. 17:53

E to sam našla. Znači ovo je zadnji voz? Uf, nadam se da je onda i na Medveščaku ili Maksimiru slično sa prijavama.  
    Odlučila sam samo na taj ići s obzirom na carski pa ne trebam detaljnu pripremu za prirodni a i dečko ionako neće biti u rađaoni. 
    No vjerojatno ću požaliti jer ovo skraćena verzija svega pa i informacija vezanih za babinje i prve dane, ali ok, budem se još sama informirala na netu i valjda snašla sa patronažnom. A istinitu priču budemo mi sa terminima u 8. čule i od vas ranijih :)

14. Svibanj 2017. 18:13

Ima tečajeva i u lipnju, ja sam u svom domu zdravlja na vratima našla popis, ali samo za zapad.  
    Inače, ništa još nije krenulo. Bili smo sad na roštilju na Jarunu i bacili smo kladionicu s prijateljima, jedan datum je čak 27.5. i to od muža 

• gala_28
    14. Svibanj 2017. 18:28

Moja srednjoškolska ljubav je imala rođendan 27.5. :D
    Gledam sad taj datum što si napisala i nešto mi je poznat taj datum...trebalo mi je oko 5 sekundi da skužim zašto. :)
    Nemoj dvaput reći, mogla bi se do ujutro iznenaditi :D hihi. ma bitno da se dobro osjećate, bit će kad mališa kad da je vrijeme da upozna starce :)

14. Svibanj 2017. 18:46

Pa da, eto svi nam kažu da uživamo još malo u spavanju i miru  Ja mislim da nećemo dočekati iduću ponedjeljak u komadu, ali nikad ne znaš.

mici_0555
    14. Svibanj 2017. 19:11

Cure, jel oggt vade iz vene 3 put il iz prsta? Čisto da se znam pripremit... 

Maja 3
    14. Svibanj 2017. 19:14

Alo zenske! Mi bili kod mojih na rucku,mama sarmu radila,i tako mi dobra bila da sam si ponjela i za kuci..i evo maloprije se muz i ja tako najeli da mi sad zlo...a sutra bi trebala na ogtt ic! Bas me zanima na kaj ce to izgledati.

Maja 3
    14. Svibanj 2017. 19:15

Meni su iz vene u 1 trudnoci.

mrva2017
    14. Svibanj 2017. 19:16

mici_0555

Cure, jel oggt vade iz vene 3 put il iz prsta? Čisto da se znam pripremit…

Iz vene... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.