OhSoBoho, tu smo negdje nas dvije! 😮😄 ne mogu vjerovati da je već 32 tjedna prošlo...
Ja sam na pregledu u pon u 11,30...jedva čekam
OhSoBoho, tu smo negdje nas dvije! 😮😄 ne mogu vjerovati da je već 32 tjedna prošlo…
Ja sam na pregledu u pon u 11,30…jedva čekam
Meni pregled tek 26-og, poludit cu do tad. A zadnji bio 21.04. Bas me zanima kako napreduje ;)
Inace, zadnja dva dana 5 zena mi je reklo da imam mali trbuh Ne znam, po njihovom, koliki bi mi trebao biti
OhSoBoho i meni je tak bilo do prije 2tj...zapravo mi i sad neki to vele kao da imam mali trbuh. Na tecaju prije 2tj bilo je cak i cura koje su bile iza mene s terminima, a imale vece trbuhe, svatko drukcije nosi, to je činjenica... Cak se sjecam da je netko bio ružno iskomentirao kako imam mali trbuh, kao kakva je to mala kržljava beba. A sad je vec s 37tj preko 3kg...valjda lezi vise unutra prema guzici, zato mi je i narasla 😂
Ps. I sve ovisi sta obucete...vidite ovu fotku I'd sad prošle nedjelje s krizme...ovdje izgledam kao da imam jos 3mj do poroda, a ne 3tj.
Ako tko ima kakvo događanje, preporucam ovakav model haljine, presuper je za trbuh.
Ofnica, ma joj, najbolje je nikog ne slusati, samo se bzvz nerviramo!
Lagertha super ti je bušica! Ti mi imas super noge, ne znam kakva si bila prije, ali mi izgleda kao da se ti nisi nista udebljala u nogama. Ja sam tip kojem sve ide u guzu i noge, a strukić tanki tanki (osim sad u trudnoći)…i mislim da ce mi opet biti isto tanak poslije poroda. Morat cu opako vježbati da si utegnem guzu i noge poslije poroda.
Ja jos uvijek mogu nositi prsten, ali cu ga i ja skinuti prije nego idem u bolnicu, da slučajno ne naoteknem tamo pa da mi ga moraju rezati ne daj Boze!
A ja se debljam po svuda, zdebljale su mi se i noge i guzica. Možda najviše leđa, ruke i naravno trbuh. Jedva čekam početi trčati. Razmišljam možda ići na utrku po Sljemenu 9.7. onako turistički, a ne na rezultat naravno. Čisto iz gušta jer sam svjesna da ću vjerojatno biti zadnja
Sortiraj odgovore
Najstariji