Tako mi je I samoj. Imala sam divnu trudnocu do 32 tjedna. Od tad me toliko bole kosti zdjelice I sve dole da hodam kao pingvin I jos se ne mogu ni normalno ustat iz lezeceg u sjedeci polozaj koliko mi je tesko. A jos mi I noge naoticu pa nosim samo balerinke. Ali ne odustajem od kretanja I svakodnevnih aktivnosti. Cure kako je vama koje ste pri kraju?
OhSoBoho, tu smo negdje nas dvije! 😮😄 ne mogu vjerovati da je već 32 tjedna prošlo...
Ja sam na pregledu u pon u 11,30...jedva čekam

OhSoBoho, tu smo negdje nas dvije! 😮😄 ne mogu vjerovati da je već 32 tjedna prošlo…
Ja sam na pregledu u pon u 11,30…jedva čekam
Meni pregled tek 26-og, poludit cu do tad. A zadnji bio 21.04. Bas me zanima kako napreduje ;)
Inace, zadnja dva dana 5 zena mi je reklo da imam mali trbuh Ne znam, po njihovom, koliki bi mi trebao biti
OhSoBoho i meni je tak bilo do prije 2tj...zapravo mi i sad neki to vele kao da imam mali trbuh. Na tecaju prije 2tj bilo je cak i cura koje su bile iza mene s terminima, a imale vece trbuhe, svatko drukcije nosi, to je činjenica... Cak se sjecam da je netko bio ružno iskomentirao kako imam mali trbuh, kao kakva je to mala kržljava beba. A sad je vec s 37tj preko 3kg...valjda lezi vise unutra prema guzici, zato mi je i narasla 😂

Ps. I sve ovisi sta obucete...vidite ovu fotku I'd sad prošle nedjelje s krizme...ovdje izgledam kao da imam jos 3mj do poroda, a ne 3tj.
Ako tko ima kakvo događanje, preporucam ovakav model haljine, presuper je za trbuh.

Ofnica, ma joj, najbolje je nikog ne slusati, samo se bzvz nerviramo!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji