Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    OhSoBoho
    12. Svibanj 2017. 18:43
    31+5
    31+5
    donna83
    12. Svibanj 2017. 19:10

OhSoBoho, tu smo negdje nas dvije! 😮😄 ne mogu vjerovati da je već 32 tjedna prošlo...
    Ja sam na pregledu u pon u 11,30...jedva čekam 

OhSoBoho
    12. Svibanj 2017. 19:17

donna83

OhSoBoho, tu smo negdje nas dvije! 😮😄 ne mogu vjerovati da je već 32 tjedna prošlo…
    Ja sam na pregledu u pon u 11,30…jedva čekam

Meni pregled tek 26-og, poludit cu do tad. A zadnji bio 21.04. Bas me zanima kako napreduje ;)

Inace, zadnja dva dana 5 zena mi je reklo da imam mali trbuh  Ne znam, po njihovom, koliki bi mi trebao biti  

Ofnica
    12. Svibanj 2017. 19:24

OhSoBoho i meni je tak bilo do prije 2tj...zapravo mi i sad neki to vele kao da imam mali trbuh. Na tecaju prije 2tj bilo je cak i cura koje su bile iza mene s terminima, a imale vece trbuhe, svatko drukcije nosi, to je činjenica... Cak se sjecam da je netko bio ružno iskomentirao kako imam mali trbuh, kao kakva je to mala kržljava beba. A sad je vec s 37tj preko 3kg...valjda lezi vise unutra prema guzici, zato mi je i narasla 😂

Ofnica
    12. Svibanj 2017. 19:31

Ps. I sve ovisi sta obucete...vidite ovu fotku I'd sad prošle nedjelje s krizme...ovdje izgledam kao da imam jos 3mj do poroda, a ne 3tj. 
    Ako tko ima kakvo događanje, preporucam ovakav model haljine, presuper je za trbuh.

OhSoBoho
    12. Svibanj 2017. 19:33

Ofnica, ma joj, najbolje je nikog ne slusati, samo se bzvz nerviramo! 

OhSoBoho
    12. Svibanj 2017. 19:34

Predobro izgledas Ofnice!

Ofnica
    12. Svibanj 2017. 19:42

Sta rade haljine hihi...😉

donna83
    12. Svibanj 2017. 20:13

Ofnica

Sta rade haljine hihi…😉

Gdje si je kupila?! Wow, super je!

12. Svibanj 2017. 20:19

Ofnica

Lagertha super ti je bušica! Ti mi imas super noge, ne znam kakva si bila prije, ali mi izgleda kao da se ti nisi nista udebljala u nogama. Ja sam tip kojem sve ide u guzu i noge, a strukić tanki tanki (osim sad u trudnoći)…i mislim da ce mi opet biti isto tanak poslije poroda. Morat cu opako vježbati da si utegnem guzu i noge poslije poroda.
    Ja jos uvijek mogu nositi prsten, ali cu ga i ja skinuti prije nego idem u bolnicu, da slučajno ne naoteknem tamo pa da mi ga moraju rezati ne daj Boze!

A ja se debljam po svuda, zdebljale su mi se i noge i guzica. Možda najviše leđa, ruke i naravno trbuh. Jedva čekam početi trčati. Razmišljam možda ići na utrku po Sljemenu 9.7. onako turistički, a ne na rezultat naravno. Čisto iz gušta jer sam svjesna da ću vjerojatno biti zadnja 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.