Ofnice ne vide ti se kile, lijepo izgledas, ne brini, sve cemo skinuti nakon poroda
Zenske bas ste super! Jooooj uskoro stižu naše bebe! Ja se svaki dan pitam kako ce nasa beba izgledati, tako me to jako zanima!
Mamika pitala si me kad sam ponovno na pregledu...u ponedjeljak u 13.
Donna, toliko mi je nisko da me od pocetka sve boli...ligamenti, zdjelica, mjehur...zivi show
Sad vec imam problema s hodanjem, desi se dan kad sam super ali vecinu sam ocajno spora I ubolovima. Danas nam je 31+5
Slikam vam se navecer ;)
Zenske bas ste super! Jooooj uskoro stižu naše bebe! Ja se svaki dan pitam kako ce nasa beba izgledati, tako me to jako zanima!
Mamika pitala si me kad sam ponovno na pregledu…u ponedjeljak u 13.
I mene!!! Hoce li biti crn ili ginger. Ofnice i Donna svaka vam čast što još uvijek nosite prstenje! Ja sam svoje odavno skinula, stiskali su me.
Lagertha super ti je bušica! Ti mi imas super noge, ne znam kakva si bila prije, ali mi izgleda kao da se ti nisi nista udebljala u nogama. Ja sam tip kojem sve ide u guzu i noge, a strukić tanki tanki (osim sad u trudnoći)...i mislim da ce mi opet biti isto tanak poslije poroda. Morat cu opako vježbati da si utegnem guzu i noge poslije poroda.
Ja jos uvijek mogu nositi prsten, ali cu ga i ja skinuti prije nego idem u bolnicu, da slučajno ne naoteknem tamo pa da mi ga moraju rezati ne daj Boze!
Tako mi je I samoj. Imala sam divnu trudnocu do 32 tjedna. Od tad me toliko bole kosti zdjelice I sve dole da hodam kao pingvin I jos se ne mogu ni normalno ustat iz lezeceg u sjedeci polozaj koliko mi je tesko. A jos mi I noge naoticu pa nosim samo balerinke. Ali ne odustajem od kretanja I svakodnevnih aktivnosti. Cure kako je vama koje ste pri kraju?
Sortiraj odgovore
Najstariji