Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninche9
    12. Svibanj 2017. 16:48

Ofnice ne vide ti se kile, lijepo izgledas, ne brini, sve cemo skinuti nakon poroda 

donna83
    12. Svibanj 2017. 17:14
    Evo cure, moja trbušina, za 32 puna tjedna 😳
    Evo cure, moja trbušina, za 32 puna tjedna 😳

• Sanja...
    12. Svibanj 2017. 17:17
    Ovo je moj poprilicno veliki trbuh. Mi smo 33+5
    Ovo je moj poprilicno veliki trbuh. Mi smo 33+5
    Ofnica
    12. Svibanj 2017. 17:22

Zenske bas ste super! Jooooj uskoro stižu naše bebe! Ja se svaki dan pitam kako ce nasa beba izgledati, tako me to jako zanima!
    Mamika pitala si me kad sam ponovno na pregledu...u ponedjeljak u 13.

OhSoBoho
    12. Svibanj 2017. 17:37

Donna, toliko mi je nisko da me od pocetka sve boli...ligamenti, zdjelica, mjehur...zivi show 
    Sad vec imam problema s hodanjem, desi se dan kad sam super ali vecinu sam ocajno spora I ubolovima. Danas nam je 31+5
    Slikam vam se navecer ;)

12. Svibanj 2017. 17:55

Ja sam vec stavila sliku nedavno, ali evo još jedna 

12. Svibanj 2017. 18:00

Ofnica

Zenske bas ste super! Jooooj uskoro stižu naše bebe! Ja se svaki dan pitam kako ce nasa beba izgledati, tako me to jako zanima!
    Mamika pitala si me kad sam ponovno na pregledu…u ponedjeljak u 13.

I mene!!! Hoce li biti crn ili ginger. Ofnice i Donna svaka vam čast što još uvijek nosite prstenje! Ja sam svoje odavno skinula, stiskali su me. 

• tmr28
    12. Svibanj 2017. 18:04
    31 + 3 hihihi
    31 + 3 hihihi
    Ofnica
    12. Svibanj 2017. 18:05

Lagertha super ti je bušica! Ti mi imas super noge, ne znam kakva si bila prije, ali mi izgleda kao da se ti nisi nista udebljala u nogama. Ja sam tip kojem sve ide u guzu i noge, a strukić tanki tanki (osim sad u trudnoći)...i mislim da ce mi opet biti isto tanak poslije poroda. Morat cu opako vježbati da si utegnem guzu i noge poslije poroda. 
    Ja jos uvijek mogu nositi prsten, ali cu ga i ja skinuti prije nego idem u bolnicu, da slučajno ne naoteknem tamo pa da mi ga moraju rezati ne daj Boze!

• Sanja...
    12. Svibanj 2017. 18:22

Tako mi je I samoj. Imala sam divnu trudnocu do 32 tjedna. Od tad me toliko bole kosti zdjelice I sve dole da hodam kao pingvin I jos se ne mogu ni normalno ustat iz lezeceg u sjedeci polozaj koliko mi je tesko. A jos mi I noge naoticu pa nosim samo balerinke. Ali ne odustajem od kretanja I svakodnevnih aktivnosti. Cure kako je vama koje ste pri kraju? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.