Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    10. Svibanj 2017. 13:25

Ugl...mene su uvjeravali da mala nemouw tak rano dobit grceve,to je bilo neki 5 dan,patronazna nije htjela ni cut za to,i onda sam trpila i ja i mala,tek smo 10-ti dan poceli s kapima...so tada se to vec razlaufalo...i nikako smirit.. prvo je pila biogaia,pa s 2 mj normiu,i poslije nesto da lakse prdi..zaboravila sam kako se zovu te kapi.

Sundi
    10. Svibanj 2017. 13:31

Hvala puno curke za info za Petrovu... 

donna83
    10. Svibanj 2017. 13:38

Da curke, Bio Gaia je na mom popisu, obavezno. Nisu bas jeftine koliko se sjećam, ali su must have. 

10. Svibanj 2017. 13:46

Mene je Ofnica inspirirala pa sam opet prtljala po torbi za rodilište i naljepila sam naljepnice mužu na vrečice što treba kad donijeti.
    Sad to izgleda ovako: 

Ovo su stvari za porod: 1 minijaturni ručnik, raspršivač za vodu, mp3 , gumica za kosu, maramice, jana od 1L, energetske pločice, tuš-gel, labelo, dezinfekcijske maramice, pokrovi za wc dasku, 1 mrežaste gaćice, 1 chicco uložak i 1 vir uložak, 1 čarapice. Još ću u tu vrećicu staviti fascikl s medicinskom dokumentacijom, mobitel, punjač, zdravstvenu, osobnu iskaznicu. Uf, još samo da mi sutra na pregledu kažu da mogu očekivati uskoro početak poroda. 

mrva2017
    10. Svibanj 2017. 13:51

Lagertha

Mene je Ofnica inspirirala pa sam opet prtljala po torbi za rodilište i naljepila sam naljepnice mužu na vrečice što treba kad donijeti.
    Sad to izgleda ovako:
    Ovo su stvari za porod: 1 minijaturni ručnik, raspršivač za vodu, mp3 , gumica za kosu, maramice, jana od 1L, energetske pločice, tuš-gel, labelo, dezinfekcijske maramice, pokrovi za wc dasku, 1 mrežaste gaćice, 1 chicco uložak i 1 vir uložak, 1 čarapice. Još ću u tu vrećicu staviti fascikl s medicinskom dokumentacijom, mobitel, punjač, zdravstvenu, osobnu iskaznicu. Uf, još samo da mi sutra na pregledu kažu da mogu očekivati uskoro početak poroda.

Koju ste velicinu mrezastih gacica uzele? Ja imam malu guzu i uzela sam M ali nekako mi se cine male. Da li je bolje da mi to bude usko i pripijeno ili kako? Ajme imam sto pitanja oko te torbe... 

mamika3
    10. Svibanj 2017. 14:25

mrva2017

Lagertha

Sad to izgleda ovako:

Koju ste velicinu mrezastih gacica uzele? Ja imam malu guzu i uzela sam M ali nekako mi se cine male. Da li je bolje da mi to bude usko i pripijeno ili kako? Ajme imam sto pitanja oko te torbe…

Inace nosim L;uzela sam M!One iz Bipe!Probala jedne;ful rastezljive,odgovaraju mi!Pripijene su mi sto mi i odgovara!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    10. Svibanj 2017. 14:28

Lagertha

Sad to izgleda ovako:

E,mojaa je velicine ove tvoje Nikove!Sve je unutra i bome necu premjestat!Ne znam otkud vam volja!😀

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    10. Svibanj 2017. 14:32

Maslacak31

Ugl…mene su uvjeravali da mala nemouw tak rano dobit grceve,to je bilo neki 5 dan,patronazna nije htjela ni cut za to,i onda sam trpila i ja i mala,tek smo 10-ti dan poceli s kapima…so tada se to vec razlaufalo…i nikako smirit.. prvo je pila biogaia,pa s 2 mj normiu,i poslije nesto da lakse prdi..zaboravila sam kako se zovu te kapi.

Moji su isto imali grceve,trajali tjedan-dva!Pili one Symbex kapi-ili neke slicne,ne sjecam se!Nije im pomoglo samo su prdili od toga!Smatram da tu nema pomoci...Neka beba ce ih imati duze,neka krace,ali to moraju proci!Mozda ima i onih koji ih nisu dobili,al takve zasad ne znam!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• summerchild
    10. Svibanj 2017. 14:33

Lagertha: svidja mi se tvoj popis tako da sam si sad sve prepisala :) ja još svoju torbu nisam slagala, to planiram mjesec dana prije, ali ce biti velicina tvoje (imam slicnu takvu samo reebokovu).

mamika3
    10. Svibanj 2017. 14:35

Maslacak31

Mamika,i ja ovaj piut bas zapela da cu uspijet…i ne zelim pomisljat na odustajanje..nadam se da ce ic.

Ha ha...Slazem se s tobom!Ali sta kod kriznih situacija?

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.