Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kokica
    09. Svibanj 2017. 15:13

Curke bok. Citam vas cijelo vrijeme tak da sam u toku :) cestitke Koskici i Pandici. Ja sam blizu evo sutra punimo 38 tjedana. Vidim da pisete o jednokratnim odjelima-ja sam kupila u ljekarni na kvatricu za 30 kn. 

Torbe su spakirane, jedna mala za radjaonu i jedna velika za sobu. Uloske sam kupila prvo vir pa mi je gospodja iz bubamare preporucila chico i sokirala sam se kad sam vidla pakiranje jer je veliko ko pelene. Ulosci su doslovno dugacki pola metra :))))

Ofnice mi smo bebetto murano narucili preko bamboo kids i stigla su nam za manje od mjesec dana. Ali garancija je 12 mjeseci.

09. Svibanj 2017. 15:33

Kokice pa mi smo onda tu negdje. U kojoj si ti bolnici?

Me+mybaby
    09. Svibanj 2017. 15:42

mamika3

Me+mybaby

mamika3

Trebam poceti piti zeljezo!Dal je svejedno koji sirup uzmem?Dok je napisala Ferrum lek!Ne znam….Kaj nije sve to isto?

Ja pijem taj sirup i fkt mi je ok. Fin je, nemam zatvor i nalazi su mi nakon 2 bocice vec bolji

Kolika mu je cijwna?Vidjela sam neke po 150 kn…Ne znam tocno koje

Ja sam dobila na recept. Mozda nekaj nadoplatim. Nisam sigurna. Znam da euthyrox nadoplatim

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

• blu5
    09. Svibanj 2017. 15:44

Drage moje!Meni danas zadnji dan na poslu, uff! Sad odmor:-) Ništa nisam koristila komplikacije, imam GO, i 25.05. otvaram porodiljni!Već!!!Isuse kako mi je brzo prošlo, došlo!
    Mamika, željezo Ferrum lek ti ja mislim ide na recept, al provjeri. 

• Kokica
    09. Svibanj 2017. 15:54

Lagertha

Kokice pa mi smoonda tu negdje. U kojoj si ti bolnici?

Ja cu na Merkur. Vidjela sam da ces ti u Vinogradasku. Na kolko ti je bebac procjenjen? 
    Meni sa 37 tj na 3500 pa bi trazila epiduralnu a netko od vas je pisao da treba krvna slika pa se moram sjetiti pitati dr na iducem pregledu.

09. Svibanj 2017. 16:04

Kokica

Lagertha

Kokice pa mi smoonda tu negdje. U kojoj si ti bolnici?

Ja cu na Merkur. Vidjela sam da ces ti u Vinogradasku. Na kolko ti je bebac procjenjen?
    Meni sa 37 tj na 3500 pabi trazila epiduralnu a netko od vas je pisao da treba krvna slika pa se moram sjetiti pitati dr na iducem pregledu.

Nisam bila na UZV već dugo pa ne znam. Imao je prije 5 tjedana 2150.

09. Svibanj 2017. 16:05

blu5

Drage moje!Meni danas zadnji dan na poslu, uff! Sad odmor:-) Ništa nisam koristila komplikacije, imam GO, i 25.05. otvaram porodiljni!Već!!!Isuse kako mi je brzo prošlo, došlo!

Super! Čestitam  Meni ostalo 15 dana godišnjeg za 2018. 

mamika3
    09. Svibanj 2017. 17:38

blu5

Pitala sam doktoricu pa mi je rekla da ne ide!No,mogu provjerit u ljekarni!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ofnica
    09. Svibanj 2017. 17:43

Kokice hvala za info. Super za vaša kolica, mi svoja jos cekamo...prevagnula je garancija od 24mj i dostava 8 umjesto 30 eura. Ali mi smo htjeli po narudžbi, košara nema bijelu nego crnu plastiku i crno-sivu u ramu, tak da toga nema na skladištu u Poljskoj nego moraju slagati.

Kokice ti nam falis u tablici onda! Ti si znaci iza Lagerthe!

Me+mybaby
    09. Svibanj 2017. 19:21

evo ja vec cetvrtu bocicu pijem na recept.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.