Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sundi
    09. Svibanj 2017. 11:28

U Petrovoj je trebalo prosle godine. 

• Anjaaa
    09. Svibanj 2017. 11:36

Mamika, baš to, nadam se da će prestat bolit do poroda, ne mogu zamislit da dojim s ovako bolnim sisama.
    Sundi, e super, pitaj Ja sam čitala da se kolostrum krene stvarati oko 6-og mjeseca trudnoće, ali očito može i ranije
    Maslačak, japanske kuglice? nikad čula.. Za kegelove vježbe sam lijena, ali trebam se prisilit, znam. Zaboravim uglavnom

mamika3
    09. Svibanj 2017. 11:40

Ofnica

Haha Mamika samo ti zezaj, mozda si i zi sljedeća! Eee, jel tko saznao sta za ono odjelce za rađaonu za pratnju, jel treba to kupiti?

Sta se ne dobije to u bolnici?!A covjece.....Kupi spavacice,nosi rucnike,nosi obican wc papir...I na to odjelce ako treba dati novce...Pa sta imaju u tim nasim bolnicama?Ionako treba novaca i za ostale potrepstine za bebu!I nas!Dobro,MM nece bit sa mnom,ali ima onih koji hoce!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• summerchild
    09. Svibanj 2017. 11:47

Bok cure,
    ja sam nova tu, no čitam vas već neko vrijeme..sad sam 27+3, termin mi je 05.08. tako da se moj malac uklapa u temu ljetne bebe :) planiram roditi na sv.duhu.Kad ste vi počeli kupovati stvari? Ja sam više manje sve veće stvari pronašla (kindic, kolica, prematalica,posteljina,,,) i dio raspodjelila jer su se svi ponudili da će kupit nešto, ali stalno mi je nekak prerano kupovat da mi stoji, a opet s druge strane voljela bih imati sve spremno. Oblekicu planiram kupiti većinom rabljenu, jer znam da te prve brojeve brzo prerastu, a i ne znam kakvo će vrijeme bit u 8 mj, ponekad bude pakleno vruce, a ponekad bude hladnjikavo. Što ste vi od odjeće priredili za svoje malisane?

LittleG
    09. Svibanj 2017. 11:56

Pozz Summerchild.... Evo konačno netko sa "mojim terminom" :) Evo ni ja još ništa.  Kolica sam dobila, krevetić u pripremi, brdo robice čeka kod prijateljica, ali ja konkretno još ništa. Zapravo kupila sam mu za Uskrs 2 bodija najmanja u Lidlu. Prvi poklon od mame :P

• summerchild
    09. Svibanj 2017. 12:02

LittleG

Pozz Summerchild…. Evo konačno netko sa "mojim terminom" :) Evo ni ja još ništa. Kolica sam dobila, krevetić u pripremi, brdo robice čeka kod prijateljica, ali ja konkretno još ništa. Zapravo kupila sam mu za Uskrs 2 bodija najmanja u Lidlu. Prvi poklon od mame :P

Little G: eto bar su 2 bodija tu :) tebi je termin 02.08. ako sam dobro vidjela i nosiš curicu? gdje ćeš roditi?

Ninche9
    09. Svibanj 2017. 12:03

Anja ako ti i dode mlijeko, ne smije se stiskat nego samo lagano obrisati maramicom. Kod mene jos nista, ali nadam se da ce nakon prooda biti sve ok.

LittleG
    09. Svibanj 2017. 12:06

summerchild

LittleG

Pozz Summerchild…. Evo konačno netko sa "mojim terminom" :) Evo ni ja još ništa. Kolica sam dobila, krevetić u pripremi, brdo robice čeka kod prijateljica, ali ja konkretno još ništa. Zapravo kupila sam mu za Uskrs 2 bodija najmanja u Lidlu. Prvi poklon od mame :P

Little G: eto bar su 2 bodija tu :) tebi je termin 02.08. ako sam dobro vidjela i nosiš curicu? gdje ćeš roditi?

Ne, ne meni je termin 5.8, dolazi mi dječak i roditi ću u Osijeku:) 

• summerchild
    09. Svibanj 2017. 12:12

Little G

Ne, ne meni je termin 5.8, dolazi mi dječak i roditi ću u Osijeku:)

O super :) onda smo stvarno u istom terminu i obje nosimo deckice :P

LittleG
    09. Svibanj 2017. 12:17

Još da smo u istom rodilištu... Ali evo, možemo usporediti naše i bebine aktivnosti. Ne znam kako tvoj, ali moj je prilično lijen. Ne da mu se baš svaki dan komunicirati samnom. U nedjelju kao lud skakutao, a jučer i danas jedva da mrdne. Šta kažu druge cure je li to ok? Ja naravno uvijek u brigu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.