Mamika, baš to, nadam se da će prestat bolit do poroda, ne mogu zamislit da dojim s ovako bolnim sisama.
Sundi, e super, pitaj Ja sam čitala da se kolostrum krene stvarati oko 6-og mjeseca trudnoće, ali očito može i ranije
Maslačak, japanske kuglice? nikad čula.. Za kegelove vježbe sam lijena, ali trebam se prisilit, znam. Zaboravim uglavnom
Haha Mamika samo ti zezaj, mozda si i zi sljedeća! Eee, jel tko saznao sta za ono odjelce za rađaonu za pratnju, jel treba to kupiti?
Sta se ne dobije to u bolnici?!A covjece.....Kupi spavacice,nosi rucnike,nosi obican wc papir...I na to odjelce ako treba dati novce...Pa sta imaju u tim nasim bolnicama?Ionako treba novaca i za ostale potrepstine za bebu!I nas!Dobro,MM nece bit sa mnom,ali ima onih koji hoce!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Bok cure,
ja sam nova tu, no čitam vas već neko vrijeme..sad sam 27+3, termin mi je 05.08. tako da se moj malac uklapa u temu ljetne bebe :) planiram roditi na sv.duhu.Kad ste vi počeli kupovati stvari? Ja sam više manje sve veće stvari pronašla (kindic, kolica, prematalica,posteljina,,,) i dio raspodjelila jer su se svi ponudili da će kupit nešto, ali stalno mi je nekak prerano kupovat da mi stoji, a opet s druge strane voljela bih imati sve spremno. Oblekicu planiram kupiti većinom rabljenu, jer znam da te prve brojeve brzo prerastu, a i ne znam kakvo će vrijeme bit u 8 mj, ponekad bude pakleno vruce, a ponekad bude hladnjikavo. Što ste vi od odjeće priredili za svoje malisane?
Pozz Summerchild.... Evo konačno netko sa "mojim terminom" :) Evo ni ja još ništa. Kolica sam dobila, krevetić u pripremi, brdo robice čeka kod prijateljica, ali ja konkretno još ništa. Zapravo kupila sam mu za Uskrs 2 bodija najmanja u Lidlu. Prvi poklon od mame :P
Pozz Summerchild…. Evo konačno netko sa "mojim terminom" :) Evo ni ja još ništa. Kolica sam dobila, krevetić u pripremi, brdo robice čeka kod prijateljica, ali ja konkretno još ništa. Zapravo kupila sam mu za Uskrs 2 bodija najmanja u Lidlu. Prvi poklon od mame :P
Little G: eto bar su 2 bodija tu :) tebi je termin 02.08. ako sam dobro vidjela i nosiš curicu? gdje ćeš roditi?
Anja ako ti i dode mlijeko, ne smije se stiskat nego samo lagano obrisati maramicom. Kod mene jos nista, ali nadam se da ce nakon prooda biti sve ok.
Pozz Summerchild…. Evo konačno netko sa "mojim terminom" :) Evo ni ja još ništa. Kolica sam dobila, krevetić u pripremi, brdo robice čeka kod prijateljica, ali ja konkretno još ništa. Zapravo kupila sam mu za Uskrs 2 bodija najmanja u Lidlu. Prvi poklon od mame :P
Little G: eto bar su 2 bodija tu :) tebi je termin 02.08. ako sam dobro vidjela i nosiš curicu? gdje ćeš roditi?
Ne, ne meni je termin 5.8, dolazi mi dječak i roditi ću u Osijeku:)
Ne, ne meni je termin 5.8, dolazi mi dječak i roditi ću u Osijeku:)
O super :) onda smo stvarno u istom terminu i obje nosimo deckice :P
Još da smo u istom rodilištu... Ali evo, možemo usporediti naše i bebine aktivnosti. Ne znam kako tvoj, ali moj je prilično lijen. Ne da mu se baš svaki dan komunicirati samnom. U nedjelju kao lud skakutao, a jučer i danas jedva da mrdne. Šta kažu druge cure je li to ok? Ja naravno uvijek u brigu.
Sortiraj odgovore
Najstariji