I ja sam sinoć prebacila sve u jednu torbu zapravo koferic dimenzija 35x50, to je onaj mali kofer za put od 2 dana. Frendica mi je jucer rekla da sestre mrze kad se tegli puno stvari, a i nema ih se gdje držati...i isto to sta kazes Mamika, torba je cijelo vrijeme s tobom, i sestre ju ponesu u sobu. Jedino ovo sta Donna veli, da se ponese samo jedna mala torba s osnovnim stvarima, a da sutradan muz donese drugo...
Curke zanima me je li kojoj od vas bila slicna situacija…prosli tj.na pregledu promjer bebine glavice bio je gotovo za dva tj.veci,dr je rekao da ima vecu glavicu na sto sam ja iskomentirala da je to na tatu😊…ostale mjere su ok.Al kak to vec ide…kad pricas s nekim pitaju te je li to ok?kaj kaze dr itd…pa sam i ja pocela razm o tome
Mislim da se ne trebaš brinuti oko tih mjera, da nešto nije u redu doktor bi rekao. Moj doktor ima prilično dobar 4d ultrazvuk pa je svejedno rekao da nisu potpuno točni pri mjerenju, da stvarne mjere mogu odstupati i po dva tjedna od onih prikazanih na uređaju.
Curke zanima me je li kojoj od vas bila slicna situacija…prosli tj.na pregledu promjer bebine glavice bio je gotovo za dva tj.veci,dr je rekao da ima vecu glavicu na sto sam ja iskomentirala da je to na tatu😊…ostale mjere su ok.Al kak to vec ide…kad pricas s nekim pitaju te je li to ok?kaj kaze dr itd…pa sam i ja pocela razm o tome
Rozaa. Ja bila u četvrtak na pregledu i gledam na ekran uzv. Isto te mjere automatski pokazale veću glavicu kao i kod tvoje bebe. Ja se odmah uplašila i pitala jel sve ok. Kaže moja dr da je, da treba gledati naše mjere u percentilama za nas. Da aparat pokaže krivo pogotovo na mjerama glavice. Uzela žena te naše tablice i upisala u knjižicu a je glavica ok za tjedne… Mislim da je 70 bila mjera. Tako da to valjda onda nije razlog za brigu.
😊 i ja si mislim da je sve to ok....a i da je nesto nemozes nista promijeniti tako da...daj Boze da sve prode uredu
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Pandica je stvarno imala lagan porod, tak mi se cini. Da bar svima nama tako lijepo prođe! Sad malo muke oko dojenja, ali mislim da to nije tako strasno...uvjerit cu se uskoro!
Jutro! Evo mene s vađenja krvi, obične i za štitnjaču.
Pandice čestitam!! Baš super da je sve tako brzo i glatko prošlo, da bar i meni tako prođe!
Meni se moj termin čini tako daleko, kao da ima cijela vječnost do tad. Počela me mučiti žgaravica navečer, pogotovo pred spavanje, pa moram stavit jedno 5 jastuka da se namjestim u povišeniji položaj. Sise me užasno bole, a i primjetim tu i tamo malo sasušenog mlijeka na bradavicama, jel još neka od vas to primjetila?? Kad stisnem ništa ne ide, a ni ne mogu jako stisnut jer me boleeee! Muče me i nemirne noge, mada pijem donat mg svaki dan ali slabo pomaže.
Meni se od prvog poroda zna desit kad kihnem da mi malo pobjegne, kao da se popiškim, ali ništa strašno. Čini mi se da to nikad neće prestat, a i ne zabrinjava me to.
Za rodilište ću spremiti 2 spavaćive i jednu torbu, tako sam i prošli put
Anjaaa I mene isto pocela muciti zgaravica navecer,ovisi sto pojedem!Uzela sam obicni bonbon vocni i odmah me uhvatilo!INe curi mi nista iz poprsja,ali pocele su me bolit,na dodir!Nista strasno,al neugodno!!Ne znam zasto,razumjela bih da sam na pocetku!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Lagertha Gdje si?Mozda radjas?Nemoj pobjeci negdje,sljedeca si,znas?Mogu ovak zezati jer imam jos nesto vremena do termina!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Anjaaa meni je krenulo mljeko tam negdje u 23 tjednu. Bas idem na pregled danas pa cu pitat. A kazu da je to normalno. Možda imam previse prolaktina.
Haha Mamika samo ti zezaj, mozda si i zi sljedeća! Eee, jel tko saznao sta za ono odjelce za rađaonu za pratnju, jel treba to kupiti?
Anjaaa,i meni tako pobjegne malo kad kihnem,nisam se previse zamarala s tim do sada...ako su misici oslabili nakon 1 poroda,kakvi ce tek bit nakon drugog?
Zato sam odlucila nakon poroda kupit japanske kuglice?i cim bude moguce pocet ih koristit i radit Kegelove vjezbe..kazu za 6 do 8 tj se vide rezultati. Mozda Lagertha zbilja radja?
Sortiraj odgovore
Najstariji