Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kokica
    10. Svibanj 2017. 08:08

Rozaa

Kokica

Rozaa

Kokice jesi li mozda isla na tecaj u Merkur i treba li suprug na tecaj?

Jesam u drugom mjesecu. Receno je da suprug ne mora na tecaj ali moramo sami kupiti jednokratno odjelo.

Super,hvala ti!Pitala sam prosli tj.za tecaj ali kazu da neznaju kada ce biti…razm dal da idem u dom zdravlja ili u bolnicu.S obzirom da cu tamo roditi nekak bi vise voljela tamo ici

Oni imaju i radionicu za trudnice i ona se odrzava kad se prijavi dovoljan broj trudnica. To budu manje grupe i moze i partner s tobom doci i traje ja mislim tri dana. Meni je zao da nisam i na radionicu isla jer mi se cini puno korisnija od tecaja. Imas na stranici od Merkura mail i broj tel na koji se mozes prijaviti.

• Emma85
    10. Svibanj 2017. 08:32

LittleG

Emma85

LittleG

Još da smo u istom rodilištu… Ali evo, možemo usporediti naše i bebine aktivnosti. Ne znam kako tvoj, ali moj je prilično lijen. Ne da mu se baš svaki dan komunicirati samnom. U nedjelju kao lud skakutao, a jučer i danas jedva da mrdne. Šta kažu druge cure je li to ok? Ja naravno uvijek u brigu.

nas dvije smo u istom rodilištu :)) mislila sam da sam jedina iz osijeka:)
    i kod mene je isto tako, jedan dan ne prestaje lupati a drugi dan se javi možda dva tri puta..

Emma kada je tvoj termin

02.08., blizu smo :)) jesi bila na tečaju?

LittleG
    10. Svibanj 2017. 08:37

Nisam, ali evo tko zna možda se i sretnemo tamo. Pratimo se na Klokanici ;)

Matie89
    10. Svibanj 2017. 08:37

MalaRuzica

Ja sam vec budna a ne moram na posao.Nocas sam svakih sat vremena isla na wc tako da prakticki nisam ni spavala.Znam da sam vec pisala ali me brine pa da ponovno pitam, jel ima od vas neka problem s prekomjerenim pijenjem vode.Dnevno popijem oko 10 litara, hranim se zdravo, ne jedem slano, ljuto ne volim, strah me da voda ne ispere te vitamine koje unesem pa beba nista hranjivo ni ne dobi.Jel moze tolika voda nastetiti bebi? Samo nocas, kako sam se dizala na wc sam popila oko litru i pol, a netko toliko ne popije tokom cijelog dana.

Jesi I prije pila tako puno vode? Ako si uvijek zedna toliko to ipak nije dobro. Jesi radila ogtt vec? 

mamika3
    10. Svibanj 2017. 08:44

Matie89

MalaRuzica

Ja sam vec budna a ne moram na posao.Nocas sam svakih sat vremena isla na wc tako da prakticki nisam ni spavala.Znam da sam vec pisala ali me brine pa da ponovno pitam, jel ima od vas neka problem s prekomjerenim pijenjem vode.Dnevno popijem oko 10 litara, hranim se zdravo, ne jedem slano, ljuto ne volim, strah me da voda ne ispere te vitamine koje unesem pa beba nista hranjivo ni ne dobi.Jel moze tolika voda nastetiti bebi? Samo nocas, kako sam se dizala na wc sam popila oko litru i pol, a netko toliko ne popije tokom cijelog dana.

Jesi I prije pila tako puno vode? Ako si uvijek zedna toliko to ipak nije dobro. Jesi radila ogtt vec?

10 litara dnevno?Inace,tako jaka zed se povezuje sa dijabetesom!I ja sam te htjela pitat jesi isla na OGTT?preporucuje se 2-3 litre dnevno,ja mogu najvise 1.,5-2 maksimalno!Po noci ne pijem-naravno,kad nisam trudna!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

koskica
    10. Svibanj 2017. 08:52

Drage cure, nažalost nisam uspjela čitati nista ovih dana, pa

ću samo napisati kakva je kod mene situacija.
    mi smo domeka i jako puno beba papa, a dojenje je zbilja zahtjevno i kod mebe bolno. Kada malena počne sisati ja lijem suze. Napravila mi je malene ragade, ništa strašno ali ja još imam malo bradavice uvučene pa teško to hvata, tako da se s time borimo. Ja se oporavljam od šivanja ali još uvijek ne mogu sjediti, jedem stojećki.
    savjeti oko uložaka u bolnici, jedan chhickov i jedan vir 80, meni je to bilo super, nijednom nisam iskrvarila preko toga.
    u toj kombinaciji alwey nije potreban ili nesto slično. Mrežate gačice, bile mi dovoljne 3 kom. Svaki dan sam obukla jedne i bilo super.

url=https://lilypie.com]

mamika3
    10. Svibanj 2017. 08:54

Lagertha

Ja ću gotovo sigurno uzeti epiduralnu ako ću moći. Tamara, 45 minuta ustvari nije puno putovanja. Ja sam cijelu srednju školu putovala preko 45 minuta u srednju i na faks. Istina, nisam bila trudnaDrži se što se tiče prehrane. Možda da malo smanjiš prženo kako ti je Ofnica rekla i meso i kruh. Meso ima dosta kalorija, a svježi sir i jaja imaju isto puno proteina. Grahorice su isto super i mogu se jesti bez mesa kao cjeloviti obrok. Kruh ni ne treba ako jedemo tjesteninu ili rižu taj dan. Ja sam isto puno dobila do sad, 16-17 kila.

Mi smo isto dobile na kilazi!Ne znam kako ti,ja jedem sve sto hocu!Kad rodim onda cu poceti paziti,zbog dojenja!I izbacit cu secer definitivno!No dobro,koliko cu moci!Jesi ti dobivala ravnomjerno na tezini?Ja sam recimo dva mjeseca zaredom po kilu-dvije,pa se onda desilo da sam svaki treci dobila po 4 !Taj dio mi je cudan!Ali gle bebica mi ima vec cca 3200 pa oduzmi plodnu vodu....Tvoja sigurno i vise!Ma bit cemo mi fit,bez brige!😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    10. Svibanj 2017. 08:58

koskica

mi smo domeka i jako puno beba papa, a dojenje je zbilja zahtjevno i kod mebe bolno. Kada malena počne sisati ja lijem suze. Napravila mi je malene ragade, ništa strašno ali ja još imam malo bradavice uvučene pa teško to hvata, tako da se s time borimo. Ja se oporavljam od šivanja ali još uvijek ne mogu sjediti, jedem stojećki.
    savjeti oko uložaka u bolnici, jedan chhickov i jedan vir 80, meni je to bilo super, nijednom nisam iskrvarila preko toga.
    u toj kombinaciji alwey nije potreban ili nesto slično. Mrežate gačice, bile mi dovoljne 3 kom. Svaki dan sam obukla jedne i bilo super.

Joj,kako lijepo da si se uspjela javiti!Hvala za info!Ako nisi stigla procitati i Pandica nam je postala mama!!!!!Bolne bradavice su koma-znam,toga me najvise strah!Probaj izdrzati,drzim ti fige!Zelim ti brz oporavak!Pusa za Doris!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Sundi
    10. Svibanj 2017. 08:59

koskica

Hej definitivno nabavi Purelan. Njega ne moras brisat sa bradavica. I ako nebu islo stitnike za bradavice. Sister je sve isprobala i kaze da us MAM joj bili najbolji. To sa bradavicama je kod nej bilo fakat strasno plakala je i ona i beba.. Drzi se..

Sundi
    10. Svibanj 2017. 09:03

E da ne listam unazad. Bila sam na pregledu jucer. Netko je pitao kad je normalno da krene mlijeko. Doktorica je rekal da sve nakon 20 tjedana je ok. da je to individualno i ovisi o kolicini prolaktina. Ako nema krvakog iscjetka da je to super jer se nece morat cekat nakon poroda da naide mlijeko.
    Inace je sve ok beba ima 1.04kg ja imam 7 vise nego prije trudnoce. Sad me ceka drugi krug vadenja krvi, OGGT-a i jos enkih testova. I to je to...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.