Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Emma85
    09. Svibanj 2017. 12:30

LittleG

Još da smo u istom rodilištu… Ali evo, možemo usporediti naše i bebine aktivnosti. Ne znam kako tvoj, ali moj je prilično lijen. Ne da mu se baš svaki dan komunicirati samnom. U nedjelju kao lud skakutao, a jučer i danas jedva da mrdne. Šta kažu druge cure je li to ok? Ja naravno uvijek u brigu.

nas dvije smo u istom rodilištu :)) mislila sam da sam jedina iz osijeka:) 
    i kod mene je isto tako, jedan dan ne prestaje lupati  a drugi dan se javi možda dva tri puta..

Ofnica
    09. Svibanj 2017. 12:32

Mamika, nemam pojma za to odjelce zato pitam...frendica koja je rodila u Vinogradskoj prije 3mj rekla je da ce to morati kupiti...na kraju su dobili, ali oni su isli preko nekog dogovora s doktorom, kao vip tretman. Zato ne znam da li mi obicni smrtnici to trebamo kupiti. Mislim dno dna ako trebamo, i mene je to začudilo...ali nista me ne čudi ako i wc papir moramo same donesti.

LittleG
    09. Svibanj 2017. 12:34

Emma85

LittleG

Još da smo u istom rodilištu… Ali evo, možemo usporediti naše i bebine aktivnosti. Ne znam kako tvoj, ali moj je prilično lijen. Ne da mu se baš svaki dan komunicirati samnom. U nedjelju kao lud skakutao, a jučer i danas jedva da mrdne. Šta kažu druge cure je li to ok? Ja naravno uvijek u brigu.

nas dvije smo u istom rodilištu :)) mislila sam da sam jedina iz osijeka:)
    i kod mene je isto tako, jedan dan ne prestaje lupati a drugi dan se javi možda dva tri puta..

Emma kada je tvoj termin 

Sundi
    09. Svibanj 2017. 12:38

LittleG

Eto i ja sam tu negdje s vama u terminu 11.08. ali doktorica tvrdi da smo malo stariji jos od prvog pregleda.  Mi imamo dane kad smo ful aktivni pa dana kad se zapitam jel sve u uredu. Kaj se tice kupoivne, pa mogu reci da sam pri kraju. Kupila sma hrpu gluposti jer su mi bila slatke, ali ok to je prvo djete a i dugo smo ju cekali pa nek. Fali mi jos ljekarna i dm kozmetika za mene i bebu. E da i kadica za bebu.
    Radim jos ovaj tjedan pa cu to na miru posortirat, oprat, speglat i ako sve bude ok zbrisat na more. Nadam se da ce mi plivanje(plutanje) pomoci sad kad pocnem naoticat. Mislim se vratit kad cu morat ic na pregled TA. E sad to su mi planovi a vidjet cemo realizaciju.

09. Svibanj 2017. 12:40

Ne rađam, spavala sam  Eto ako je spavanje pokazatelj skorašnjeg poroda, onda će mi pući vodenjak svaki tren.
    Jučer sam bila na rođendanskoj zabavi do kasno (da ne bi bilo zabune bili smo do pola 11 ) pa sam se ujutro rano ustala kad je mužu zvonil sat oko 7 i onda kad je on otišao na posao smo pas i ja opet ubili oko sat-dva. Možda mi tijelo skuplja snagu za porod 
    Cure, jel vi znate koje pelene imaju ono nešto za pupak i što je to točno? Vjerojatno broj 1? Ja mislim da sam ja kupila krive: New Baby dry (2) i mislim da na njima nema to nešto za pupak. U Vinogradskoj koliko sam shvatila nejde velika torba samnom na porod, pa zato imam ruksak, a i da mi je sve pri ruci što mi treba - da ne trebam kopati po velikoj torbi. Mislila sam možda uzeti još neku jednokratku kvalitetniju britvicu iako se ja i tako brijem dole po ljeti - najviše zbog trčanja i nije mi teško se obrijati na slijepo  

09. Svibanj 2017. 12:43

Ofnica

Mamika, nemam pojma za to odjelce zato pitam…frendica koja je rodila u Vinogradskoj prije 3mj rekla je da ce to morati kupiti…na kraju su dobili, ali oni su isli preko nekog dogovora s doktorom, kao vip tretman. Zato ne znam da li mi obicni smrtnici to trebamo kupiti. Mislim dno dna ako trebamo, i mene je to začudilo…ali nista me ne čudi ako i wc papir moramo same donesti.

Nama to nisu rekli na tečaju i ja to nisam kupila, ali čula sam za Sv. Duh da to treba npr. U Vinogradskoj ima na vratima TA popis stvari što treba donijeti sa sobom na porod.

Carmen012
    09. Svibanj 2017. 12:45

Ja sam već pretrpala kuću stvarima, a termin mi je tek 8.8, ali većinom sam sve dobila. Imam hrpu robice, mislim da mogu obuci 5 beba :) Još mi nedostaju neke sitnice poput toplomjera, češljića, dekice i sl. 
    Moja curka je jako aktivna i kako je sve jača čak mi zna biti i bolno to njeno bacanje po stomaku, pogotovo navečer.

Sundi
    09. Svibanj 2017. 12:47

Lagertha

Ne rađam, spavala samEto ako jespavanje pokazatelj skorašnjeg poroda, onda će mi pući vodenjak svaki tren.
    Jučer sam bila na rođendanskoj zabavi do kasno (da ne bi bilo zabune bili smo do pola 11) pa sam se ujutro rano ustala kad je mužu zvonil sat oko 7 i onda kad je on otišao na posao smo pas i ja opet ubili oko sat-dva. Možda mi tijelo skuplja snagu za porod
    Cure, jel vi znate koje pelene imaju ono nešto za pupak i što je to točno? Vjerojatno broj 1? Ja mislim da sam ja kupila krive: New Baby dry (2) i mislim da na njima nema to nešto za pupak. U Vinogradskoj koliko sam shvatila nejde velika torba samnom na porod, pa zato imam ruksak, a i da mi je sve pri ruci što mi treba - da ne trebam kopati po velikoj torbi. Mislila sam možda uzeti još neku jednokratku kvalitetniju britvicu iako se ja i tako brijem dole po ljeti - najviše zbog trčanja i nije mi teško se obrijati na slijepo

Dobra si... Ja sam si jucer mislila dok sam pokusavala virnut kaj radim, kak cu to na slijepo za koji dan. Mislim da ce to muz obavit umjesto mene doma priej nego kaj krenemo u bolnicu dok zagusti.. Makar mozda bolje ne tko zna u kojem ce stanju bit u glavi... Tak da bolje mi je da naucim naslijepo do osmog mjeseca.

Ninche9
    09. Svibanj 2017. 12:49
    Lagertha evo slike s pampers 1 (2-5kg)
    Lagertha evo slike s pampers 1 (2-5kg)

Ofnica
    09. Svibanj 2017. 12:52

Tko bi to vise znao Lagertha, milijun različitih info...Apropo brijanja, to je po meni najbolje odraditi doma...kad nas uhvate trudovi bit ce jos dosta vremena i za tuširanje i sve. Sjecam se da je Mamika jos psa isla setati. 🙊😂 Frendica koja je nedavno rodila je prve trudove dobila u 6 ujutro, a otisli su u bolnicu oko podne, tak da i nije isla u predradaonu nego direkt u rađaonu, samo je primila klistir prije.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.