Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Svibanj 2017. 07:44

Pandice, uopće ne zvuči strašno i čini mi se jako brzo! Čestitam ti još jednom! 
    Što se tiče mjera, ni kod mene nisu uvijek štimale no ginekolog nije nikad ništa rekao pa se ja nisam uzrujavala. Čak je jednom i rekao da je prevelik za 3 tjedna ali ja sam već prije pročitala da uzv nisu baš precizni pa sam isto bila smirena. I stvarno se na sljedećem uzv vratio u gabarite. Čak i da stvarno nešto nije ok, što bih ja mogla napraviti osim paničariti bezveze! Šta je tu je.... Ali kužim da se ne mogu svi tako isključiti.

Sundi
    09. Svibanj 2017. 08:44

Pandice pa to je stvarnobrzo proslo. Sretno s dojenjem uzivajte :)

• Bambi34
    09. Svibanj 2017. 08:49

Jutro cure :-) Pandice cestitamo :-) ja jos dolazim sebi. "Izlet" je definitivno bio previse za mene, al' curka je rjesena,a to je glavno. Jos da odradimo njezinu Pricest u nedjelju i onda cemo lakse disat :-)

Sundi
    09. Svibanj 2017. 08:49

MaryT

Pozdrav cure, ja sam u 28-om tijednu trudnoće i čekam svoju prvu bebicu, jednu malu curicu. Termin mi je 02.08. Osjećam se super samo danima po noći ne spavam, tek pred jutro. Kako vi podnosite spavanje, ima li mi kakve pomoći?? Help😁

Ja sam se danas probudila u 5 umjesto u 6 i 15. Stvarno sam svasta isprobala. Ali imam osjecaj da dok ja spavam mala ima tulum unutra. Valjda ima vise kisika a i ne ljuljuska se toliko pa je valjda budnija. Uglavnom ujutro me budi a onda se ni ne trudim zaspati. Na poslu sam malo kilava  i ko zombi a ovo mi je zadnji tjedan pa pokusavam nekaj zavrsiti...

mamika3
    09. Svibanj 2017. 09:12

Ofnica

Mamika, jel ti planiraš imati samo jednu torbu na sv duhu? Ili za rađaonu imati manju, a drugu s ostalima stvarima za sobu?

Samo jednu!Zato sto kad si u predradjaoni torba je s tobom,i u radjaonu ju ponesu sestre-tak mi je bar bilo,ako se dobro sjecam!A sta se tice samog poroda imala sam samo vodu blizu sebe!!A i to me bilo strah popiti da se ne upiskim tamo na stolu!😂Vjeruj  mi,nisam ni pomislila na bilo sta iz torbe!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    09. Svibanj 2017. 09:20

Pandice,mislim da si imala super porod!Cini mi se brzo i bas mi je drago da se nisi puno mucila!Super!!!!!!Uzivaj sa bebicom!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

donna83
    09. Svibanj 2017. 09:22

I ja mislim ponijeti samo jednu torbu, oni je stave ispod kreveta i stalno je blizu tebe. Samo ne smije biti prevelika. Doslovno razmišljam da ću si stavit uloške tipa za prvi dan, a doma na jedno mjesto stvari tipa dodatne uloške, spavaćice, gaće koje ću onda samo reci muzu da skuplja s hrpice i donosi mi 😊 Tak i tak će me doći vidjet svaki dan 😉

mamika3
    09. Svibanj 2017. 09:23

Vezano za ove mjere....Uzmite to sa rezervom!Mojoj curki je prvi put bila kakti manja busica,drugi put sve ok!Onda je pak drugi put bila veca za dva tjedna po kilazi a treci-odnosno jucer je kilaza ok!Nemojte pretjerano brinuti oko toga!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    09. Svibanj 2017. 09:26

Ja imam cetiri spavacice s tim da se jedna u pranju rasirila i ne izgleda lijepo,u njoj sam se mislila teliti!A ove tri svaki dan po jedna!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    09. Svibanj 2017. 09:29

donna83

I ja mislim ponijeti samo jednu torbu, oni je stave ispod kreveta i stalno je blizu tebe. Samo ne smije biti prevelika. Doslovno razmišljam da ću si stavit uloške tipa za prvi dan, a doma na jedno mjesto stvari tipa dodatne uloške, spavaćice, gaće koje ću onda samo reci muzu da skuplja s hrpice i donosi mi 😊 Tak i tak će me doći vidjet svaki dan 😉

Moja je  obicna putna,sve mi je stalo..Imala sam jednu manju,ali ne znam di je ta!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.