Hvala cure,ma bitno nam je samo da ne cekamo dva sata i vise, jer em ja ne mogu, i ne smijem dugo sjedit ni stajat,em sto muz jos nakon sto dodemo iz zg mora na posao.. Sat vremena cekanja je za izdrzat :-)
Upravo spremila torbe, jedan koferic i jednu malu za rađaonu! I to po Lagerthinom popisu, hvala Lagertha! Jos mi ostalo par sitnica za ubaciti tipa punjač, dezić, nesto grickalica i voda...to sutra kupujem.
Cure, u petak smo u 13h naruceni na uzv u amb. za viskorizicnu trudnocu na SV.DUHU. Koja je bila tamo ili u obicnoj TA, jel se dode na red otprilike u to vrijeme ili se mora dugo cekati? Kak vam je iskustvo s njima po tom pitanju?
Ja sam isla tamo na anomaly. Dosla sam na red kako sam bila narucena, mozda par minuta kasnije.
Na visokorizicnoj ili obicnoj Ta?
Obicna Ta.
Lagertha, sad mi frendica veli koja je rodila u Vinogradskoj prihe 3mj da su njima dali samo 5 pelena za bebu pa si i to spakiraj...navodno nisu imali novaca za vise.
Pomoc cure
Danas sam prvi put nakon 15h osjetila bolno grcenje cijelog trbuha, od zeluca skroz do dolje. Isto se ponovilo u 17i15 i oko 19:30.. bolan grc koji traje oko 5-7min s razlicitim intenzitetom i onda prestane. Toliko me boljelo da sam mislila da cu ostati bez zraka.
Hmm...Zbunilo me ovo da traje tako dugo!Kontrakcije nisu jer one ne bole preko cijelog trbuha!Posto su nam svi organi ispremjesani da nije tebe bebica dobrano mlatnula?Ili moze biti,sta se meni desava,da nogicama bas upre u gornji dio trbuha i tako bude ?E,onda mi je trbuh skroz napet i to bas boli!Ako hodam moram stati!Nisam od neke pomoci,mozda se javi netko pametniji!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ok cure moram se pozaliti ovdje iako me malo sram. Upravo sam kihnula i popiskila se! Uuuzas. Sramota. I sad me i sve pecka dolje i stalno mi je sila.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Ok cure moram se pozaliti ovdje iako me malo sram. Upravo sam kihnula i popiskila se! Uuuzas. Sramota. I sad me i sve pecka dolje i stalno mi je sila.
I meni se to dogodilo i to davno, bila sam u 21.tj. Onda je vec bio glavicom dolje i stalno mi je bio pritisak na mjehur... a sad je frajer na zadak dok bi trebao biti glavom dolje....
Mamika, jel ti planiraš imati samo jednu torbu na sv duhu? Ili za rađaonu imati manju, a drugu s ostalima stvarima za sobu?
Sortiraj odgovore
Najstariji