Ja sam preko zime tamanila bijelo grozde, sad sam presla na jagode i sljive. Samo sto su sljive skupe, mamicu im al ne mogu odoljeti.
Dobila sam od doktorice tablete za zeljezo, Kendural C. Bojala sam se da ce me probava ubijat jer imam s tim problema u trudnoci ali otkad to pijem idem na wc svaki dan. Nitko sretniji od mene.
Bok cure, kod mene stanje neprimjenjivo.ia
kimam osjećaj da se trbuh malčice spustio. ( ali nisam sigurna dal sam to umislila)
meni je svih + 15 kg otišlo na bedra, guzu i trbuh. Do prije par dana kada nisam naticala netko tko me dugo nije viduo u sjedećem položaju nebi ni primjetio da sam trudna.
isto mi je trbzh na jednu a guza na drugu stranu.
zadnjih 2-3 tjedna nemam problema sa bolovima u leđima ali zato me ubijaju koljena, stopala i gležnjevi. Stvarno nisam vjerovala da to može tako jako sve oticati. Ali evo meni je to počelo tek sada pred kraj ako neka rodi ranije u terminu možda ni neće imati tih tegoba.
url=https://lilypie.com]
Jutro cure,
Evo i nas, konacno dosli iz bolnice kuci! Imunitet se oporavio a bebinjo je napredovao i sad mami mrda trbuh po cijele dane.
Usli smo u 31 tjedan, na +9 kg smo. Jos uvijek ne oticem ali imam prilicnih problema sa zgaravicom i zatvorom...trudim se piti puno donata mg, tu i tamo se natjeram pojesti neku vocku ali ne previse jer mi secer ne pase...
Koskice, samo hrabro, drzim fige da bebica odluci doci po kratkom postupku ;)
Lagherta, zavidim ti na formi, svaka cast! :)
Svim curkama koje su blizu termina nek je sa srecom, jedva cekam cuti vasa iskustva :-*
Jel se javila mozda Mamicaaa?Imam feeling da je dugo nema!Ili mi je promaknula...Ima nas puno pa ni neznam ko je sta napisao!😆
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Pitanje curke koja planirate koristiti obicne jednokratne pelene. S kojom markom cete pocet? Ja gledam pampers ali citala sam neka losa iskustva a i sisterkin mali se znao osipat od njih pa ne znam ni sama.
Ja sam se mazala sa svačim u trudnoći: Aderma, kokosov maslac, neki maslac od badema, neka super no name krema za tijelo iz Italije koju sam kupila u ljekarni, a sad koristim Biodermu i Mustelu baš protiv strija. Ne paše mi ustvari ništa osim ovih krema koje kupim u ljekarni: Aderma, Bioderma i ta no name jeftina iz Italije. Mustelu ću potrošiti, ali isto mi baš ne odgovara. Kupila sam je na velikom popustu u Bipi. Čini mi se da nisam još dobila strije. Celulita mislim da imam sad više nego prije... nekak se ne uzrujavam oko toga niti proučavam previše svoje dupe. Dobro što je straga pa ga ne vidim
Jutro cure...Koskica svi navijamo za našu prvu ljetnu bebu :-)
Kod mene samo umor, prošla viroza napokon, bila u Paklenici za vikend, malo i penjala na lagano, sve bilo super i onda mene od svih ljudi tamo pogodio ogroman kamen u trticu odzada dok sam sjedila pored stjene. Jako sam se prepala, moglo je bit svašta...imala sam sreće da je prvo pogodio u zemlju onda se odbio u mene, a pored mojih leđa još bila curica od prijatelja...dobro sam, imam samo gadnu masnicu i svakim danom boli sve manje.
Malo me strah da se može šta bebi desit od udarca..osjetim kako se dalje miče, krvi nema...al opet....nadam se da su dosta zaštićene unutra...Za sve druge trudnice koje su blesave ko ja s tim svojim sportovima...cure držite se šetnja, joge i laganini...taj strah mi nije trebao. Jel znate nešto više o tome, jel može nešto bit njima unutra ako se stresu naglo?
Pitanje curke koja planirate koristiti obicne jednokratne pelene. S kojom markom cete pocet? Ja gledam pampers ali citala sam neka losa iskustva a i sisterkin mali se znao osipat od njih pa ne znam ni sama.
Ja cu babylove iz dm-a jer o pampersicama nisam cula nista pozitivno.
Ja cu babylove iz dm-a jer o pampersicama nisam cula nista pozitivno.
Tak mi je i sister rekla. Hval puno.
Jutro cure…Koskica svi navijamo za našu prvu ljetnu bebu :-)
Kod mene samo umor, prošla viroza napokon, bila u Paklenici za vikend, malo i penjala na lagano, sve bilo super i onda mene od svih ljudi tamo pogodio ogroman kamen u trticu odzada dok sam sjedila pored stjene. Jako sam se prepala, moglo je bit svašta…imala sam sreće da je prvo pogodio u zemlju onda se odbio u mene, a pored mojih leđa još bila curica od prijatelja…dobro sam, imam samo gadnu masnicu i svakim danom boli sve manje.
Malo me strah da se može šta bebi desit od udarca..osjetim kako se dalje miče, krvi nema…al opet….nadam se da su dosta zaštićene unutra…Za sve druge trudnice koje su blesave ko ja s tim svojim sportovima…cure držite se šetnja, joge i laganini…taj strah mi nije trebao. Jel znate nešto više o tome, jel može nešto bit njima unutra ako se stresu naglo?
Ako ne krvaris i beba se mice nemas brige. Ako te je bas copila panika zaleti se do ginica nek pogelda... One plutaju u vodi pa se sve to amortizira tako da nemas beda. Jedino kaj se mozda probudila i malo pobunila u smislu gurkanja.
Sortiraj odgovore
Najstariji