Sundi...hvala na odgovoru.. Nema krvi..odmah sam prvo odjurila na wc vidit jer je udarac bio zbilja jak, kamen pao s vrha stijene velik ko moje 2 glave...nakon toga pojela sladoled jer znam da na hranu uvijek krene micanje u trbuhu i tako i bilo..sad prošlo 2 dana od udarca, i dalje se miče ko prije..uF..od sada se držim samo dvorane i trosjeda.
U vezi jednokratnih pelena, ja sam od prijateljica dobila neotvorene pampers i millerovu marku, najmanji broj, pelene koje su njima ostale. Počet cu s njima, a ako bebacu ne budu odgovarale, kupit cu dm babylove. -A inace planiram kupovati dm-ove, svi ih dosta hvale.
Mici, baš si imala peh! Ni ja nisam imala baš lijepo iskustvo s Paklenicom prije godinu dana, a nisam bila trudna.
Cure, s kojih stranica ste vi naručivale kolica? Ja bih voljela pogledati da li imaju kakva povoljna za trčanje.
Mi cemo isto poceti s babylove dmovim pelenama....
Ohsoboho- dobrodosla kuci! Vjerujem da uzivas sada u svom domu...
Jutro cure,
Evo i nas, konacno dosli iz bolnice kuci! Imunitet se oporavio a bebinjo je napredovao i sad mami mrda trbuh po cijele dane.
Usli smo u 31 tjedan, na +9 kg smo. Jos uvijek ne oticem ali imam prilicnih problema sa zgaravicom i zatvorom…trudim se piti puno donata mg, tu i tamo se natjeram pojesti neku vocku ali ne previse jer mi secer ne pase…
Koskice, samo hrabro, drzim fige da bebica odluci doci po kratkom postupku ;)
Lagherta, zavidim ti na formi, svaka cast! :)
Svim curkama koje su blizu termina nek je sa srecom, jedva cekam cuti vasa iskustva :-*
Nemoj piti puno Donata jer možeš napravit kontraefekt, barem se to meni dogodilo. Baš sam neki dan gledala na Dobro jutro Hrvatska o Donatu i rekli su, na tašte 3 dcl mlakog Donata(na sobnoj temp) i opet navečer, i mogu ti reć čim ujutro popijem 3 dcl idem na WC, a mučim se cijelu trudnoću sa zatvorom.Probaj!
Pitanje curke koja planirate koristiti obicne jednokratne pelene. S kojom markom cete pocet? Ja gledam pampers ali citala sam neka losa iskustva a i sisterkin mali se znao osipat od njih pa ne znam ni sama.
Probala sam sve osim onih iz Lidla,Mullera i Kauflanda!Za Kauflandove sam cula da su dobre tako da mislim da cu njih uzeti!I cjenovno su pristupacne!Inace su mi najbolje Pampersice,ali one su dosta skupe!Moji nisu bili osjetljivi ni alergicni na nista,nisu se nikad ni osipali,nadam se da ce i sad biti tako no nikad ne znas!A i ako se osipa od pelena promjenit cu marku,sta drugo!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Kad sam s malom koristila Babylove bile su mi dosta krute i neke su cak promocile tako da sam ih zbog toga prestala koristiti!No to je bilo prije 5 godina,mozda su nesto promjenili vezano uz njih!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sundi…hvala na odgovoru.. Nema krvi..odmah sam prvo odjurila na wc vidit jer je udarac bio zbilja jak, kamen pao s vrha stijene velik ko moje 2 glave…nakon toga pojela sladoled jer znam da na hranu uvijek krene micanje u trbuhu i tako i bilo..sad prošlo 2 dana od udarca, i dalje se miče ko prije..uF..od sada se držim samo dvorane i trosjeda.
Ajoj,Mici,bas gadna situacija!Ali sigurno je sve ok s bebom!Mozda se malo i stresla,ali mice se i nemas drugih tegoba!Zbilja mislim da nemas razloga za brigu!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mici ako ni nakon 2 dana nema nikakvih loših stvari, onda je sve ok. Bebica se samo malo promučkala, teško da bi joj moglo biti nešto loše od toga.
Cure moje ja u banani skroz. Prvo močelo s mučninom pa onda počela hodočastiti na wc, svakih sat vremena valjda i tako već 3 puta do sad. Budem pričekala dragog da dođe do mene iza 13 sati pa ako se ne smiri, idemo opet u bolnicu.
Ja sam koristila Pampers prvi i drugi put i sve bilo super! Probala sam Babylove ali nisu odgovarale, promočile bi. Mici, sve će biti ok!Da se šta trebalo dogodit dogodilo bi se već! Bebe su porpilično zaštićene u trbuhu, sva sreća:-)
Sortiraj odgovore
Najstariji