Komadi, jel znate kako prokljuviti u kojem položaju je beba? Ovaj moj lupa na sve 4 strane...kako detektirati uopće ište :/ ? Postoje li neka nepisana pravila? Tejnks :)
Mene ti isto udara sa svih strana, a na zadnjem pregledu su nogice bile dole. Baš jedva čekam sljedeći pregled da vidim kako je šefica položena
Provjeravam forum svakih pola sata da vidim hoće li se Koskica javiti. Bas sam nekako uzbuđena.
Ja sam dobila 10 kg a imam jos puna 3 mj. do termina. Imala sam 51 kg na 170 cm tako da mi sad ovo zapravo i nije previše i doktor je zadovoljan. Bilo bi mi super kad ne bi puno izgubila nakon poroda ( naravno osim stomaka).
U subotu sam bila na 4d i malena je bila u presmiješnoj pozi. Noge su joj bile potpuno kod glave, a nožni palac blizu usta, kao da će ga svaki tren početi cuclati. Nažalost ona je cijeli pregled prespavala :( počela se bacati po stomaku nekih 15 min nakon pregleda.
Mene brine put do rodilišta jer je od moje kuce do tamo 55 km, nadam se da se neću poroditi u autu.
Cure NISAM RODILA JOŠ
jučer sam pisala poruku da Vam se javim i sad vidim da nije prošla....Baš mi je žao.
Uglavnom danas sam 39+5. I jednostavno mi je svakim danom sve teže i teže. Jako natičem (što do unatrag 10 dana uopće nisam) ne mogu se saginbat više samo tako. Baš je teže iz dana u dan.
svaki dan prošetam po barem 5 km po brdima i dolinama kako bi se nešto pokrenulo prirodno jer više svi jedva čekamo i nestrpljivi smo.
inače dnevno dobbivam milijun pozuva jel sam rodila i to me izluđuje. Kao da sw ja najrađe toga
url=https://lilypie.com]
kao da se sama najrađe tog ne bih rješila i držala svoje malo zlato.
danas sam bila na kontroli i za prst sam otvorena i ctg je očitao jedan nježan trudić koji se meni manifestirao kao menstrualna bol.
jedva čekam da sve krene, danas ću opet u šetnju
Osim povremeno osjećaja menstrualnih bolova *(2-3 puta dnevno), gotovo stalno, a pogotovo u šetnji imam probadanja nisko u rodnici. Ima dana kada spavam po samo 3 h, koma. Hoću svoju bebu više
Osim povremeno osjećaja menstrualnih bolova *(2-3 puta dnevno), gotovo stalno, a pogotovo u šetnji imam probadanja nisko u rodnici. Ima dana kada spavam po samo 3 h, koma. Hoću svoju bebu više
A mucek. Ja sam nestrpljiva a imam jos 3 mjeseca mogu si mislit kak je tebi... Polako šetaj i rekla bih ti da ostavis mob doma ali kak to trenutno nije dobra ideja (ak te copi na brdu bolje da netko dode po tebe) nemoj... Ma ajde još malo pa gotovo vidis da se ipak nes dogda. Moj necak se trebao roditi na badnjak a dosao nam je 11.1 tak da znam kak to ide. Svaki put kad bi me sister nazvala prvo sam pitala jel krenulo a ona je popi... Saljemo ti puno pusa i ak nis drugo vrijeme je odlicno. Nit je vruce nit je hladno... Probaj nac neku dobru seriju i noge u zrak...
Mislim da su od svih savjeta i pitanja u trudnoci najgora ona na kraju "jos si u komadu? Kad ce vise? Jos nista?" Kao sto Koskica kaze.
Ja sam do sad dobila 13 ili 14kg, a u 34.tt sam, na moju gradu nije previse ali osjecam da mi tijelo pati, najvise kicma, kosti koljena i listovi pa bi m imozda bilo draze da sam dobila manje,samo iz tog razloga. Noge mi oticu minimalno, vidim jedino recimo gdjr jr bila gumica od carape, ali na prstima za sad ne primjetim nista. Gledam da nosim udobnu obucu i jedva cekam toplo vrijeme da uskocim u udobne sandale.
Sto se tice bacenih para, na kraju cu sumirati kad vidim sta mi za bebu nije trebalo, zasad imam samo dva komada trudnicke odjece koju ne nosim, ali evo znam za drugi put da ne kupujem bezveze.
Koskice, ne mogu ni zamisliti to iščekivanje no bebica je trenutno šef i očito joj je dobro kod tebe. :) Samo polako i najopuštenije što možeš. Možda bude točno na termin.
Jesi probala sa čajevima i hranom koja navodno pomaže u poticanju? Negdje na netu sam naletjela na neki spisak, ne znam koliko su babske priče.
Koskice,brzo se to preokrene! Pranje prozora i ljuta hrana je ono za sto sam ja cula da potice porod.
Sortiraj odgovore
Najstariji