Osim povremeno osjećaja menstrualnih bolova *(2-3 puta dnevno), gotovo stalno, a pogotovo u šetnji imam probadanja nisko u rodnici. Ima dana kada spavam po samo 3 h, koma. Hoću svoju bebu više
Ajde Koskice, izdrži još malo! Bude to krenulo uskoro. Navijam za bebača da se odluči izaći što prije. U nekom članku sam pročitala da su bebe te koje pokreću porod, samo znanstvenici nisu još otkrili na koji način
Meni je najnoviji simptom da me zaboli na kratko u debelom crijevu Dok se šećeš dal te tako zaboli u rodnici da moraš stati?
Mislim da su od svih savjeta i pitanja u trudnoci najgora ona na kraju "jos si u komadu? Kad ce vise? Jos nista?" Kao sto Koskica kaze.
Ja sam do sad dobila 13 ili 14kg, a u 34.tt sam, na moju gradu nije previse ali osjecam da mi tijelo pati, najvise kicma, kosti koljena i listovi pa bi m imozda bilo draze da sam dobila manje,samo iz tog razloga. Noge mi oticu minimalno, vidim jedino recimo gdjr jr bila gumica od carape, ali na prstima za sad ne primjetim nista. Gledam da nosim udobnu obucu i jedva cekam toplo vrijeme da uskocim u udobne sandale.
Sto se tice bacenih para, na kraju cu sumirati kad vidim sta mi za bebu nije trebalo, zasad imam samo dva komada trudnicke odjece koju ne nosim, ali evo znam za drugi put da ne kupujem bezveze.
Vidiš i ja sam primjetila da mi se vidi gumica od čarapa, ali nisam sigurna da li mi je to od oticanja ili jednostavno zato što sam deblja Također i prstene sam skinula jer mi smetaju pa da ne bi zapeli. Čitala sam da ih je dobro skinuti nakon 33. tjedna pa i prije po potrebi. Meni je bilo koma oblačiti i vezati tenisice pa sam si kupila vans tenisice koje se samo nataknu s onom dugačkom žlicom. Ovako nešto samo nije taj uzorak: http://scene7.zumiez.com/is/image/zumiez/pdp_hero/Vans-Slip-On-Black-%26-White-Checkered-Skate-Shoes-_270934.jpg
Drage moje cure, hvala vam svima na podršci. Stvarno puno znači. Vidjeti ćete. 💖
napravila generalku par puta, prala prozore- ne djeluje.
začinjena hrana i teška- to više ne mogu jer mi se organizam skroz odviknul od nje.
Lagherta: Da u rodnici me zna toliko intenzivno presjeći da moram stati na mjestu ili čak sjesti. Napomenula sam to doktorima, kažu da je to normalno. Par puta me štrecnulo kod anusa ( valjda debelo crijevo) tako da me taj nagon podigel sa sjedećeg položaja.
evo upravo sam se vratila sa predivne šetnje, još mi jedino preostaje sex. Pokušati ću iako nemam volje.
od čajeva pijem najviše malinu, zatim mama čaji mentu.
eto, ako vas još nešto zanima, pitajte, mogu podijeliti svoje iskustvo no to ne mora značiti da će vama biti isto tako.
danas sam na +15kg
url=https://lilypie.com]
Lagertha ja obozavam takve tenisice ili cipele/balerinke, isto sam tako nesto kupila prije par dana da se malo postedim saginjanja.
A evo ludog pitanja
Primjecujem promjene na svakodnevnoj bazi sto se tice intimnog podrucja jel moguce da se sve dolje tako izmjeni? Koristim ogledalce (malo sam luda) i ne mogu se nacuditi...
Cure,koje ste sad vec jaaako blizu poroda - kad su se vase bebe okrenule glavom prema dolje? Moj je jos uvijek na zadak, nadam se da ce se okrenut....
mrva, meni se malena jako brzo okrenula, mislim da oko 21 tt i tako je ostala iako je imala još jako puno prostora za okretati se ali nije se. Tako je ostala.
ali ako se ne varam tako negdje do 35 tt dok ne stvaraju paniku oko toga jer se beba još uvijek ima mjesta za okrenuti....
url=https://lilypie.com]
Vansice bez vezanja sam nosila godinama prije trudnoće. I prošli tjedan sam se zaljubila u neke Pepe Jeans na vezanje, a i bio je dobar popust. I tako, sad se zezam sa tim vezanjem nakon sigurno tri godine nevezanja...jer zašto ne, zašto bi bilo jednostavno kad može biti komplicirano.
Čekam to oticanje već neko vrijeme jer me mama plaši s tim pričama od valjda 3. mjeseca trudnoće. Moožda malo vidim neku promjenu na koljenima ali moguće da umišljam. Nisam dugo depilirala noge pa ih nisam ni gledala. :D Danas jesam pa umišljam promjene.
Koskice, odbrojavamo skupa s tobom! I ja oticem, a imam jos 4tj. Je li koja od vas primjetila porast dupeta i bedara? Ajme imam osjećaj da su mi narasli samo trbuh, dupe i bedra i osjecam se debelooooo...ali to većinom navecer. Ne mogu zamisliti kako ce mi tek biti za par tjedana. E da, je li vam se pojačao ili pojavio celulit u trudnoći? Ja sam mu oduvijek sklona, ali sad se bas pojačao... 😕😕😕
Ajme dok sam sve procitala... Ja opet danas kod doktora. Opet hrpa uputnica i mirovanje. Kicma me ubija, vise neznam kako bi se namjestila. Slobodna sam do 12.05. Tada idem u trudnicku pa pokusavam sve rijesiti do onda. Danas stigla komoda za previjanje i jaje za auto. Upravo se pere navlaka. Sutra nastavljam sa pranjem robice i peglanjem, a usput bi mogla i svoju torbu sloziti.
Celulita sam dobila uuuuzasno puno i izgledam si grozno. Ali to je do danasnjeg dana. Ja sam danas 31+5 i na +13.5kg sam.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Dok sam sve procitala... sve se blizimo kraju.
meni je vec 34+2. Odlucila se na kraju za Merkur bolnicu nakon fenomenalne radionice za trudnice. Prizna se kao da je tecaj i partner ne mora ici ako zeli biti na porodu.
Koskica: nemoj previse piti caj od maline jer ima dvojaki ucinak. Na radionici su nam rekli da produzuje krvarenje, osim sto potice trudove.
Sve mi je teze i teze se sagibati, isto vidim rub carape na nozi al najgore mi je od zgaravice. Hrana poslije 18h je zabranjena jer nema spavanja do 1 ujutro koliko pece. Zavrsim s jednog na cetiri jastuka:( i sve manje i manje pecenu hranu klopam, to isto nikak da se probavi. Stolica je sve rjedje tako da jutarnje prve case vode kitim s malo limuna.
Sortiraj odgovore
Najstariji