Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Svibanj 2017. 12:57

Gala, predobre traperice  i bravo za jubilarnu prvu fotku 

Blu, uopće nisam bila premršava. Imala sam 65 kg na 168 cm, ali moguće je što se rekreativno bavim trčanjem na duge staze pa je to kod mene malo drugačije - to sam već davno napisala na temi. Evo ovo je fotka kad sam bila 8 tjedana + nešto dana i već sam bila na +2:

• gala_28
    02. Svibanj 2017. 13:05

Traperice su one boyfriend kroj od prije trudnoće. :D Te su mi trenutno najudobnije. 
    Kupila sam jedne trudničke, broj veće nego što trebam jer sam si mislila da će mi stomak buknuti, tipa preksutra. I sad nakon mjesec i pol i dalje imam lufta. :-/ Trebala sam vas sve slušati i ne davati novce za to. Joj joj.
    Ovo ti je +2 na uobičajenu kilažu? Wow! Naglo sam dobila motivaciju za trčanje! 

02. Svibanj 2017. 13:09

Lagertha jagode to jedem cijelu trudnocu ali i inace ih volim, takoder i mango, neki dan si kupila lubenicu i fino se najela iako nisu bas jos nesto. Za rucak me u zadnje vrijeme jako uhvatila zelja za sparogama onako u prsutu prepecene sa kuhanim krumpirom i umakom, cak i danas to planiram za rucak :) 
    Majica ti je pre slatka, a pupa odlicna bas onako pravilna prava trudnicka :) ali koliko vidim nisi ovako u tijelu nesto buca tako da vjerujem da ces bez problema skinuti to brzo nakon poroda. 
    Mrva da, da.. samo 6 :) dva tjedna do poroda a ja i dalje stanem u svu svoju odjecu haha hlace ne mogu bas zakopcat od stomaka, mogu ali malo tiska ali ovako navuc ih bez problema mogu.

Sve mogu u Onome koji me jača <3

02. Svibanj 2017. 13:14

Joj da samo znaš na što sam ja sve bacila novac.... kupila sam kao neki mali, rastezljivi pimpek (pardon na izrazu) kojim proširiš postojeće hlače. Jednom sam to upotrijebila i više nikad. 
    Ma ja mislim da je to do moje građe, kad imam 58 kila onda sam baš mršava i stanem u ful male brojeve (36, XS), a nije da je to jako malo kila na 168 cm.

• blu5
    02. Svibanj 2017. 13:18

Lagertha

Gala, predobre trapericei bravo za jubilarnu prvu fotku

Blu, uopće nisam bila premršava. Imala sam 65 kg na 168 cm, ali moguće je što se rekreativno bavim trčanjem na duge staze pa je to kod mene malo drugačije - to sam već davno napisala na temi. Evo ovo je fotka kad sam bila 8 tjedana + nešto dana i već sam bila na +2:

Ma super! Znamo da su mišići teži i ti si definitivno sva u mišiću! Bit će ti lakše i roditi radi bavljenja sportom. A kilažu ćeš vratiti ekspresno!

• gala_28
    02. Svibanj 2017. 13:26

Lagertha, taj pimpek funkcionira ili? :D Nikad čula za to. 
    Ma meni je žao samo zbog tih traperica jer me sve strah da će mi biti taman kad opale vrućine pa ih ni tada neću nositi. Inače sam si kupila 3-4 tunike/haljine/što god to bilo koje sam fakat iznosila i još nosim na tajice. Baš mi je jedna frendica rekla da nikada nisam bila toliko ženstvena i da moram nastaviti tako i kad ne bude zbog same praktičnosti. Možda i smirim tog kauboja u sebi. :)
    Pandice, možeee recept za te šparog u pršutu i krumpir sa umakom? Molim te! :)

02. Svibanj 2017. 13:28

A nadam se da budem brzo pala opet ispod 70   A za dalje ćemo vidjeti... Znam da jedva čekam početi trčati <3

02. Svibanj 2017. 13:34

gala_28

Lagertha, taj pimpek funkcionira ili? :D Nikad čula za to.
    Ma meni je žao samo zbog tih traperica jer me sve strah da će mi biti taman kad opale vrućine pa ih ni tada neću nositi. Inače sam si kupila 3-4 tunike/haljine/što god to bilo koje sam fakat iznosila i još nosim na tajice. Baš mi je jedna frendica rekla da nikada nisam bila toliko ženstvena i da moram nastaviti tako i kad ne bude zbog same praktičnosti. Možda i smirim tog kauboja u sebi. :)
    Pandice, možeee recept za te šparog u pršutu i krumpir sa umakom? Molim te! :)

A funkcionira, samo kaj ja nisam više mogla nositi stare hlače nakon 6 mjeseca kad mi je trbuh narastao toliko da bi imalo smisla stavljati taj pimpek. Hlače su mi postale preuske pa sam nosila tajice i trudničke hlače. Prije 6. mjeseca mi je taj pimpek bil prevelik i pao bi mi kad bi ga stavila na hlače, pa sam radije hlače pričvrstila s elastičnim pojasom. Ja si radim kus-kus od povrća, i narezati ću si malo mekog sira uz to...  Volim i ja šparoge, pogotovo divlje!

Sundi
    02. Svibanj 2017. 13:47

Lagertha svaka cast izlgedas mrak. A Pandica ja sam vec natukla 6 kila a nisam ni blizu kraja... Tak da mene ceka gladovanje  nakon prestnaka dojenja. A i neki sport makar nisam sportski tip definitivno..

Eloa
    02. Svibanj 2017. 14:13

Nemojte se mucit s kilogramima,ko ce skupit manje od 10 kg sve ce otic na porodu, a mi ostale koje smo prikupile malo vise ce otic kroz par mjeseca...Ja sam do sad nakupila 14kg jos imam dva mjesea :-) i uopce se ne nerviram toga.. Uz sve ostale komplikacije cak me ni doktori ne upozoravaju...samo su tiho nakon sto im odgovorim kolko sam se zdebljala.. Bitno je samo da smo mi i nasi bebaci zdravi i da se ne debljamo zbog secera il stitnjace...  Puse od mene i Jana iz ležećeg položaja,hehe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.