Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trenta
    02. Svibanj 2017. 23:47

I da geonistin vaginatele koristim vec 2x. Veli mi ginic da su te gljivice ceste u trudnoci:( 

mamika3
    03. Svibanj 2017. 07:19

Jutrekoooo!!!!!!Hej,koskice,ja sam bila ziher da se nesto dogadja!No ne brini,bude!Samo kaj izludjuje to iscekivanje-cista igra zivaca plus fizicke tegobe!Nimalo zabavno!Javljaj nam i dalje kako napreduju situacija!kako cesto sad ides na pregled?

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    03. Svibanj 2017. 07:25

Trebalo je vremena dok vas ja sve pohvatam!Bas ste aktivne....Ha ha.....Ja ne naoticem,nit me strah da budem,imam sigurno plus 17 dosad!Guzica mi ista,i bedra i ruke....Sve je u trbuhu i oko trbuha!Ledja me znaju bolit cesto,pretpostavljam da je zbog  dobivenih kila!Najveci mi je problem bol u preponama i ligamentima tamo dole!Sto vise hodam,sto se vise krecem,sto vise kucanskih poslova....Jace boli!Ponekad u tom donjem dijelu ledja i naprijed osjecam tupu bol i jednostavnooram leci!Tako da sam odlucila malo usporiti!Nisam naviknuta na to,ali budem!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Rozaa
    03. Svibanj 2017. 08:16

Trenta obavezno javi dojmove iz Merkura kad rodis...

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

• gala_28
    03. Svibanj 2017. 08:16

Ja sam imala nešto bijelih strija na bedrima i prije trudnoće od oscilacija u kilaži. Celulit mi je bio podnošljiv. Za sad pratim situaciju sa tim nesretnim strijama jer sam očito sklonija njima. Trenutno sam na +1 u 25. tjednu. Tek sam povratila kilažu od mučnina ali kako je krenulo, mislim da ću do kraja sustići i one koje nisu vidjele mučnine.
    Jutros sam imala pokušaj doručka bez kruha, kao neću nikakav sendvič što bih najrađe. Lijepo sam si napravila pahuljice u bademovom mlijeku i nakomadala jagode unutra. Iznenađujuće fino i zasitno. :) Mislim da ću nastaviti eksperimentirati u tom pravcu. 
    Koliko se često mažete kremicama protiv strija i celulita?
    Ja se sjetim 1-2 tjedno...tj. sjetim se malo češće ali toliko često nakanim. Već vidim kako ću požaliti ovu lijenost. 

Carmen012
    03. Svibanj 2017. 08:17

Koskice još malo, bebi je očito jako fino u trbuhu :)

Ofnice ja nikad nisam imala niti trunku celulita a sada mi je grozno pogledati guzu i noge. Meni je prvo guza počela rasti a tek onda trbuh, sad sam si u nekoj odjeci tak smiješna, trbuh strši na jednu, a guza na drugu stranu.
     Mamika3 na meni se mojih 10 kg ne vidi jako ali ih itekako osjećam, pogotovo u leđima i nogama. Isijaš mi se na svu sreću smanjio ali me zato trtica bas jako boli nakon sjedenja.

• gala_28
    03. Svibanj 2017. 08:22

I da, maže li koja od vas grudi sa nečim posebnim?
    Prošli tjedan mi je jedan dan nakon tuširanja bio grozaaan osjećaj u grudima i ne znam što je to bilo. Nešto između peckanja i laganog svrbljenja. Ne mogu definirati jel osjećaj bio kao iznutra ili izvana. Prije bih rekla iznutra. Doduše, tuš je bio malo topliji.
    Općenito najveću promjenu vidim na tom predjelu. Krupnije su no ne i puno veće. Čudno. Uvijek sam nosila neku dvojku, a sada su teške, kao silikončići. :-/
    Sad pazim da ipak voda bude mlaka, ali još jednom sam imala sličan osjećaj bez tuša prije. 

Carmen012
    03. Svibanj 2017. 08:24

gala_28 ja zbog naglog rasta imam bijele strijice duž cijelih bedara i guze, zbog toga me jako strah da će mi i trbuh popucati pa se mažem nakon svakog tuširanja, znaci minimalno jednom dnevno. Mažem se biobazinom kremom za strije i još u nju umiješam neko biobaza suho ulje za strije. Još niisam popucala ali vidjeti ćemo do kraja.  Za celulit ne mažem ništa jer me strah tih sastojaka u tim kremama a i nisam sigurna da te kreme mogu ista pomoći, pokusati cu ga skinuti vježbanjem nakon poroda

Pinkica93
    03. Svibanj 2017. 08:55

Jutro cure! Nema me nekoliko dana i dočeka me skoro 20 min čitanja šta ste sve napisale. Ko će ga pohvatati šta je koja od vas više napisala.
    Celulit i strije- za mene je to nepoznati pojam. Tek sad sam došla na onu težinu koju bi i trebala imati za svoju visinu.
    Jučer bila kod svog gin i vaga pokazala +11 na 27+6. Ko zna koliko će još kile ić gore do happy enda, ali baš me boli briga. Ja sam valjda jedina ovdje koja bi rado da joj koja kilica i ostane.
    Koskice mogu misliti kako ti je. Ne znaš jel gore to isčekivanje kad će više ili okolina koja te to svako malo pita. Samo smireno još to malo i uskoro će malena biti u tvom naručju.
    Lagertha tebi je i sa tih +2kg linija predobra. Sigurno ćeš brzo nakon poroda doći na staru kilažu.
    Neka od vas je pitala kad se beba namješta u položaj za porod. Meni je sad u četvrtak kad sam bila na uzv rečeno da je glava prema dolje, ali ova moja se okreće ko hrćak na onom kolutu i teško da je kraj dana dočekala u tom položaju pa se nadam da zbog njezinih vrtnji neće biti problema.
    Gala tebi čovjek ne bi nikad reko da si toliko trudna! Jučer baš dragog napokon nagovor da me ponovno slika i skoro sam pala u nesvjest kad sam vidjela iz drugačijeg kuta kolika sam zapravo.
    Što se tiče hrane i slatkoga... Za slatkim sam oduvijek luda i kad god sam u mogućnosti, priuštim si nešto. Sladoled je u ovim mjesecima glavni izvor slatkoga. Jagode, lubenice i ostalo sezonsko voće će nadrapati kad ja krenem u pohod za tim.

mamika3
    03. Svibanj 2017. 09:06

MM se u zadnje vrijeme isto udebljao pa sam ga pitala da kak njega ne bole ledja!Veli on da je on svoje kile nakupljao mjesecima pa se tijelo imalo vremena polako navikavat,a ja u recimo pola godine plus 17  sto je previse za organizam!Ima logike u tome!😊No dobro,bar ce nam veci dio otici!Ajme,vi stalno spominjete lubenice i jagode.....Pa se sjetim grozdja i nektarina....Sline mi cure!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.