Bambi, evo ja upravo narucujem u h&m online, stvarno imaju prekrasnih stvarcica i dosta jeftino prema drugim stranicama, a sve dobar pamuk... Ja sam skuzila da imam valjda 50 bodica i kompletica, al sve 62 pa navise velicine, i sad sam si mislila da sta ako budem prijevremeno rodila, odnosno ako bebac bude manji,nemam mu sto u pocetku oblacit tako da sam sad uzela jos nekih kompleta 56 vel., carapice,kapice,pidzamice ljetne tanje, i jos neke stvarcice te manje velicine... I sve skupa niti 70 eura... Taj h&m mi se nekako najvise svida i izgledom a osobito cjenovno...
Ja sam uzela Pampersice 1(2-5kg) i BabyLove iz DMa 2 (3-6kg) za prvih par dana
Nakon oporavka od poroda kad planirate u setnje s bebicom?Naravni,pod uvjetom da je sve ok!Mi imamo balkon tako da nece biti stalno zatvorena u sobi,ali mislila sam van,medju ljude!Curku jos uvijek ne pustam van samu ispred zgrade,muz nece biti vjecno na godisnjem....
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Eloa, kakvo ti je stanje sada, moras li.mirovati?
I ja sam mislila neke stvarcice naruciti prek hm-a, imaju super robicu. Dosta toga sam uzela u lidlu i nesto cak na borongajskom placu i prezadovoljna sam kvalitetom pamuka ali fali mi pidjamica i hlacica sa stopalima pa cu to u hm-u ;)
Nakon oporavka od poroda kad planirate u setnje s bebicom?Naravni,pod uvjetom da je sve ok!Mi imamo balkon tako da nece biti stalno zatvorena u sobi,ali mislila sam van,medju ljude!Curku jos uvijek ne pustam van samu ispred zgrade,muz nece biti vjecno na godisnjem….
Mamika,
Prvom mogucom prilikom ;)
Srecom, zivimo u kuci i imamo veliko dvoriste pa imamo kud izaci. Jedino cemo ciljati da je ranije prijepodne ili predvecerje da nam nije prevruce vani s obzirom da nam je termin pocetkom srpnja.
Kaj sad sa ovom vladom? Su oni vec izglasali onaj zakon o 4kkn porodiljnog ili nis od toga ak padne vlada ?
Da..kupila sam u lidla i u h&m-a kad san naletila...lijep im je pamuk..ja sam svega par uzela 56 za svaki slucaj...nego ko je krajem 8mj ko ja? Ja ne znam koliko kratkih /dugih rukavica da uzmem...mala je bila zimska beba i to je bilo divno nisan razbijala glavu da li kratke il duge...a sad...pojma nemam...
Mislim da nista od toga ako padne vlada, koliko sam pratila govorili su da to ide tek u drugoj polovici 2017.g.
Mamika3 evoo mee 🤗 nisam bome dugo bila na forumu i imala sam sto citati 😂
Cure koje su bile u bolnici nadam se da je sad sve okej..
Koskica nadam se da ces se javiti sad koji dan sa iskustvom sa poroda i da ce sve bit okej 😊
Ja sam kupila pampers new born za pocetak..uzela sam 1 paket pa neznam jel to dosta ili da uzmem broj vece..dosta njih hvali mullerove pelene pa cu se mozda poslije prebacit na to..
Prosli tjedan sam malo zaboravila pit magnezij,ovaj tjedan pijem svaki dan,al jutros u pol 8 me probudio grc u nozi i probudila sam dragog,ja sam nastavila spavat al nakon sat vremena me uhvatio grc u drugoj nozi pa me sad nogice cijeli dan bole 😥 vec valjda 2tjedna imam bolove u desnoj preponi,nekad me onak uhvati ko grc..al valjda je to sve normalno..i zadnjih par dana sam uzasno umorna..eto malo da se izjadam,al inace se super osjecam..i da kad idemo nesto obavljat po gradu dragi valjda zaboravi da sam s njim pa ubrza hod tako da svaki dan imam brzo hodanje 😂😂
Ohsoboho, stanje je stabilno, moram mirovati, makar je meni ginekologica rekla kao da mogu ndke stvari raditi, ali da vecinu vremena mirujem.. Tako da eventualno slozim dorucak il veceru nabrzaka,drugo nista.. A i skuzim kak dok stojim duze od 5 minuta kak mi se trbuh stvrdne pa se uplasim i odmah legnem..Najbolje mi odgovara lezanje na boku i tako provedem cca 23h dnevno.. Kak si ti? Kaj su tebi rekli?
Ofnice, tnx... čak imaju 1 kolica za jogging, ali mislim da ću na kraju pričekati jer se i tako sva ta kolica preporučavaju koristiti nakon 6 mjeseca.
Ja ću ići van s bebanom čim ću moći hodati bez nekih velikih bolova. Ako će to biti odmah, onda ću odmah.
Imamo i balkon, pa možemo biti i na balkonu na početku. Razmišljam kupiti onu Ergobaby adapt nosiljku jer se ona može koristiti već na početku. Netko je bio rekao da ju je već kupio? Da li ju je netko i koristio? Kakav je materijal? Jel predebel za po ljeti?
Sortiraj odgovore
Najstariji