Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    03. Svibanj 2017. 11:23

Za lidlove pelene sam cula da su dosta široke oko struka odnosno da zijevaju iza na leđima pa kasnije kad beba vise kaka, da kakica zna izletit van prema bodiju. To sam cula, nemam pojma...ima li koja od vas iskustva s njima?

Pinkica93
    03. Svibanj 2017. 11:33

Kad je već tema pelene, ja imam jedno možda glupo pitanje. Koji broj treba kupiti, 1 ili 2? Često se zaletim do odjela s pelenama kad sam u dućanu di ih ima i skužila sam da neke marke čak ni nemaju broj 1, nego kreću sa brojem 2. Strah me da ne kupim ili premale ili prevelike.

Ofnica
    03. Svibanj 2017. 11:34

Lagertha, mi smo naručili iz SLO sa stranice Mali Vragci. Trebala su stici u roku 9tj, dakle do 1.5., međutim javili su mi da ce stici oko 15.5. jer dobavljač iz Poljske ima problema s gužvom i rokovima isporuke jer su ogromne navale na Bebetto kolica. Pogledaj si na toj stranici, ima različitih marki i modela, a postoji i stranica www.boombo.si.

mici_0555
    03. Svibanj 2017. 11:36

Pinkica...ako ti je proljev svakih par sati, možebit da si pobrala ko ja prošli tjedan...krenulo s povračanjem nastavilo s gadnim proljevom.
    Rekli su mi da sad vladaju te crijevne viroze...mene držalo 5 dana. Dole sam zaljepila sliku kaj su mi dali na zaraznoj da jedem. Iz apoteke preporučam rehidromix- meni pomogao da ne dehidriram, po 3 u danu sam pila na guc.

hrana kod crijevne viroze
    hrana kod crijevne viroze
    Ofnica
    03. Svibanj 2017. 11:36

Pinkice, pogledaj kilažu koja pise na pelenama, mislim da na broju 1 pise 2-5kg. Mislim da ja imam te...vjerujem da ako se beba rodi s 4,5kg da bi bilo dobro početi vec s brojem 2, koje su mislim od 3-6kg.

OhSoBoho
    03. Svibanj 2017. 12:05

Što se pelena tice, mi smo od prijatelja dobili paket pampersica broj 1 koje su za 2-5kg, ima ih 22kom. Kupit cu za pocetak i paket dm-ovih, velicinu 2 (mislim da i nema manjih) pa cemo.kasnije vidjeti.
    Inace, puno cura mi je reklo da nisu zadovoljne pampersicama i preporucile su mi violeta i dm pelene. Probat cu sve pomalo pa cemo vidjeti.

Pinkica93
    03. Svibanj 2017. 12:08

Hvala cure. Baš me gadno uhvatilo. Nadam se da neće dugo trajati jer mi je već sad muka od toga. I još na sve to imam ludu sreću da čim mi nije sve ok s probavom, mala se počne bacakati na sve strane. Meni se isto čini da je ta kilaža navedena na pelenama. Kad malo bolj razmislim, bolje uzeti i veće broj nego manje. Itako ću ih trebati duuugo vremena. Lako se uzmu ove manje ako će se ove pokazati kao prevelike. Ludi moj mozgić.

• Bambi34
    03. Svibanj 2017. 12:11

Sjecam se da sam prije 9g u rodiliste nosila Pampers Newborn od 2-5kg jer se mala rodila prijevremeno i jedino Pampers je imao te od 2-5kg...kad je ojacala prebacila sam je bila na Libero pa na Baby Love. Sve su bile ok i nisu nam propustale...sad cemo vidit jer svi kazu da ce bit drukcije s pisulincem..
    Ofnica i mi isto narucili s mali vragci bebetto kolica...bil su nam najpovoljniji...pronasla sam bila na ebay-u bebetto murano s maxi cosi AS jos povoljnije, neki ducan iz Poljske al' nas isto bilo strah pa smo se odlucili na Slovence na kraju...nego gdje online kupiti robicu? Kiabi, M&Co - tu sam vec par stvarcica narucila, uskoro cu i s Next-a i to frajeru za izlazak iz rodilista, Vertbaudet mi je dosta skup..Preko fejsa sam narucila i u Nipcoma benkice i par stvarcica..koristila sam njihove stvari i za malu i sjecam se da su bili kvalitetni..al da vidim ima li gdje jos online pa da ja i mala parimo oci :-) E..krevetic smo narucili preko ekupi imaju akciju..posteljina 6djelna plus krevetic su nas ispali 999kn..

Pinkica93
    03. Svibanj 2017. 12:12

Ja sam isto čula dosta negativnih stvari za pampersice i da cure hvale ove iz dm-a i one iz mullera.

NevaNevičica
    03. Svibanj 2017. 12:30

Moja seka kaže da su joj Pampersice najbolje, u početku new born, kasnije obične, one zelene. Violeta onak može proći, a iz DM joj nikako nisu odgovarale. Planira li koja koristi moderne platnene pelene možda?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.