Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sanja...
    02. Svibanj 2017. 11:04

Emma85

žene, jeste razmišljale o tome kada krenuti u bolnicu? jasno mi je u slučaju krvarenja, ispadanja sluznog čepa ili prsnuća vodenjaka ali što kada krene s trudovima? treba li odmah do bolnice ili čekati što duže kod kuće?

Nama je doktor rekao da se polako spremamo za bolnicu kad se trudovi ponavljaju svakih 10 min

• Sanja...
    02. Svibanj 2017. 11:10

Evo mi smo dosli s kontrole. 33tjedan sam. Zatvorena I sve je u redu. Bebica je malo naprednija od prosjeka. Imamo 2215g. 

Sundi
    02. Svibanj 2017. 11:16

Evo ja bas sad citam i nadam se da ce nam se javit curke sa radila sam postom XD.
    Eloa  je doma, jel jos entko od curka bio u bolnici... 

02. Svibanj 2017. 11:55

Pozdrav cure :)
    napokon sam uzela malo vremena procitati sve sto ste pisali i malo prokomentirat.
    Što se tice spavacice za porod imam jednu kao veliku musku kosulju koja je cijela na dugme.Tamno siva. Kad smo vec kod toga kako vi planirate ici u bolnicu? Mislim hocete odmah doma obuci te spavacice ili? Ja sam razmisljala da obucem odmah kod kuce tu spavacicu za porod i ispod samo tajice i patike naravno??
    Što se tiče pospremanja i nemam bas neku zelju haha torba za rodiliste je spremna, stvari za bebu su spremne a sto se tice kucanskih poslova od kada imam kontrakcije muz se puno angazirao oko mene tako da i sprema i kuha dosta a ja iskreno vecinu dana nist ne radim, pogotovo kad one ode radit.
    Netko je spomenuo zelju za slatkim.. ufff.. svaki dan!! obvezno ujutro cim oci otvorim uzmem si mlijeka ili neki lagani cappuccino napravim tek toliko da ima okusa i obvezno cokolada ili kolac pa tek onda mogu doruckovat i tako cijeli dan u krug. Cak i za rucak kad se najedem da ne mogu vise ja moram jos kasnije nesto slatko.. palačinki sam se napekla kao nikad u zivotu haha al dobro ja sam na +6kg pa mogu malo hihi 
    Lagertha evo me, evo me, jos sam u jednom komadu, jedva! Danas 38+0, siiiitno brojim. Vec par noci zaredom me  toliko hvataju bolne kontrakcije da sam sinoc bila na rubu suza. Ali ne one nepravilnog oblika vec me probudi jaka bol tokom noci i drzi bez prestanka, sinoc 35 minuta u komadu, umirala sam od bolova. Osim kontrakcija imam i jako peckanje skroz dolje, citala da je to normalno i gin kaze da nemam nikakve upale iako je to peckanje jako neugodno. I onaj osjecaj kao da ces se svaki cas upiskit. Sutra imam opet pregled kod gin.
    Stvarno gdje je koskica, ocekujemo novosti :D kad ona javi onda ce mene vec panika lagano da sam ja na redu haha
    sto se tice broja djece muz i ja smo dogovorili jos i prije nego sam ostala trudna da cemo imat troje, cetvero ako Bog da :D

Sve mogu u Onome koji me jača <3

02. Svibanj 2017. 12:16

Haha Pandice, tak je i meni što se tiče kućanskih poslova. Napravim ja nešto, ali ne puno više nego kad sam radila. Ponekad mi se ni skuhat neda. 
    Ja baš nemam neku veliku želju za slatkim, pa baš ni za mesom. Kavu na žalost ne smijem, bude mi loše poslije nje. Najviše mi se pije mlijeko, jede mi se riba, svježi sir s vrhnjem, bademi/orasi, povrće, voće (pogotovo jagode). Inače obožavam linoladu, ali sad mi baš i nije do nje. Ipak ne bih odbila palačinku s pekmezom.  Ja sam na + 17  Evo i jedne slikice od prošlog tjedna.

mrva2017
    02. Svibanj 2017. 12:43

Bokic curke, moj muz ovaj tj na godisnjem pa okolo hodamo i kupujemo. Jutros smo vec bili u Bubamari, sad cemo jos u Ikeu. 
    Sto se tice djece, mi cemo svakako jos ako nas dragi Bog blagoslovi. Samo da ovaj porod prode ok i sve bude dobro. 
    U petak smo bili na pregledu i sve je ok. Malo je tezi od prosjeka.
    Pandice,samo 6 kg? Ja sam sada na +5 a imam do kraja jos 2 i pol mj. 
    Sto se tice snova o porodu i mene to opsjeda zadnje vrijeme. Nocas sam sanjala da sam rodila i nakon poroda pogledala da li mi se pupak vratio na staro...  cudan mi je trenutno... napola vani, napola unutra.... ah... i mene gluposti brinu...
    Puse svima i drzite se!!!! 

• blu5
    02. Svibanj 2017. 12:43

Lagertha, ja uopće ne bi rekla da si na +17. odnosno, jesi bila premršava prije trudnoće? Baš super izgledaš!Meni organizam isto traži slatko, a nastojim se suzdržat. Ja sam na +6 na zadnjem pregledu, a sada barem na +7.

• gala_28
    02. Svibanj 2017. 12:45

Ajme, diiivan stomak! :) :) Liiijepiii okrugliii!
    I ja sam ovisna o jagodama. I zagrebački sir mi je mljac kao nikada prije. Ovih dana fantaziram i kinesku. 

Evo mi smo se napokon uslikali pri svečanom ulasku u 6. mjesec. Prva slika. Sve do tada prošlo nezabilježeno ali sami smo si krivi. :-/

• blu5
    02. Svibanj 2017. 12:49

Gala super!!!Kao da si se malo najela:-) Meni su isto jagode mljac, općenito voće mi se baš jede!Jedva čekam lubenicu i breskve!

• gala_28
    02. Svibanj 2017. 12:54

Meni iz moje perspektive "od gore" izgleda čak veliko. :) Ali i stopala mi tako djeluju pa cijeli život mučim isti kompleks nogala. :D...valjda se onda broji samo vizura objektivnog promatrača.
    Jao lubenice. Već danima ih spominjem. A prvi put sam počela još za Božić. :D Mislim da ću kupiti najveću na placu i onda se usvinjiti dok ne svisnem. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.