Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Travanj 2017. 08:28

AnnaFit157

Sonjiko drži se!!! Vjerujem da vi borci to možete ;) !!!!

Cure, izgleda da smo ostali bez kolica tj ona na koja smo računali…ispada da moramo moljakat za njih i muž je rekao da kupujemo svoja. Žalosno što je došlo do toga s obzirom da je riječ o njegovoj sestri no okej, imamo svoj ponos. S obzirom da smo kupili auto, budžet nam je doslovno stisnut i tražimo neka ok (no name) ali i povoljna. Nisam UOPĆE gledala kolica tako da ne znam ništa o njima osim da bi da budu 3 u 1. Bilo kakve preporuke bi dobro došle. P.S. Kupili bi ih u RH.

Ja bih ti radije preporučila da kupiš neka bolja na Njuškalu. Ljudi ih prodaju jeftino samo da se riješe. Npr. ovu marku sam i ja dobila od rodbine samo kaj su moja služila za 2 djece i još su uvijek realno ok: http://www.njuskalo.hr/djeca-ostalo/djecja-kolica-oglas-19258408
    Jedino kaj ti je malo veći problem kaj ipak moraš otići do tih ljudi, pogledati kolica i odlučiti da li su ti u dovoljno dobrom stanju.

mrva2017
    26. Travanj 2017. 08:32

Sonjiko, drzi se!!!!  Sve smo uz tebe i ostale cure koje su u bolnici. Jake smo mi zene, a nase bebice jos jace!!!! 
    Cure, ide li mozda koja danas i sutra na tecaj u DZ Ivanicgradska? Mi krecemo u Petrovu 9.5.,ali sam misila i sama otic ovdje da upoznam patronaznu.

Eloa
    26. Travanj 2017. 08:35

Sonjiko,drzi se... Mogu si samo misliti kako ti je, ja sam tek 4/dana u bolnici i u ovom krevetu sam sva zatvrdila,ne mogu spavat kako treba, stalno neka buka i nemir... Jedina zelja mi je da mi sad tablete funkcioniraju i da nemam trudova te da me puste doma uz strogo mirovanje... 
    Kakve lijekove dobivas? P.s. jel si otvorena il ne? 

• blu5
    26. Travanj 2017. 08:39

Ajme Sonjiko, mogu mislit kako ti je! Na kraju se to sve stvarno isplati kad vidiš rezultat, al ležanje u bolnici još pogotovo toliko dugo je baš ajme!
    Anna pogledaj po Njuškalo, ima ti polovnih kolica, naravno ako bi uzela polovna, jer se po meni ne isplati davati neke prevelike novce za nova kolica. Definitivno su precijenjena!Puno se pričalo o kolicima, pokušaj pronaći negdje unatrag.

Sundi
    26. Travanj 2017. 08:50

mrva2017

Sonjiko, drzi se!!!! Sve smo uz tebe i ostale cure koje su u bolnici. Jake smo mi zene, a nase bebice jos jace!!!!
    Cure, ide li mozda koja danas i sutra na tecaj u DZ Ivanicgradska? Mi krecemo u Petrovu 9.5.,ali sam misila i sama otic ovdje da upoznam patronaznu.

Hej bila je moja sister priejgodinu dana. Bila je zadovoljna.

Sundi
    26. Travanj 2017. 08:51

Sonjiko bas mi je zao... Cuvja i sebe i bebicu bit ce to sve u uredu... Puno pusa...

Maja 3
    26. Travanj 2017. 10:27

Sonjiko,drzi se!

mamika3
    26. Travanj 2017. 10:34

AnnaFit  takodjer preporucam njuskalo!Dok nisam bila ziher da cu dobit svoja natrag isto sam gledala!Bilo ih je par koja su mi se cinila ok,3u1 za nekih cca 1000 kn!A u ducanu ces najjeftinija 3u1 naci za 3000-ispod toga nista!Kupila je susjeda prije par mjeseci chicco trio living za soma kn !Kolica su zbilja u odlicnom stanju tako da iskreno mislim da se moze naci nesto!Meni su bila zapela Cam 3u1,neka svjetla boja sa uzorcima-700 ili 1000 kn!

Sonjiko  drzi se!Nadam se da cete izdrzati sto duze!Ja znam kukati kak se lose osjecam pa procitam post tipa tvojeg pa se onda malo zamislim!Pomislim si kako sam bar na nogama,a puno ostalih zena je prokovano za krevet nazalost!.😚

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    26. Travanj 2017. 10:35

Hvala,Ofnice!Nosim ginicu nalaze pa cu ga bas pitat za taj bris!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mici_0555
    26. Travanj 2017. 11:20

Sonjiko držim fige da sve dobro prođe na kraju.
    Ja sam ipak otišla na zaraznu danas, sinoć opet 5 stolica. Na sreću samo je rota virus, nisam dehidrirala očito sva ta čuda iz apoteke protiv dehidracije i čajevi djeluju. Moram pohvalit sestre, doktore i svo osoblje gore na zaraznoj stvarno su divni i posebno pažljivi prema trudnicama,

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.