Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    26. Studeni 2016. 16:30

Upadam ko padobranac.. ja isto smedi iscjedak neki imala u 12. tjednu,isti dan ginicu, dobila utrogestane da stavljam u rodnicu i strogo mirovanje jer  bilo kakvo krvarenje u trudnoci se moze smatrati prijetecim pobacajem..zvuci grozno,al zenama cesto to bude..mozda ti je samo negdje neka zilica od napora il kaj pukla pa zato smede,stara krv, znaci da sad vise ne krvaris..ako krene crvena pravac hitna.. meni se to dogodilo od silnog napora prilikom povracanja

Martinaa94
    27. Studeni 2016. 22:25

Pozdrav curke,
    evo i mene, nije me bilo na forumu od početka 2015.
    Termin 21.07.2017.

https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png

MalaKoza
    28. Studeni 2016. 09:05

Hi cure, javljam se i ovdje da vas pratim.
    Inače sam ljetnica 2016., trenutno na temi planiranja bebe i duboko se nadam da ću vam se uskoro priključiti pa da budem u toku :) 

Mamicaaa,vidim da si i ti u Njemačkoj. Do sada sve cure koje sam upoznala na forumu, a da su ovdje, nisu blizu mene. U kojem si gradu?  Možda možemo kavu popiti. Dobro bi mi došlo neko društvo uživo jer ovdje nemam nikoga, osim radnih kolega,  a i njih sad viđam rijetko

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Maja 3
    28. Studeni 2016. 10:44

Hej cure,vidi se da je bio vikend,sve nesto utihnulo..kako ste?
    Martina,dobrodosla!
    Mala koza,nadam se da ces i ti brzo se prikljucit.

Mamicaaa
    28. Studeni 2016. 13:32

Pozdrav svimaa! 
    Martina dobrodosla!
    MalaKoza jesam,al sam blizu Berlina..eh znam kako ti je ni ja nemam nikoga ovdje i stvarno bi lijepo bilo s nekim nasim kavu popit..i nadam se da ces se uskoro prikljucit ovoj temi..
    Maslacak bome da,za vikend se svi razbjezimo..kako si?

Maja 3
    28. Studeni 2016. 13:45

Mamicaaa,umorna sam ko pas,a mucnine me ubiju..evo sad nesto malo rucka pojela,kao ne stane vise,dignem se od stola a gladna...a ne stane mi ni zalogaj vise.. idem sad probat s mandarinama malo.. kako si ti?

Mamicaaa
    28. Studeni 2016. 15:27

Joj ja sam kronicno umorna,a nemam ni dana slobodno hah meni su napokon mucnine prestale i nadam se da ce sad tako ostati..cure su meni pisale za mucnine da jedem bademe,cula sam i da je dobro njusit narancu i limun i kupila sam narance i taman mucnine prosle..znam uzas,al probaj nesto jest sto ti pase,meni je vocni jogurt pasao pa sam uz njega pojela cak malo i kiflice..iskreno se nadam da ce i tebe mucnine ubrzo proci..

• tmr28
    28. Studeni 2016. 15:48

Evo i meni mucnine prolaze...svaki dan mi je sve lakse nesto pojest...u sri idemo na 2.uzv pa me bas zanima kolko smo narasli hihihi

• tmr28
    28. Studeni 2016. 15:50

Btw u ova 2-3 tjedna sto sam imala mucnine skinula sam 2 kile...al uopce ne sumnjam da cu sad nadoknadit hahahhaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.