Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkica93
    29. Studeni 2016. 18:52

Za to unutra kod doktora me zanima. Dečko me do sada svaki puta obavezno čekao vani. Sad u petak baš idem i nadam se da će se vidjeti srčeko pa me zanimalo zato jel može samnom unutra.

• tmr28
    29. Studeni 2016. 19:01

Ja mislim da ne smiju sve dok idemo na vaginaalni uzv :(

Mamicaaa
    29. Studeni 2016. 19:02

Poslije 12tt kad rade normalan uzv na trbuhu,tako je bar tu..

Pinkica93
    29. Studeni 2016. 19:04

Malo smiješno da ne smiju na vaginalni dok idemo. Mislim, ipak su nam oni napravili to zbog čega i idemo k doktoru.

Mamicaaa
    29. Studeni 2016. 19:15

Hahaha slazem se s tobom,al eto uvijek moraju biti neka pravila  
    Koliko si vec trudna?Sry znam da si napisala al nemogu po pamtiti..

Pinkica93
    29. Studeni 2016. 19:23

Baš su ga skroz zeznuli s tim. Pa ne bi si mamu ili tatu vodila unutra.
    Ako je prošli utorak bilo 4+6, onda bi danas trebalo biti 5+6. Po mojoj logici. ma ko bi nas sve popamtio. Ima nas dosta, Bogu hvala!

Pepa5
    29. Studeni 2016. 19:25

Ja vodim u Petrovoj i tam kod gin ne moze uci,al ni ne cudim se kad ima par kabina pa žene gole šetaju do stola,a na uzv idem u uzv ambulantu i tam muž poslije 12tt,tj kad je normalni uzv.

Pinkica93
    29. Studeni 2016. 19:32

Ma ja vodim u jednom domu zdravlja. Kaj možeš ovak ko grom iz vedra neba voditi trudnoću u bolnici ili treba biti neki poseban razlog za to?

• tmr28
    29. Studeni 2016. 19:58

Moja sestra je vodila u bolnici...svaki mjesec je otisla kod svoje ginicke i trazila uputnicu za uzv i ova joj dala...bez obzira sto i ona ima uzv u domu zdravlja...

• tmr28
    29. Studeni 2016. 19:59

Nije imala nikakve komplikacije...jednostavno je radje htjela u bolnicu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.