Ciao ženiceee. :)
Nova sam ovdje.
Imali koja mama da ima problema sa trombofilijom? :(
Jutro curke, jeste li se naspavale :) ja sam jučer kompletirala nalaze krvi, urina i štitnjače i sve je extra!
Kakvi su kod vas simptomi? Kod mene ništa osim osjetljivih cica...vjerojatno je još rano jer sam tek 7+1.
Jeste li u početnim tjednima trudnoće više osjećali onaj jajnik iz kojeg je bebica došla? kod mene je došla iz lijevog jajnika i taj dio pupe svaki dan osjetim kroz nekakve male bezbolne grčeve, ponekad se javi desni jajnik kao sa ću dobiti...inače mi je doktorica potvrdila da su jajnici uredu kao i maternica pa je valjda to normalno ili?
Bok cure!
Pratim vas vec duze, skoro od pocetka teme. Ja sam inace iz Proljetnih beba 2017., al sam imala spontani prije 2 mjeseca.
Danas mi je 36.-i dc, a M bi po kalendaru trebala doci sutra. Inace imam neredovite cikluse (28-35 dana).
Inace ne pratim ovulaciju trakicama pa neznam kad su bi bili plodni dani jer mi se vjv sve poremetilo nakon spontanog, a nezasticen odnos je bio 19.11.
Cijelo vrijeme me boli dolje kao da cu svaki tren dobiti M, a povremeno me bole i grudi koje me inace nikad prije M nisu boljele, osim kad sam prvi put bila trudna (u 7. mjesecu).
Malcice se nadam plusu iako se ne zelim prerano nadati da se ne razocaram, mozda samo kasni..
Svima zelim skolsku i dosadnu trudnocu! :D :-*
Pozdrav svim i dobrodosle nove trudnice!
Venerica83 mene je sam trbuh bolio kao kad trebam dobit,za jajnik koji me bolio vise ili manje se ne sjecam haha..al je normalno da boli kao kad trebas dobiti jer ti se maternica siri...
Tmr28 a to valjda ovisi sve od ginekologa jer mi smo na prvom pregledu odma pitali i rekli su nam tek poslije 12tt kad ide normalan uzv..
Sortiraj odgovore
Najstariji