Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Megi1509
    25. Studeni 2016. 09:01

Jutro svima :) 

Danijela i tebi dobro jutro... :)
    Hahah nekako se i ja nalazim u tvom problemu... ja za sad stvarno nemam mucnine nego uzasnu zelju za jest.. vec u 6h kad mi se muz digne za ic radit ja budem gladna..
    Ujutro si pojedem ili griz ili namaz i pastetu,to dajem sinu pa vecinom i ja to jedem.. a za rucak muku mucim dok smislim sta bi jela.. sve mogu jest a kad razmisljam sta bi nis od tog nebi haha.. a za veceru vecinom imamo sta i za rucak,osim ako ne pojedemo sve pa onda npr si narezemo kobasice posto imamo nase domace i tako.. cak znam na internetu upisat ideje za rucak i gledat slike pa koja mi se svidi to napravim hah 😄

• Danijela+
    25. Studeni 2016. 09:06

Jutro Megi1509 :-)

Hvala ti na odgovoru
    Evo ja sam si palentu (zgance) za dorucak napravila...

Tako sam i ja cim se probudim ko da nisam danima jela 

Al mene svako malo trazi nesto jesti...  Doslovno jedem 5 ili 6x dnevno po malo 

Za rucak isto tako nekad idem na net pa trazim ideje al vecinom mi mama skuha pa mi donese Obzirom da sam sama, nekako mi se ne da kuhati za mene samu :-(

Mamicaaa
    25. Studeni 2016. 10:01

Jutro cure 
    Mislim da sve istu muku imamo oko jela..samo ja vise sendvic ne mogu ni smislit, a radim od 6 tu su pekare jos zatvorene pa mi je dorucak najveci problem hah..nekad banane,nekad one 7days krosane il tako nesto..za rucak isto kao Megi nemam pojma sto mi se jede i sto bi pravila,al isto ako ostane od rucka to i veceramo ili smisljam sta bi za veceru..
    Jooj domace kobasice,spek ajoooj haha..kad god odem u Zagreb dobijem po kilu dve jer se pozelim takvih stvari,cak sam se zazelila one cekin salame..mislim da je vama lakse nego meni jer kod nas u Hrvatskoj je hrana 10000x bolja..

Ofnica
    25. Studeni 2016. 10:37

Bok cure,
    da se i ja priključim ovoj temi pošto smo većinom mi proljetnice pobjegle s teme proljetnih bebi.
    Meni je termin 1.6., sad smo 13tj. Mučnine mi lagano popuštaju tako da se apetit vraća u normalu.
    Prošli tjedan sam radila kombinirani probir, nuhalni nabor je odličan tako da sam mirna i radošću proživljavam svaki novi dan.
    Cure, koliko ste se do sad udebljale? Ja cca 1,5-2kg do sad.

Mamicaaa
    25. Studeni 2016. 11:01

Ofnica dobro nam dosla! 
    Moj termin je 31.5 isto sam 13tj,a prezadnji put kad sam bila kod gin udebljala sam se oko 1.3 kg i zadnji put sam smrsavila oko 0.8, slljedeci tjedan idem gin pa cemo vidit jesam dobila koju kilicu iako ne vjerujem jer sam imala 2 tjedna uzasnu mucninu,od jucer mi je bolje pa se nadam da ce tako i ostat..

Hmm mogla bi nesto od toga napraviti..

Maja 3
    25. Studeni 2016. 11:07

Hej curke,evo i mene..
    Mala zaspala,pa sad nabrzinu malo pospremit,stavit rucak kuhat,i tako..i ja lijena ovih dana za neko preveliko kuhanje,sve nesto brzinski bude. A za mucnine sam skuzila da me spasavaju mentol bomboni,tako da ih vec drugi dan zaredom tamanim..dobrodosle nove cure!

• Danijela+
    25. Studeni 2016. 11:39

Ofnica dobrodosla
    Ja sam na +2 s kilama, a danas 18tt, ali ja sam usla u trudnocu s +10 tako da je to ok
    Sad uzivaj u drugom tromjesjecju, kazu da je to najljepse razdoblje 

Mamicaa
    slazem se s tobom da je ovdje hrana bolja, kad odem van kod muza ne znam sta bi jela, fale mi nasi proizvodi 

Eto odose moji zganci, toliko sam bila gladna da sam si sad naprvila 2 sendvica :-/

• Danijela+
    25. Studeni 2016. 11:49

Ofnica
    Hvala na prijedlozima, morat cu nesto napraviti
    Ne mogu se vise ovako hranit, samo cekam kad ce se bebs pocet bunit i lupat u stilu koji mi je 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.