Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mamicaaa
    24. Studeni 2016. 15:57

E pa ja imam 20 god a dragi 23 hah..tako da cu u 21 postat mama i isto smo planirali i pricali dugo o tome samo smo cekali da kako se kaze malo stanemo na noge..
    A normalno da te povrijedi al kazem ja nema veze meni to nije bitno uopce vise i ne treba se nitko veselit zbog mene,bitno mi je da se nas dvoje veselimo svemu sto nas ceka, za sad se veselim svakom pregledu da vidim bebicu i kad cujem srceko neopisiva sreca me uhvati..neki dan sam bas rekla svaki covjek od nas ima neke zelje imat kucu dobar auto ili sta ja znam meni je sad samo bitno da moja bebica bude ziva i zdrava i da sve bude u redu..
    Al eto drage moje znate kad se dogodi tako neki trenutak a vi tako i tako podivljali sa hormonima..

Mamicaaa
    24. Studeni 2016. 16:43

Mi smo cekali da on nade dobar posao da se mozemo osloniti na njegovu placu jer smo nas dvoje sami tu u Njemackoj,svi nasi su u Zagrebu pa nam je bilo dosta tesko dok se nismo snasli i trebala nam je takva neka sigurnost bar posla sto se tice..sad nam je super,ja tu radim kak oni kazu mini job jer neznam jos najbolje jezik..sto se stana tice tu imamo stan sa 2 spavace sobe taman za nas i bebicu,a vjencanje ce pricekat imamo kada..nekad radim po 2 sata na dan a nekad 5,samo je problem sad od petka pa do 23.12 od kad idem na go sto cu radit svaki dan po 5 sati bez dana slobodnog al ne opterecujem se ak nebudem mogla ici cu otvorit koji tjedan bolovanje u krajnjem slucaju..cak mi je sad i drago sto smo daleko od svih pa nam se nitko ne mjesa u zivot 

Megi1509
    24. Studeni 2016. 17:48

Sigurno je tesko bilo da,ali ako se na dragog mozes osloniti sigurno ce ti puno pomoc i biti ce ti lakse.. 
    Planiras tamo roditi ili kod nas?

Mamicaaa
    24. Studeni 2016. 18:36

Hvala Bogu pa mogu i vec sad ima razumjevanja za mene i moje prohtjeve..sad je sve na svom mjestu..
    Budem tu rodila kad vec tu zivimo a i da poslije ne mucim bebu s tim putem jer s autom nam treba 10 sati..

• Goga32
    24. Studeni 2016. 19:14

Mame od 25-26.11 imate 15 % na sve u ducanu BEBENOVA(ARENA CENTAR) Znaci na krevetice,posteljinu,kolica,hranilice...pa ako sta trebate dodjite 

Mamicaaa
    24. Studeni 2016. 20:09

Tako je bitno da sve bude super i sve u redu kako meni tako i drugim trudnicama ovdje na forumu 

Megi1509
    24. Studeni 2016. 20:47

Tako je ☺

• Danijela+
    25. Studeni 2016. 08:26

Jutro 
    Nadam se da ste se naspavale i da vas ne moci neaanica 

Cure, sta vi jedete? Inace se nisam bas pravilno hranila, kako sam radila po cijele dane, bilo je to uglavnom nes iz pekare i sl do 18 ili 19h, a onda bi kao "rucala" nesto i to je to...

Sad sam na 100 muka 
    Kako sam doma, gladna sam cim se probudim i moram jest par puta dnevno
    Ok probala sam s cokolinom ujutro, pa griz, pa neki sendvic al sve brzo dosadi... Jedan obrok obavezno jedem voce
    Za rucak najcesce nesto skuhano 
    Al najgori mi je dorucak i vecera...
    Uopce nemam ideja 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.