Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tmr28
    25. Studeni 2016. 11:51

Svaki put kad kihnem me presiječe u jajnicima tako jako da vidim zvijezde :( jel se to još kome dešava?

• Danijela+
    25. Studeni 2016. 12:14

tmr28 
    meni se desavalo ranije pa sam se instinktivno svaki put primala za trbuh 
    Ne kisem vise pa ne znam dal bi me opet zabolilo

Ja se nisam brinula oko toga jer su me i nagli pokreti znali bas zabolit (probost u donjem dijelu trbuha)

Pinkica93
    25. Studeni 2016. 13:19

Pozdrav curke! Ja od danas pa do daljnjeg sam na komplikacijama i pojma nemam hoću li i kune vidjeti od svega toga ali bar sam doma. Lijepo odmaram i pokušavam sve pohvatati šta se dogodilo tu od srijede. Čestitke svima koje su se od tada priključile i dobro nam došle. :)

Megi1509
    25. Studeni 2016. 13:52

Ofnica dobro nam dosla :) 

Dobre ideje za dorucak i veceru. 
    Sad kad sam vidila tortilje da pisu sam se sjetila jednog brzog i jako dobrog jela.. 
    Posto ja ne volim tortilje ja sam spekla malo slanije palacinke. pilece meso narezala na komadice zdinstala ih sa gljivama i prelila vrhnjem za kuhanje. kuhala 10min.. zatim bi to stavila na palacinke a preko mesa i gljiva zelenu salatu luk i one male pomidorice na pola i zarolam... 
    Mogu vam rec da je jako ukusno.. a uz to specem pomfri... .
    Brzo lako i fenomenalno ☺

• Danijela+
    25. Studeni 2016. 14:47

Megi1509 
    Prefino zvuci 
    Ajme sad sam opet gladna ....

Pikica93
    Uzivaj i odmaraj, sve ce se nekako rijesiti

• Danijela+
    25. Studeni 2016. 14:51

mamika3
    ja sam do sada 3x imala tako nesto, s tim da mi je zadnji put cijelu noc isla sukrvica... Ispalo je da je maternica osjetljiva i da grlic maternice krvari na kontakt...

Vazno je da nije svjeza krv i da te jako ne boli

Ako ce se ponavljati, bilo bi dobro da provjeris da nije neki hematom jer bi onda trebala mirovat bas mirovat

Ja sam zbog toga zavrsila na komplikacijama i mirovanju i pijem duphastone od 12tt i sad s 18tt i dalje na tabletama i mirovanju

Pinkica93
    25. Studeni 2016. 14:58

Danijela+

Ja sam isto od sinoć na Duphastonu. Imala sam neko krvarenje i jako se uspaničala pa sam direktno s posla išla taksijem na hitnu. Svaka čast tipu što je stigo u bolnicu valjda jednako brzo ko što bi i hitna. Samo sam mislila da sve bude u redu s bebicom. Sva sreća više ne krvarim, al do daljnjeg sam na tim tabletama. Sad nemam ni briga ni problema. Nadam se samo da će idući petak sve bit ok na pregledu i da će se pokazati srčeko.
    Jel to moguće da u nekih 2 dana točkica s UZV postane "gromada"? Itznenadila se sinoć kad sam vidjela koliko je to malo čudo naraslo od utorka!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.