Pozdrav :)
Nova sam na forumu.. prva mi je trudnoca, u sestom sam tjednu..
Jedini simptom koji imam jos od par dana prije ocekivane menstruacije su grcevi..u pocetku slabiji, kasnije jaki da me vode do crnila pred očima.. traju desetak minuta jednom,dvaput dnevno.. par dana ih nije bilo.. a evo danas vec dva puta u sat vremena.. bila kod doktorice.. i u bolnici na pregledu.. rekli da je sve ok zasad.. nije izvanmaternicna..
Neki prijedlog kako ih umanjiti ili si olaksati? Vode me do suza nekada..
Keep it simple 😊
K vragu i sve ovo. Čitajući tu na Klokanici članke o trudnoći, bebama, porođaju i tome srodnim stvarima, hvata me takva panika da ću biti najveći promašaj u cijeloj ljudskoj povijesti. Mlada sam, prvo dijete, neiskustvo i strah su dobitna kombinacija za nepotrebno sekiranje. Možda me ostatak Haribo bombona uspije oraspoložiti malo. :(
tmr28 e meni kak su prosle mucnine sad bi stalno nesto jela,pogotovo dns,stalno sam gladna,pa do kraja budem bila ko tenk...hahaha...
Cucamundzare dobrodosla!
Evo pinkica93 ti je bas lijepo odgovorila pa neznam sta bih dodala jos..mogu samo rec da mene nije bolilo bas tako jako kao tebe..mozda zato sto sam ja inace imala jake bolove kad sam imala M pa sam vec navikla na takvu bol..
A kad si pomislim kakve će sve još informacije o tome doć do mene do kraja 7mj kad mi je termin... Već sad mi je muka!
Cure, još sam tu. Citam vas i pratim, no ne usuđujem se nista napisati. Jer ionako znam da me jednostavno ovdje necete prihvatiti, ma bez obzira koliko objasnjavala.
Sortiraj odgovore
Najstariji