Pinkice ja sam traperice uzela u Mani bile su ispod 1OO kn
Imam jedne debele tajice iz Lidla, sada su ove tanje u ponudi i imaju neke trenerke...
Joj neznam kakao vama ,ali mene brine kako ce po vrucinama biti sa tim hlacama , imam osjecaj da cu prokuhati, ja bi najradje si nabavila za ljeto nesta sto nema taj trudnicki tobolac...
Bome kod nas nije vise za zimsku odjecu, izuzev danasnjeg dana kada je bas hladno i kisno ..
E a bilo bi mozda ok otici i u one ducane sa rabljenom odjecom u Zg ih ima vise mozda bi tamo nesto nasla... Imas i onu stranicu moje krpice i na faceu ima dosta grupa sa prodajama
Sad kad dođu komplikacije trebam si uzet nešto definitivno. Teško da bi se u second hand shopu našlo takvo šta, ali budem i tamo pogledala. Itako nemam baš nekog pametnog posla za raditi preko dana. Joj kad budu ono 30+ temperature neće mene hlače vidjeti. Osim tajica. Samo haljinice jer znam da ću biti sva okrugla i da ću krepavati od vrućine.
Baš sam prije nekih pola sata gledala na bankomat i meni na zabi nisu još sjeli novci. Budu sutra sigurno.
Pozz cure :)
Koliko vidim i koliko sam uspjela procitat letimicno bebice dobro napreduju :)
Moj mali se smjestio u zdjelicu i trbuh mi se na ocigled spustio. :)
Lagertha ne znam bas za body kratkih rukava bez obzira na vrecu i sve. Meni je babica savjetovala da minimalno 2 tjedna malog oblacim iskljucivo u sve dugacko i carapice preko kojih cak idu i one hlacice ili odjelce sa stopalima.
Takoder mi je rekla da bebi dal je hladno nikako ne provjeravam tako da pipam nogice vec trbuh i straznji dio vrata.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Da li ste vi sve radile onaj anomaly scan, probir ili sta se vec radi tamo poslije 12 tjedna.Mene moj ginekolog nikamo nije slao, a sad sam vec u 27 tjednu.Ali mi na svakom pregledu radi ultrazvuk sto je sigurno vec preko 12 puta, a to mi se bas i ne svida, nekako mi se cini da je to stetno za bebu.Danas smo bili na pregledu, potvrdio je da je decko ima 837 grama.A ja sutra po treci puta moram ici raditi ogtt ( ni time nisam bas odusevljena) ali moram zato sto dnevno popijem cca 10 litara vode, a prosli puta su sve vrijednosti bile skoro na granici, trebao me odmah onda staviti ns djetu.Ja sam si kupila tu trenirku iz lidla i super mi je, ali su mi sve njihove haljine velike.
Mala ruzica ja sam u 22tt radila anomaly koliko se sjecam ili 21tt. Jedan od ta dva sigurno.
Ne brini, uzv nije nikako stetan za bebu. I meni rade svaki put i ja sam zbog toga pre sretna :))
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Evo ovako da...sjele komplikacije u ERSTE. No, mene je danas iznenadilo da mi je sjela naknada na koju u državnim službama imamo pravo nakon 3 mjeseca bolovanja.
Kod mene 3300 kn...došlo mi kao naručeno. Tako da ako netko možda nije dobio neka provjeri jer sam čula da se u nekim firmama mora pisati zahtjev. Ja nisam pisala samo se danas šokirala.
Pozz cure :)
Koliko vidim i koliko sam uspjela procitat letimicno bebice dobro napreduju :)
Moj mali se smjestio u zdjelicu i trbuh mi se na ocigled spustio. :)
Lagertha ne znam bas za body kratkih rukava bez obzira na vrecu i sve. Meni je babica savjetovala da minimalno 2 tjedna malog oblacim iskljucivo u sve dugacko i carapice preko kojih cak idu i one hlacice ili odjelce sa stopalima.
Takoder mi je rekla da bebi dal je hladno nikako ne provjeravam tako da pipam nogice vec trbuh i straznji dio vrata.
Nama je patronažna rekla: body kratkih rukava + još jedan sloj dugih rukava. No budem spakirala i body dugih rukava pa mu to odjenem umjesto bodya kratkih rukava ako bude hladniji dan, hlačice s stopalicama + čarapice na to, majicu dugih rukava, kapicu. Ljetna vreća otpada jer sam se sjetila da ide u jaje, ali ću ga pokriti jednom tetrom i dekicom u ovisnosti kako će biti vruće. Proučila sam i morate paziti i da bebu ne odjenete predebelo. Bebe ne mogu regulirati tjelesnu toplinu na početku, ali to ne znači da im je hladno već isto tako mogu prekuhati ako ih se odjene u tri sloja, a vani 26 stupnjeva.
Da li ste vi sve radile onaj anomaly scan, probir ili sta se vec radi tamo poslije 12 tjedna.Mene moj ginekolog nikamo nije slao, a sad sam vec u 27 tjednu.Ali mi na svakom pregledu radi ultrazvuk sto je sigurno vec preko 12 puta, a to mi se bas i ne svida, nekako mi se cini da je to stetno za bebu.Danas smo bili na pregledu, potvrdio je da je decko ima 837 grama.A ja sutra po treci puta moram ici raditi ogtt ( ni time nisam bas odusevljena) ali moram zato sto dnevno popijem cca 10 litara vode, a prosli puta su sve vrijednosti bile skoro na granici, trebao me odmah onda staviti ns djetu.Ja sam si kupila tu trenirku iz lidla i super mi je, ali su mi sve njihove haljine velike.
Nama su rekli u bolnici da ultrazvuk nije uopce stetan ni za majku ni za dijete. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji